Sunny Beach, Bulgarien

Hotel Forum

Gästbetyg
4.1 av 5
Baserat på 21 svar
Gästbetyg
4.1 av 5
Baserat på 21 svar

4 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 12 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Ja 
Pool:
Strand
150 m 
Centrum
Ca 800 m till Nessebar, ca 3 km till Sunny Beach 

Fint läge vid sandstrand och nära Nessebar

Hotel Forum ligger i södra delen av Sunny Beach, som karakteriseras av ett viss lugn och avskildhet, en bit bort från den pulserande citykärnan och endast 10 minuters promenad från den gemytliga och antika byn Nessebar.

Du bor i princip direkt vid Sunny Beach vidsträckta och finkorniga sandstrand, där Svarta havet lockar till uppfriskande dopp.

All Inclusive ingår i priset och du bor i rymliga rum och lägenheter för upp till fyra personer.

Härligt läge vid fantastisk sandstrand

Hotel Forum har en privat strand som ligger cirka 150 meter från hotellet. Den vidsträckta stranden består av finkorning ljus sand och vattnet lockar till svalkande bad. På plats på hotellet kan du köpa ett strandpaket som inkluderar två solsängar och ett parasoll. Köper du detta har du även tillgång till strandbaren.

Du kan också välja att njuta av solens varma strålar vid hotellets poolområde. Här finns separat barnpool och solsängar och parasoll står till fritt förfogande. Poolbaren ingår i All Inclusive-programmet.

Badhanddukar kan lånas kostnadsfritt men mot deposition.

Mot betalning

Strandpaketet som innehåller solsängar, parasoll och tillgång till strandbaren.

Smidigt och bekvämt med All Inclusive

De tre huvudmåltiderna dukas upp som buffé i huvudrestaurangen. Här kan du botanisera bland internationella klassiker såväl som lokala specialiteter.

I poolbaren serveras lokal dryck med och utan alkohol nästan hela dagen, kaffe, te och snacks mitt på dagen samt eftermiddagsfika och glass ett par timmar på eftermiddagen.

I lobbybaren kan du få både lokala och internationella märken av dryck och spännande cocktails mot betalning. Även strandbaren är mot betalning; på plats på hotellet kan du köpa ett strandpaket som inkluderar två solsängar och ett parasoll, och när du köper detta paket har du även tillgång till strandbaren.

Mot betalning

Lobbybaren, strandpaketet, internationella märken av dryck, mat och dryck efter kl. 23.

Gångavstånd till historiska Nessebar

Hotel Forum ligger i den södra delen av Sunny Beach, som karakteriseras av ett viss lugn och avskildhet, en bit bort från den pulserande citykärnan och endast 10 minuters promenad från den gemytliga och antika byn Nessebar. Nessebar finns med på Unescos världsarvslista och de äldsta delarna ligger längst ut på en liten halvö. Mellan de pittoreska husen slingrar sig kullerstensbeklädda gränder och i den gamla stadskärnan erbjuds gott om caféer och restauranger. På fastlandet ligger Nessebars nyare del som bjuder på lite småstadsliv.

I lobbyn, vid poolen och på rummen finns kostnadsfritt wifi och det finns även en liten lekplats.

Funktionella rum och lägenheter för upp till fyra personer

På Hotel Forum bor du i enkla men rymliga och funktionella rum och lägenheter. Alla rum har kostnadsfritt wifi, luftkonditionering, deponeringsbox, balkong, tv, telefon och heltäckningsmatta. Minibaren fylls på dagligen och är mot extra betalning. På badrummet finns duschkabin och hårfön.

Mot betalning

Innehållet i minibaren, telefon.

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrummet på cirka 25 m² har två riktiga sängplatser samt antingen en bäddsoffa som mäter 190x155 cm eller en vanlig extrasäng. Rummet kräver minst två fullt betalande, man kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Rummet kan bokas som enkelrum mot ett tillägg.

Enrumslägenhet, 3-4 personer

Enrumslägenhet, 3-4 personer

Enrumslägenheten består av ett rum som är cirka 35 m². Här finns två riktiga sängplatser samt antingen en bäddsoffa som mäter 190x155 cm eller en vanlig extrasäng. Rummet kräver minst två fullt betalande och ett barn och det kan bo max tre vuxna och ett barn.

Tvårumslägenhet, 3-4 personer

Tvårumslägenhet, 3-4 personer

Tvårumslägenheten består av ett sovrum och ett vardagsrum med en riktig dörr mellan, på totalt cirka 40 m². Här finns två riktiga sängplatser samt antingen en bäddsoffa som mäter 190x155 cm eller en vanlig extrasäng. Rummet kräver minst tre fullt betalande och det kan bo max fyra vuxna.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (15 juni – 1 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Våra Collections