Alanya, Turkiet

Melissa Hotel

Gästbetyg
2.9 av 5
Baserat på 180 svar
Gästbetyg
2.9 av 5
Baserat på 180 svar

5 personer i samma rum
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Ja 
Pool:
Strand
50 m 
Centrum
2,8 km 

Direkt vid Kleopatrastranden

Hotellet har ett perfekt läge precis vid Kleopatrastranden, omgivet av både hotell och lägenheter vilket skapar en trevlig stämning både på och runt omkring hotellet. Du har närhet till Alanyas shopping, restauranger, caféer och nattliv. På hotellområdet finns det gott om plats och mycket växter, vilket gör att du ibland glömmer bort att du är nära Alanyas pulserande centrum. På Melissa Hotel kan du fullkomligt njuta av All Inclusive, då alla måltiderna är inkluderade.

Mysigt poolområde och nära till Kleopatrastranden

Med den berömda Kleopatrastranden bara ett stenkast (50 m) bort, bjuder Melissa Hotel på en perfekt sol- och badsemester.

Denna strand sägs vara den bästa stranden i hela området. På stranden kan du hyra solsängar, madrasser och parasoller och ligga och njuta av den vackra utsikten över borgen i Alanya. Eller varför inte bättra på solbrännan under en beachvolleybollmatch på stranden? På stranden finns även möjlighet att prova på vattensporter mot extra kostnad.

På hotellet finns ett mysigt litet poolområde där man kan svalka sig under heta sommardagar, och barnen har en egen liten avdelning i poolen. Runt poolområdet kan man välja att dåsa till i någon av solsängarna, eller sätta sig under ett parasoll och njuta av en god drink medan man tittar ut över det turkosblå Medelhavet.

Mot betalning:

På stranden: solsängar, madrasser, parasoll, vattensportaktiviteter.

Njut av måltider med havsutsikt

Ta plats i den mysiga restaurangen eller utomhus i den härliga skuggan av träden medan du avnjuter dina måltider med den mjuka medelhavsbrisen med utsikt över Kleopatra-stranden.

På Melissa ingår All Inclusive och därför kan du njuta av dagens tre huvudrätter, som serveras som buffé i huvudrestaurangen istället för att behöva komma ihåg plånboken eller leta efter någonstans för att äta varje kväll.

Även på eftermiddagen frestar hotellet med tårta, kaffe och te. Alla lokala drycker ingår i All Inclusive-programmet och finns tillgängliga hela dagen när du är i behov av en uppfriskande dryck. 

Stadsliv eller strandhäng

Om du vill känna på Alanyas puls så är centrum endast ett stenkast bort och staden erbjuder många upplevelser och trevliga utflyktsmål.

Dessutom finns det möjlighet att spela pingis eller varför inte bättra på solbrännan under en beachvolleybollmatch på stranden? På stranden finns även möjligheter att prova på vattensporter mot extra kostnad. Skulle du behöva en stunds avkoppling efter en dag på stan erbjuder hotellet massage, bastu och turkiskt bad mot avgift.

Wifi finns i lobbyn och vid poolen, mot extra betalning.

Mot betalning:

Vattensportaktiviteter, massage, bastu, turkiskt bad, wifi

Enkelt inredda rum i ljusa färger

Rummen på Melissa Hotel är fördelade på två husblock och de är enkelt inredda i ljusa färger. De har minikylskåp och safetybox (mot betalning), tv, duschkabin, hårfön, balkong, klinkers och individuell luftkonditionering.

Mot betalning

safetybox 

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrum, 2-3 personer

Ett rum på 17 m² med två riktiga sängar. Rummet kräver minst två fullt betalande. Du har möjlighet att boka detta rum som enkelrum mot ett tillägg.

Familjerum, 4-5 personer

Familjerum, 4-5 personer

Familjerummet är cirka 34 m² och har fyra riktiga sängplatser och balkong. Rummet kräver minst fyra fullt betalande och det kan bo max fem vuxna..

Följ med på oförglömliga upplevelser!

Vi på Nazar är experter på att arrangera resor till Turkiet och vårt mål är att du ska fylla resväskan med massor av roliga och spännande upplevelser. Vi har därför satt samman ett brett program där våra erfarna guider tar med dig på halsbrytande actionutflykter, frestande shopping, fascinerande kultursevärdheter och förtrollande natur. Kontakta våra guider på destinationen för att veta mer och för att beställa dina utflykter.

Alanya

Hotellet ligger i Alanya på Turkiets sydkust, som är känt som en av Turkiets bästa och mest populära semesterorter. Staden har en fascinerande historia, många sevärdheter och ett välutvecklat handelsliv med ett överväldigande utbud av spännande butiker som säljer både lokala och internationella varor. Här finns också ett livfullt nattliv med bra restauranger, diskotek, barer och caféer.

Då Melissa Hotel ligger så centralt, och precis vid en trafikerad väg, bör visst oljud utifrån förväntas.

Själva layouten, formen och inredningen på rummen varierar en del, och vissa rum kan upplevas en aning trånga om man bor det maximala antalet personer på rummet.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Våra Collections