Ialyssos, Rhodos

Trianta Hotel

Gästbetyg
4.4 av 5
Baserat på 41 svar
Gästbetyg
4.4 av 5
Baserat på 41 svar

Måltider flera möjligheter
4 personer i samma rum
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Ja 
Pool:
Strand
800 
Centrum
50 m (Ialyssos) 

Trevligt lägenhetshotell mitt inne i Ialyssos

Trianta Hotel är ett populärt stadshotell med lugnt läge i centrala i Ialyssos. Här tas du väl hand om ägarfamljen som tillsammans driver och arbetar på hotellet. Bara någon minut från hotellet hittar du restauranger och affärer. Ialyssos är även känt för sina många historiska sevärdheter, varav Filerimos Hill är den mest kända och verkligen värd att besöka.

Rummen/lägenheterna är rymliga och har egen balkong med utsikt mot hotellets mysiga poolområdet. Samtliga är utrustade med egen kokvrå för självhushåll.

 

Vänligen observera att er transferbuss inte alltid har möjlighet att köra fram till receptionen på detta hotell pga. trafiken och de smala gatorna. Ni kan därför behöva gå ca 150 meter med ert bagage.

Fint poolområde och närhet till strand

Hotellet har ett mysigt poolområde med en pool för vuxna och en lite mindre för barn. För den som föredrar stranden finns även en fin strand endast några minuters promenad bort från hotellet.

Självhushåll

Hotellets har ingen egen restaurang, men det är möjligt att köpa till ett frukostpaket samt snacks under dagen. Till frukosten ingår kaffe, te och ett glas juice. Då hotellet är centralt beläget i Ialyssos så är det nära till affärer och restauranger.

Lägenheter med egen balkong och kokvrå

Samtliga lägenheter har egen balkong med utsikt mot poolområdet och vissa av dem erbjuder panoramautsikt över berget Filerimos. Observera att luftkonditionering kostar extra. Säker förvarning finns i form av en deponeringsbox, som dock kostar extra.

Enrumslägenhet, 2-3 personer

Enrumslägenhet, 2-3 personer

Enrumslägenheterna är på ca 30 m² och kräver minst två fullt betalande. Det kan bo max tre vuxna i rummet. Här finns två riktiga sängplatser och med möjlighet till en extra sängplats i form av en bäddsoffa.

Tvårumslägenhet, 2-4 personer

Tvårumslägenhet, 2-4 personer

Tvårumslägenheterna är på ca 40 m² och kräver minst två fullt betalande. Det kan bo max fyra vuxna i rummet. Här finns fyra riktiga sängplatser.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Boendeskatt Grekland

Från och med 2018 ska en boendeskatt betalas på alla övernattningar i Grekland. Skatten varierar beroende på hotellets officiella klassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Nazars klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek. Hotellets officiella stjärnsättning framgår på hotellets egen hemsida eller vid receptionen när man kommer fram.

1-2 stjärnor: 0.50 euro per rum eller lägenhet och natt

3 stjärnor: 1.50 euro per rum eller lägenhet och natt 

4 stjärnor: 3.00 euro per rum eller lägenhet och natt

5 stjärnor: 4.00 euro per rum eller lägenhet och natt

Ändringar utanför vår kontroll kan förekomma.

Våra Collections