Alanya, Turkiet

Select Apart

Gästbetyg
3.2 av 5
Baserat på 74 svar
Gästbetyg
3.2 av 5
Baserat på 74 svar

4 personer i samma rum
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Ja 
Pool:
Strand
900 meter 
Centrum
1,5 km 

Prisvärt frukosthotell i semesterfavoriten Alanya

I Select Apart får du ett klassikt stadshotell som fungerar som den perfekta utgångspunkten i populära Alanya. Rummen renoverades vinter 2014-2015 och är fräscha och moderna, liksom resten av hotellet. Personalen är trevlig och välkomnande och det råder en trevlig semesterkänsla över hela området. Poolområdet bjuder in till lata dagar och skulle du vilja ha lite omväxling ligger den fantastiska sandstranden Kleopatrastranden bara en knapp kilometer bort. Frukost ingår i priset! 

Hotellet ligger relativt centralt och visst oljud utifrån kan förväntas.

Mysigt poolområde

På det lilla gemytliga poolområdet råder en härlig semesterstämning och här finns både en pool och en separat barnpool. Runtom poolerna står solsängar och parasoller uppradade till fritt förfogande. Poolbaren är öppen hela dagen och serverar olika sorters goda drycker och drinkar, mot betalning.

Hotellet ligger en knapp kilometer från Alanyas enormt populära Kleopatrastranden, till och från vilken det arrangeras en shuttlebuss några gånger om dagen. Här finns både bar, solsängar och parasoller som kan användas mot betalning.

Observera att hotellet inte erbjuder badhandduk, så det är en bra idé att ta med sig det hemifrån.

Mot betalning

Mat och dryck på hotell och strand. Solsängar, parasoller på stranden och shuttlebuss till/från stranden.

Frukost ingår

På morgonen kan du avnjuta en enkel men välsmakande turkisk frukost. Kaffe, te och fruktdryck ingår. Restaurangen är sedan öppen resten av dagen och en bit in på småtimmarna, då du kan beställa mat och dryck mot betalning. Det finns sittplatser både inomhus och ute på en terrass, så du kan själv välja vart du vill inta dina måltider.

Vid poolen finns också en bar som serverar olika sorters drycker hela dagen lång, och en bit in på natten, och allt är mot betalning.

Mot betalning

Mat och dryck utöver frukosten.

Sol och bad eller fart och fläkt

Select Apart ligger i semesterfavoriten Alanya, knappt två kilometer från centrum, där massor av olika nöjen väntar dig. Här finns allt från ett hektiskt nattliv och välsmakande restauranger till shopping och olika natur- och kultursevärdheter.

På hotellområdet bjuds du också på möjligheter för olika aktiviteter, såvida du inte bara vill njuta av sol och bad och avslappning – valet är ditt! Du kan välja mellan biljard (mot betalning), bordtennis och dart. Wifi är kostnadsfritt både på rummet, i lobbyn och vid poolen.

Rymliga rum

Rummen renoverades vintern 2014-2015 och är ljusa och väldigt rymliga för att vara på ett stadshotell, och även inredningen är fräsch.

I lägenheterna finns en liten köksavdelning med minikylskåp, vattenkokare samt ett bord och fyra stolar.

I det ljusa badrummet finns hårfön samt duschkabin eller badkar. Alla rum har också balkong, klinkers, individuell luftkonditionering, deponeringsbox, tv och wifi.

Dubbelrum,2-3 personer

Dubbelrum,2-3 personer

Dubbelrum på ca 22 m². Rummet kräver minst två fullt betalande och det kan bo max tre vuxna. Rummet kan bokas som enkelrum mot extra kostnad.

Tvårumslägenhet, 2-4 personer

Tvårumslägenhet, 2-4 personer

I tvårumslägenheten på ca 42 m² får du två riktiga sängplatser, och övriga personer sover i bäddsoffa. Rummet kräver minst två fullt betalande och det är möjligt att bo upp till fyra vuxna.

Mot betalning

Luftkonditionering, deponeringsbox, room service.

Följ med på oförglömliga upplevelser!

Vi på Nazar är experter på att arrangera resor till Turkiet och vårt mål är att du ska fylla resväskan med massor av roliga och spännande upplevelser. Vi har därför satt samman ett brett program där våra erfarna guider tar med dig på halsbrytande actionutflykter, frestande shopping, fascinerande kultursevärdheter och förtrollande natur. Kontakta våra guider på destinationen för att veta mer och för att beställa dina utflykter.

Alanya

Hotellet ligger i Alanya på Turkiets sydkust, som är känt som en av Turkiets bästa och mest populära semesterorter. Staden har en fascinerande historia, många sevärdheter och ett välutvecklat handelsliv med ett överväldigande utbud av spännande butiker som säljer både lokala och internationella varor. Här finns också ett livfullt nattliv med bra restauranger, diskotek, barer och caféer.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Våra Collections