Turkiets sydkust, Turkiet

Lucky 5 Star

För få gästbetyg
för att visa resultat

4 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 11 år
Lägsta pris:
Barn från:

Lucky 5 Star

Ospecificerat hotell med All Inclusive!

Vill du åka på semester med rabatt? Prova då lyckan med Lucky 5 Star! När du beställer Lucky 5 Star garanterar vi att du hamnar på ett, enligt destinationslandets lokala bestämmelser, femstjärnigt hotell. Rent generellt hamnar man på hotell som inte ingår i vårt program. De hotell du hamnar på tillhör oftast de billigare alternativen i respektive kategori.

Du bestämmer vilken flygplats du vill resa till, vi väljer destinationen!

I priset ingår självklart All Inclusive!

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Våra Collections