Nessebar, Bulgarien

Aqua Paradise

Gästbetyg
4.2 av 5
Baserat på 166 svar
Gästbetyg
4.2 av 5
Baserat på 166 svar

6 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 12 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Pool:
Strand
1 km 
Centrum
3,6 km 

Enorm vattenpark med helt nytt, tillhörande hotell

Aqua Paradise är ett splitternytt All Inclusive-hotell med enorm vattenpark, som slog upp dörrarna under sommaren 2018. Hotellet byggdes i anslutning till den spektakulära vattenparken, som du som gäst får fri tillgång till. Här kommer familjen garanterat spendera många semestertimmar, till alla vattenälskare och våghalsars stora förtjusning!

Hotellet har även två läckra poolområden, som bjuder in till en avslappnande stund i lugna omgivningar eller till en mer livlig stämning och aktiviteter under dagen.

All Inclusive-programmet möjliggör en smidig och enkel semester med fullt fokus på familjen och andra roligheter. I huvudrestaurangen serveras stora bufféer, och på hotellområdet kan du ta för dig av många olika sorters snacks och dryck.

På hotellets stora terrass kan du njuta av en stund i skuggan och en välbehövd, svalkande drink. Du kan vara aktiv i gymmet, och unna dig själv avslappnande behandlingar i hotellets stora spa.

Aqua Paradise och andra kvalitetshotell där du får mycket för pengarna hittar du i Nazars Holiday Collection.

Flera pooler och kolossal vattenpark!

I anslutning till Aqua Paradise ligger den ofantligt stora vattenparken Aqua Park, som verkligen är ett kapitel för sig och Bulgariens allra största vattenpark! Vi på Nazar är vattenparksspecialister och har sett väldigt många vattenparker, och Aqua Park är helt klart en av de största och bästa.

Det finns inte mindre än 40 fartfyllda och roliga vattenrutschbanor, så här kommer det utan tvekan bli mycket skratt och tjut under semestern. Med namn som Kamikaze, Tsunami, Tornado, Vulcano, Anaconda och Wild Cobra förstår ni här finns en hel del häftiga vattenrutschbanor som främst passar våghalsar, och dig som verkligen får en kick av de adrenalinframkallande, magkittlande och blöta åkturerna. Det finns också en lazy river, vågpool samt flera vattenrutschbanor som är anpassade för mindre äventyrslystna och yngre barn.

Vattenparken är också öppen för besökare som inte bor på hotellet, och är ett populärt utflyktsmål för semestergäster i både Sunny Beach och Nessebar. Som gäst på Aqua Paradise har du en särskild entré till vattenparken, och kan helt fritt gå in och ut så många gånger du vill under semestern. Även här kan du njuta av det goda med All Inclusive, då vatten, läsk, öl och vissa snacks är inkluderade. Eftersom det bara är ett par minuters promenad mellan hotellet och vattenparken är det också nära nog för att hålla ett par av dagens naturliga pauser där och gå dit ofta.

Aqua Paradise har två stora, läckra poolområden – Adria och Baltic – som bjuder in till en mer livlig stämning respektive avslappnande stund i lite lugnare omgivningar.

Vid Adria-området är det liv och glad stämning med dagliga, gemensamma aktiviteter, medan det vid Baltic-området är en mer rofylld och avslappnad atmosfär. Vid Baltics poolområde finns också en pool med jacuzzi som är reserverad för vuxna.

Det finns även en strand ca 500 meter från hotellet. Badhanddukar fås på hotellet.

 

 

Stor buffé, snackbar, fri bar och glass hela dagen

När du semestrar med All Inclusive är det bara så skönt att kunna slippa tänka på var du ska äta din nästa måltid, och vad den i sin tur kommer kosta… Med All Inclusive är ju allt redan betalt hemifrån, och det största beslutet att fatta är vad du ska välja från den stora buffén och hur många gånger du ska hämta påfyllning av den goda maten.

Frukost, lunch och middag på Aqua Paradise serveras som buffé i den ljusa huvudrestaurangen, och det finns ett stort utbud att välja mellan. Här finns ett separat område med barnens favoriter, och det är möjligt att njuta av måltiderna både inomhus och utomhus.

Under dagen serveras snacks och enklare rätter i poolbaren vid Adric-poolen. Vid den stora, skuggade terrassen och Baltic-poolområdet kan du också hämta glass från de stora frysarna vid baren, där du naturligtvis också kan få en svalkande drink.

Hotellet har två temarestauranger som serverar medelhavsbuffé respektive italiensk buffé. Ett besök ingår per vistelse, och reservation krävs.

 

Mot betalning

Viss mat och dryck i vattenparken, importerad dryck.

Massor av plask och internationell barnklubb

Vattenparkens fartfyllda vattenrutschbanor kommer vara en självklar favorit bland barnen. Om de vill leka med jämnåriga kamrater, kan de besöka Aqua Paradises internationella barnklubb, där aktivitetsguiderna underhåller barnen och leker med dem under dagarna. Framför barnklubben finns en mindre lekplats, som delvis ligger i skuggan.

