Nessebar, Bulgarien

Festa Panorama

Gästbetyg
4.1 av 5
Baserat på 17 svar
Gästbetyg
4.1 av 5
Baserat på 17 svar

4 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 11 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Pool:
Strand
150 m 
Centrum
100 m 

Panoramautsikt över Sunny Beach

Hotellet gör sig värdigt sitt namn då du har en fantastisk panoramautsikt över Sunny Beach från poolområdet. Hotellet är perfekt beläget vid havet i Nessebars nyare del och inte långt från den gamla mysiga stadskärnan.

Här bor du i nyrenoverade dubbelrum, All Inclusive ingår i priset och man har gratis wifi vilket gör det enkelt att hålla kontakten med nära och kära.

Med ett härligt poolområde, lekplats, wellnesscenter, möjlighet för träning både inom- och utomhus, internationell barnklubb och nära till stranden är detta ett hotell som passar alla.

Strandnära

På hotellet finns ett poolområde med separat barnpool och härifrån har du panoramautsikt över Sunny Beach. Solsängar och parasoller finns självklart tillgängliga och gör törsten eller hungern sig påmind har du bara några meter till poolbaren där det serveras dryck och snacks under dagen. Festa Panorama passar även bra för strandälskarna, för du har endast 150 m till stranden som ligger strax nedanför backen som hotellet ligger i. Där finns både solsängar och parasoller samt restauranger man kan besöka.

På hotellet har du möjlighet att mot en deposition låna poolhanddukar, annars är det en bra idé att ta med badhanddukar hemifrån då det inte är tillåtet att ta handdukarna från rummet till pool och strand.

Mot betalning

Deposition för poolhanddukar på hotellet. Solsängar, parasoller samt mat och dryck på stranden.

Trevligt All Inclusive-hotell

All Inclusive är bekvämt och enkelt för hela familjen, och på Festa Panorama får du ett välsmakande All Inclusive-program. Huvudmåltiderna serveras i huvudrestaurangen som buffé och det finns en snackbar bredvid poolen som serverar enklare mat under dagstimmarna.

En kopp kaffe och kaka kan avnjutas i lobbybaren och kanske passar en uppfriskande drink i vitaminbaren bra efter ett besök i wellnesscentret.

Glass serveras i huvudrestaurangen till lunch och middag samt vid poolbaren under vissa tider av dagen.

Man kan också passa på att boka bord på hotellets italienska tema-restaurant som man har möjlighet att en gång under sin vistelse besöka i mån av plats. Kom ihåg att besöket ska bokas minst en dag innan.

All Inclusive gäller fram till klockan 21:00, därefter kan drinkar köpas mot betalning. Observera att på avresedagen gäller All Inclusive fram till klockan 12:00.

Mot betalning

All mat och dryck mellan 21:00-08:00. Importerade samt några lokala drycker och dryck på flaska.

Internationell barnklubb

På hotellet finns den internationella barnklubben för barn mellan 4-12 år. Här arrangeras olika typer av aktiviteter under dagarna samt minidisco på kvällen i den lilla amfiteatern.

Njut av utsikten samtidigt som du tränar

På hotellet finns det också ett litet spelrum, biljard, bordtennis, volleyboll, en mindre lekplats och ett fitnessområde utomhus där man kan njuta av utsikten samtidigt som man tränar. Med andra ord så det finns gott om platser för både stora och små att kunna aktivera sig på om man så önskar.

Mot betalning

Biljard och maskinerna i spelrummet.

Fräscha moderna rum

Här bor du i nyrenoverade dubbelrum som har fått en modern och trevlig inredning. Alla rum har balkong eller terrass med bord och två stolar. De flesta balkongerna/terrasserna är avdelade till grannen med en glasvägg. Rummen är utrustade med tv, minikylskåp, centralstyrd luftkonditionering, kostnadsfritt internet, heltäckningsmatta, badkar eller i vissa fall med dusch samt hårfön.

Mot betalning

Deponeringsbox i receptionen.

Dubbelrum, 2-4 personer

Dubbelrum, 2-4 personer

Modernt inredda rum på cirka 23 m² som antingen har balkong eller terrass och kan mot extra tillägg bokas med havsutsikt. Rummet är inrett med en dubbelsäng och en bäddsoffa som mäter 120x180 cm. Här kan man bo upp till fyra personer varav max tre vuxna. Rummet kräver minst två fullt betalande och det är möjligt att få ett barnpris.

Dubbelrum med landutsikt är möjligt att boka som enkelrum mot tillägg.

Koppla av en stund

Varför inte koppla av en stund i hotellets wellnesscenter? Här finns flera olika behandlingar att välja mellan, och även en inomhuspool med en separat jacuzzi. Därefter bör man helt klart avnjuta en uppfriskande drink i vitaminbaren som ligger precis vid wellnesscentret.

Mot betalning

Behandlingar i wellnesscentret och användning av bastu.

Nessebar

Nessebar är uppdelat i en nyare och en äldre del. Festa Panorama ligger i den nyare delen med cirka 100 m till centrum där det finns lite butiker och restauranger. Tar man sig över på halvön som ligger cirka 1 km från hotellet kommer man till den äldre delen som är med på Unescos världsarvslista. Här hittar du några av de bäst bevarade kyrkorna på hela Balkan och det säljs hantverk, keramik och andra souvenirer längs de små mysiga gatorna.

En tur hit är att rekommendera, så att du kan strosa runt bland gränder och kullerstensgator, fika eller avnjuta en bit mat.

Sunny Beach

Sunny Beach är en av Bulgariens populäraste strandorter för både familjer och partysugna ungdomar och ligger cirka 5 km från Nessebar.

Under högsäsong är det hetiskt, mycket människor, mycket försäljning av allt och det finns ett brett utbud av restauranger och pubar.

Här har du en cirka 6 km lång finkorning sandstrand som sträcker sig längs hela orten och enligt många är det den vackraste och en av de mest välskötta stränderna längs Svartahavskusten. De flesta butiker och marknadsstånd i Sunny Beach ligger utmed strandpromenaden på Blomstergatan. Här är urvalet stort, men tänk på att det mesta du hittar här är kopior.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (15 juni – 1 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Våra Collections