Faliraki, Rhodos

Tinas Plus

Gästbetyg
4.1 av 5
Baserat på 17 svar
Gästbetyg
4.1 av 5
Baserat på 17 svar

Måltider flera möjligheter
4 personer i samma rum
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Ja 
Pool:
Strand
800 m 
Centrum
800 m till Faliraki, 12 km till Rhodos stad 

Modernt hotell nära Faliraki

Tinas Plus är ett litet nyrenoverat hotell med modern stil som har fått sitt namn efter ägarfamiljens mamma med samma namn. Härifrån är det nära till Falirakis livfyllda centrum där du kan hitta ett bra utbud av restauranger, butiker, caféer och nattliv. Bara en taxiresa bort ligger Rhodos stad med shopping och restauranger för alla smaker. 

Hotellet har pool med solstolar där du kan njuta av lata dagar under solen. Vill du hellre känna sanden mellan tårna är Falirakis strand bara 10 minuter ifrån hotellet.

På hotellet finns en restaurang, gratis wifi och rummen är för upp till fyra personer. Frukost ingår i priset och halvpension kan köpas till. 

Tinas Plus är av den grekiska staten officiellt klassificerat som ett tvåstjärnigt hotell. Vi på Nazar anser dock, på grund av den genomgripande, fina renoveringen och hotellets generella standard i förhållande till våra andra hotell, att detta hotell förtjänar tre N.

 

 

Modernt och avslappnande poolområde

På Tinas Plus kan man njuta av lata dagar vid poolen. Vare sig om du vill njuta av solens strålar eller ta en kall drink i skuggan så finns det möjlighet vid poolområdet. Här finns nämligen både gratis solstolar och en bar med förfriskningar mot betalning i anslutning till poolen. En separat barnpool finns också.  

Falirakis härliga sandstrand ligger endast 800 meter från hotellet. På stranden finns det möjlighet att hyra solsängar och parasoll. 

Observera att hotellet inte erbjuder handduksservice till pool och strand, så kom ihåg att ta med dig din egen hemifrån.

Frukost eller halvpension

När du bor på Tinas Plus ingår en kontinental frukostbuffé med tillhörande kaffe, te och juice. Om du väljer halvpension är det frukost och middag som ingår. Middagen serveras på hotellets restaurang där du kan välja mellan två rätter var kväll. Det finns också en bar där du kan beställa förfriskningar, mot extra kostnad.

I Faliraki stad finns stort utbud av restauranger och barer för alla smaker för den som vill gå ut och äta eller dricka något. 

Mot betalning

Drycker till maten.

Fina rum med vacker utsikt

På Tinas Plus bor du i ljusa rummed utsikt mot terrassen eller bergen. Dubbelrummen är renoverade i modern stil.  Alla rum har balkong, klinkers, individuell luftkonditionering, minikylskåp, deponeringsbox (mot betalning), tv och vattenkokare. På badrummet finns dusch och hårfön.

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrummet på cirka 20 m² kräver minst två fullt betalande, där kan bo max tre vuxna. Här finns två riktiga sängplatser. Rummet har balkong som vetter mot terrassen eller bergen.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Boendeskatt Grekland

Från och med 2018 ska en boendeskatt betalas på alla övernattningar i Grekland. Skatten varierar beroende på hotellets officiella klassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Nazars klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek. Hotellets officiella stjärnsättning framgår på hotellets egen hemsida eller vid receptionen när man kommer fram.

1-2 stjärnor: 0.50 euro per rum eller lägenhet och natt

3 stjärnor: 1.50 euro per rum eller lägenhet och natt 

4 stjärnor: 3.00 euro per rum eller lägenhet och natt

5 stjärnor: 4.00 euro per rum eller lägenhet och natt

Ändringar utanför vår kontroll kan förekomma.

Våra Collections