Aktivera dig på hotellet eller besök mysiga Nessebar

Vill du aktivera dig med annat än vattenrutschbanorna kan du slå några slag i bordtennis, spela biljard, försöka få en strike på bowlingbanan eller spendera ett par timmar i Aqua Paradises stora spelhall.

Om du vill hålla formen under semestern eller vill bli av med lite överskottsenergi, så är hotellets gym värt ett besök. Här finns flera maskiner, löpband och vikter.

Även när mörkret faller på råder en livfull och festlig stämning, då det är trevlig underhållning på hotellets scen sex kvällar i veckan.

Fastän hotellet ligger en bit utanför Nessebar bör ni verkligen unna er att besök i denna mysiga by, där det finns mängder av charmiga caféer, barer och restauranger. Nessebar är uppdelat i två – den nya och den gamla delen. Den gamla delen är en liten pärla, som även finns på UNESCOs världsarvslista och har en trevlig atmosfär, särskilt under sena eftermiddagar och kvällar.

 

Mot betalning

Alla spel och nöjen i spelhallen, samt bowling (som kommer först 2019).

Behagliga och stilrena rum

Rummen är stilrent inredda i ljusa och ljusgrå nyanser, som går fint ihop med de mönstrade tapeterna i behagliga toner och fina motiv, som pryder en av väggarna i varje rum. De är stora och rymliga, och har minikylskåp, stora garderober, heltäckningsmatta, central luftkonditionering, tv, kaffe- och tefaciliteter, safety box, balkong eller terrass, hårfön och antingen duschkabin eller badkar.

Rummen ligger antingen i huvudbyggnaden eller i byggnader som ligger vid sidan om huvudbyggnaden, det hotellet kallar Annex.

Dubbelrum huvudbyggnad, 2-4 personer

Dubbelrum huvudbyggnad, 2-4 personer

Detta dubbelrum är ca 32 m² och har två riktiga sängplatser. Är ni fler än två personer sover den tredje och fjärde i bäddsoffa (200x150 cm). Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna eller två vuxna och två barn, och det är möjligt att få ett barnpris. Rumstypen kan bokas som enkelrum mot ett tillägg. 

Dubbelrum annex, 2-3 personer

Detta dubbelrum ligger i en av hotellets vingar och är ca 34 m². Här finns två riktiga sängplatser, och den tredje personen sover i bäddsoffa (195x75 cm). Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris.

Familjesvit, huvudbyggnad,3-5 personer

Familjesvit, huvudbyggnad,3-5 personer

Familjesviten är ca 52 m² och har två sovrum med två riktiga sängplatser vardera, två badrum samt ett vardagsrum med bäddsoffa (200x150 cm). Rummet kräver minst tre fullt betalande, här kan bo max fem vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. 

Familjerum, annex 4-6 personer

Detta rum är ca 60 m² och har plats för hela sex personer. Här finns två sovrum med två riktiga sängplatser vardera. Här finns bäddsoffa (200x150 cm) och två badrum. Rummet kräver minst fyra fullt betalande, här kan bo max sex vuxna och det är möjligt att få ett barnpris.

Stort spa med fina faciliteter

När du är på semester är det viktigt att komma ihåg att verkligen varva ner, slappna av och skämma bort dig själv. Detta kan du göra i Aqua Paradises stora spa, som erbjuder avstressande och avslappnande behandlingar. Om du besöker spaets bastu, turkiska bad, örtsaltsbastu eller ångbad är det inkluderat i priset, medan själva behandlingarna är mot betalning.

 

Mot betalning

Alla behandlingar.

Aqua Paradise planerar att expandera sin redan stora vattenpark med 30 %. Då kommer det bli ännu roligare, och finnas ännu fler vattenrutschbanor att välja mellan! Vattenparken är också öppen för besökare som inte bor på hotellet, och är ett populärt utflyktsmål för semestergäster i både Sunny Beach och Nessebar.

Var uppmärksam på att allt på menyn i vattenparken inte är inkluderat, och att det därför finns en del mat och dryck som måste betalas separat.

 

Öppningstider för vattenparken

13.05. – 26.05.2019: från 10:00 till 16:30 *

27.05. – 30.06.2019: från 10:00 till 18:00

01.07. – 20.08.2019: från 10:00 till 18:30

21.08. – 15.09.2019: från 10:00 till 18:00

16.09. – 30.09.2019: från 10:00 till 16:30 *

*Under denna period är vattenparken bara öppen för Aqua Paradise Resort-gäster. De olika attraktionerna och vattenrutschbanorna är inte öppna samtidigt, utan är öppna i skift under dagen.

 

Av säkerhetsskäl finns det begränsningar i förhållande till längd/ålder på vissa vattenrutschbanor.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (15 juni – 1 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Våra Collections