Sunny Beach, Bulgarien

Amaris

Gästbetyg
2.9 av 5
Baserat på 22 svar
Gästbetyg
2.9 av 5
Baserat på 22 svar

Måltider flera möjligheter
5 personer i samma rum
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Pool:
Strand
650 m 
Centrum
900 m 

Färgglatt hotell, som ligger nära Sunny Beach

Hotel Amaris ligger lite utanför Sunny Beach centrum, och därmed också en bit ifrån den livligaste delen av Sunny Beach.

Hotellet lyser upp med sin färgglada och iögonfallande fasad, och är lätt att upptäcka. Det är ett enkelt och prisvärt hotell, och som är speciellt för dig som hellre spenderar tid på att utforska och njuta av Sunny Beach än att tillbringa tiden på hotellrummet.

Sunny Beach är berömt och beryktat för sitt festliga och livliga nattliv, och även om detta är en del av staden, där koncentrationen av barer och diskotek är ganska hög, så är Sunny Beach mycket mer än bara nattliv. Det är en stämningsfull stad som lockar både par, familjer och vänner. Längs den nästan sju kilometer låga, barnvänliga stranden sträcker sig den mysiga och livfulla strandpromenaden, som är värd ett besök såväl under dagtid som om kvällen.

Ca fem kilometer från hotellet ligger den charmiga lilla byn Nessebar, som med sina smala kullerstensgator och gränder verkligen ger intrycket av att tiden stått still, och som varmt kan rekommenderas ett besök – eller flera. Restaurangen på Hotel Amaris har en marin stil i klara, kulörta färger och receptionen är även den färgglad.

Rummen är funktionella och tämligen enkelt inredda, och medan klara färger är genomgående på det mesta av hotellet domineras rummen av mer lugna och varma nyanser.

Ta ett uppfriskande dopp – antingen i hotellets pool eller på stranden!

Poolen är en populär samlingspunkt, och speciellt under högsäsongen är där en livlig och avslappnad stämning, då Sunny Beach och de billiga priserna lockar en del ungdomar.

Det är ca 650 meter till Sunny Beach vackra, långa och breda sandstrand, där du kan njuta av sand mellan tårna och ta ett uppfriskande dopp i Svarta havet. Då hotellet inte erbjuder handduksservice rekommenderar vi att du medtar badlakan hemifrån.

Olika måltidspaket

När du bor på Amaris kan du boka frukost eller halvpension som tillval. Frukost serveras i den marininspirerade restaurangen. Hotellet är centralt beläget med endast 1 kilometer från Sunny Beach kärna där ett brett utbud av restauranger och barer kan hittas.

Mot betalning

Frukost: Mat förutom frukost. All dryck förutom kaffe, te och juice till frukosten.

Halvpension: Mat förutom frukost och kvällsmat. All dryck förutom kaffe, te och juice till frukosten.

Utforska på semestern

Hotellet ligger nära Sunny Beach, som är definitionen av en pulserande semesterort. Här råder en livlig och fartfylld semesterstämning. Staden erbjuder en mångfald av restauranger, caféer, trevliga barer, billig shopping och allt annat som en turistort kan tänkas bjuda på.

Sunny Beach har mycket att erbjuda – en riktigt bra familjedestination med mycket aktiviteter för barn, stora som små. Promenera på den härligt varma sandstranden med en glass i handen och strosa runt och njut av stämningen. Här finns även barer, restauranger, pubar, vattensporter, tivoli och mycket mer.

Enkla rum i varma nyanser

Rummen är enkelt inredda, och liksom på resten av hotellet är där inte sparsamt med färg. Själva rummen går i varma jordfärger, medan badrummen har kulörta plattor. Alla rum har heltäckningsmatta, egen luftkonditionering, telefon, kylskåp och deponeringsbox (mot betalning).

Mot betalning

Deponeringsbox

Dubbelrum Small, 2-3 personer

Dubbelrum Small, 2-3 personer

Denna rumstyp på 26 m² är inredd med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Här kan man bo upp till tre vuxna. Rummet kan, mot tillägg, bokas som enkelrum.

Dubbelrum Mellan, 2-4 personer

Dubbelrum Mellan, 2-4 personer

Denna rumstyp på 35 m² har två riktiga sängar och två små bäddfåtöljer. Rummet kräver minst två fullt betalande vuxna, och där kan bo max två vuxna och två barn.

Dubbelrum Large, 3-5 personer

Dubbelrum Large, 3-5 personer

I lägenheterna på 50 m² finns en dubbelsäng, en enkelsäng och en bäddsoffa som kan användas som extrasäng till barn. I badrummet finns det ett badkar. Där kan bo max tre vuxna och två barn. Rummet kräver minst tre fullt betalande.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (15 juni – 1 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Våra Collections