Ixia, Rhodos

Sunday Hotel

För få gästbetyg
för att visa resultat
För få gästbetyg
för att visa resultat

Måltider flera möjligheter
3 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 10 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Ja 
Pool:
Strand
600 
Centrum
Ialyssos 1 km, Ixia 1,5 km, Rhodos stad 6 km 

Familjeägt och hemtrevligt lägenhetshotell

På det lilla gemytliga lägenhetshotellet Sunday blir du välkomnad av en familj som i tre genrationer drivit detta hotell. Personalen tar emot dig med en äkta grekisk gästfrihet och tradition och sätter stort värde i personlig och vänlig service.

Hotellet är enkelt och anspråkslöst, men ändå rent och snyggt, och det renoverades 2018. Här trivs både par, familjer och vänner som reser tillsammans.

Denna lilla semesterpärla ligger mellan Ixia och Ialyssos, och nära hotellet finns också en busshållplats som kör till Rhodos stad på 15-20 minuter.

Vänligen observera att er transferbuss inte alltid har möjlighet att köra fram till receptionen på detta hotell pga. trafiken och de smala gatorna. Ni kan därför behöva gå ca 150 meter med ert bagage.

Avslappnad stämning vid poolen

Det lilla poolområdet är den perfekta inramningen för att slappna av och njuta av solen. Det finns solsängar och parasoller, vissa av dem på en liten gräsmatta. Barnpoolen är en liten avskild del av den vanliga poolen.

Det är ca 600 m till närmsta strand som är en klapperstensstrand, och där finns det parasoller och solsängar att hyra.

Mot betalning

Solsängar och parasoller på stranden.

Hemlagad grekisk mat

Den lilla restaurangen och dess fina, öppna uteplats ligger i anslutning till poolområdet och har öppet större delen av dagen. Här serveras hemlagad genuin mat och uppfriskande dryck. Missa inte att prova på någon av de grekiska specialiteterna!

När du bor på Sunday kan du välja mellan att inga måltider ingår eller att frukostbuffé ingår.

På rummet har du också en liten kokvrå där du själv kan ordna din mat, och endast 200 m från hotellet ligger en mataffär.

Mot betalning

Mat och dryck.

Nära turistfavoriten Ialyssos

Hotellet ligger ca 800 m från Ialyssos där du hittar ett bra utbud av shopping, restauranger och barer. Ca 50 meter från hotellet har du en busshållplats varifrån bussar till Rhodos stad på ca 15-20 minuter.

På hotellområdet finns biljard och lufthockey som kan spelas mot betalning. Wifi är kostnadsfritt över hela hotellområdet och på rummen. Vissa kvällar i veckan under högsäsongen arrangerar hotellet stämningsfull live musik.

Mot betalning

Biljard, lufthockey.

Enkla lägenheter med kokvrå

På Sunday bor du i typiska charterlägenheter med enkel inredning, men här är rent och snyggt och rummen städas lätt sex gånger i veckan. Alla rum har klinkergolv, tv, vattenkokare, minikyl, balkong, deponeringsbox, kostnadsfritt wifi och individuell luftkonditionering. Strykjärn och strykbräda finns att låna från receptionen. På badrummet finns duschkabin och hårfön. Det finns också en utrustad kokvrå, men diskmedel, trasa och dylikt finns inte. Kaffekokare finns, men kaffe ska man själv ta med sig.

Mot betalning

Deponeringsbox.

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrum, 2-3 personer

I dubbelrummet på ca 20 m² finns två riktiga sängar och en bäddsoffa (190x80cm). Rummet kräver minst två fullt betalande, det är möjligt att få ett barnpris och det kan bo max tre vuxna.

Dubbelrum duplex, 2-3 personer

Dubbelrum duplex, 2-3 personer

I detta annorlunda dubbelrum på ca 20 m² får du två våningar. Här finns två riktiga sängplatser och en bäddsoffa (190x80cm). På ovanvåningen är sovdelen och på nedre våningen finns ett litet uppehållsrum och kokvrån. Det är en relativt brant trappa som förbinder de två öppna våningarna. Rummet kräver minst två fullt betalande, det är möjligt att få ett barnpris och det kan bo max tre vuxna.

Familjesvit, 3-5 personer

Familjesvit, 3-5 personer

Denna nyrenoverade familjesvit på ca 45 m² består av ett separat sovrum samt ett vardagsrum. I sovrummet finns två riktiga sängplatser och i vardagsrummet finns två bäddsoffor. Vid behov tillkommer en extrasäng. Rummet kräver minst tre fullt betalande, här kan bo max fem vuxna och det är möjligt att få ett barnpris.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Boendeskatt Grekland

Från och med 2018 ska en boendeskatt betalas på alla övernattningar i Grekland. Skatten varierar beroende på hotellets officiella klassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Nazars klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek. Hotellets officiella stjärnsättning framgår på hotellets egen hemsida eller vid receptionen när man kommer fram.

1-2 stjärnor: 0.50 euro per rum eller lägenhet och natt

3 stjärnor: 1.50 euro per rum eller lägenhet och natt 

4 stjärnor: 3.00 euro per rum eller lägenhet och natt

5 stjärnor: 4.00 euro per rum eller lägenhet och natt

Ändringar utanför vår kontroll kan förekomma.

Våra Collections