Alanya, Turkiet

Sealine Hotel

Gästbetyg
4 av 5
Baserat på 346 svar
Gästbetyg
4 av 5
Baserat på 346 svar

4 personer i samma rum
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Ja 
Pool:
Strand
400 m 
Centrum
1 km Alanya Bazar 

Bra pris och All Inclusive i centrala Alanya

Före detta lägenhetshotellet Bon Apart Sealine har under många år varit en äkta stamgästmagnet för skandinaver, och vi på Nazar är stolta över att vara den enda researrangören som kan erbjuda sina gäster en resa hit! Hotellet renoverades 2011 då lägenheterna byggdes om till stora, härliga tvårumssviter. Hotellet är populärt både bland barnfamiljer, par och unga.

Bon Apart Sealine består av två block som hänger samman på bottenvåningen, där receptionen, lobbybaren och huvudrestaurangen ligger. Här bor du i enkla, funktionella rum, som bjuder in till en semester med hotellet som bas för många långa solskensdagar vid stranden eller oförglömliga upplevelser i lokalområdet.

Observera att lokalt är Bon Apart Sealine känt under namnet Sealine, så använd detta namn om du ska fråga om vägen, eller åka taxi till hotellet. Hotellet ligger nära centrala Alanya, så det kan förekomma oljud utifrån.

 

 

Pool med vattenrutschbana

Poolområdet är hjärtat av hotellet och en populär tillflyktsort. Här finns två mindre pooler och en separat barnpool och en vattenrutschbana.

En semester i Alanya är dock inte komplett förrän du tagit ett svalkande dopp i det turkosa Medelhavet, så hotellet arrangerar shuttlebuss till den populära Kleopatrastranden ett par gånger per dag. På stranden finns solsängar och parasoller att hyra, och dessutom en strandbar, där du kan köpa mat och dryck under dagens lopp, så att du inte behöver åka tillbaka till hotellet för att äta lunch.

Observera att hotellet inte erbjuder badhanddukar till poolen eller stranden.

Mot betalning

Shuttlebuss till stranden.

På Bon Apart Sealine serveras det morgon, middag och kväll bufféer i huvudrestaurangen. Alla lokala drycker är inkluderade, och skulle du vara sugen på lite nattmat innan läggdags, serveras det till och med midnattssoppa.

Huvudrestaurangen ligger på bottenvåningen och är inredd med dämpade, mörka färger som bidrar till den mysiga stämningen. Tre gånger dagligen dukas här fram ett fint buffébord med färskt bröd, sallader och ett urval av varma och kalla rätter. Lobbybaren, som ligger i anslutning till huvudrestaurangen serverar ett brett urval av lokala drycker, som alla är inkluderade i ditt All Inclusive-program. Poolbaren ingår också i All Inclusive-programmet fram till kl. 23.00.

Observera att tider och utbud kan ändras beroende på antal gäster och säsong.

Gångavstånd till semesteräventyr i Alanya

Blir du uttråkad av att ligga vid poolen för länge? Då finns här både biljard, bordfotboll och lufthockey du kan sysselsätta dig med! En kväll i veckan arrangeras olika shower vid poolen. Trådlöst internet finns i lobbyn och vid poolen.

Även om det finns fina faciliteter på hotellet, är Bon Apart Sealine först och främst tänkt som en bas för dig som gärna vill uppleva Alanya både under dagtid och under kvällstid. Alanya är, inte utan anledning, ett av Turkiets mest populära resmål, och härifrån har du gångavstånd till ett överväldigande utbud av lockande butiker, fascinerande kulturupplevelser, charmiga restauranger, festliga barer och diskotek och naturligtvis vackra stränder. Runt hotellet ligger också flera byggnader där den lokala befolkningen bor.

Mot betalning

Lufthockey, biljard, bordfotboll.

Stora, bekväma tvårumssviter

Eftersom att rummen på Bon Apart Sealine tidigare var inredda som semesterlägenheter, får du gott om plats här. Alla sviter är ca. 30-35 m² och består av två rum, där det ena är ett sovrum och det andra ett kombinerat sov- och uppehållsrum. Du får dessutom en möblerad balkong.

Rummen har laminatgolv och modern interiör i ljusa färger och pasteller. I sovrummet finns två enkelsängar, som kan sättas ihop till en dubbelsäng om så önskas, och i uppehållsrummet finns en eller två fåtöljer, som kan bäddas ut och användas som extrasängar.

Här finns minibar som är fylld med läsk vid ankomst (vill du ha den uppfylld under vistelsen är detta mot betalning), tv i uppehållsrummet, individuell luftkonditionering (antingen i sovrummet eller i uppehållsrummet), deponeringsbox (mot betalning), hårfön och telefon. Alla rum har eget badrum med duschkabin.

Rummens storlek och utförande kan variera.

Mot betalning

Uppfylld minibar, deponeringsbox.

Familjesvit, 2-4 personer

Familjesvit, 2-4 personer

Här kan ni bo upp till fyra personer tillsammans, där två sover i extrasäng. Rummet kräver minst två fullt betalande.

Följ med på oförglömliga upplevelser!

Vi på Nazar är experter på att arrangera resor till Turkiet och vårt mål är att du ska fylla resväskan med massor av roliga och spännande upplevelser. Vi har därför satt samman ett brett program där våra erfarna guider tar med dig på halsbrytande actionutflykter, frestande shopping, fascinerande kultursevärdheter och förtrollande natur. Kontakta våra guider på destinationen för att veta mer och för att beställa dina utflykter.

Alanya

Hotellet ligger i Alanya på Turkiets sydkust, som är känt som en av Turkiets bästa och mest populära semesterorter. Staden har en fascinerande historia, många sevärdheter och ett välutvecklat handelsliv med ett överväldigande utbud av spännande butiker som säljer både lokala och internationella varor. Här finns också ett livfullt nattliv med bra restauranger, diskotek, barer och caféer.

Sealine hette tidigare Bon Apart Sealine, men lokalt är det känt som Sealine, så använd detta namn om du ska fråga om vägen, eller åka taxi till hotellet.

Det städas och byts handdukar på rummet tre gånger i veckan.

På grund av hotellets centrala läge bör en del oljud utifrån förväntas.

Observera att hotellet inte erbjuder badhanddukar till poolen eller stranden. Det kan därför vara en bra idé att ta med en hemifrån.

Rummens utformning och inredning kan variera.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Våra Collections