Sunny Beach, Bulgarien

Iberostar Sunny Beach

Gästbetyg
4.2 av 5
Baserat på 37 svar
Gästbetyg
4.2 av 5
Baserat på 37 svar

5 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 12 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Pool:
Strand
70 m 
Centrum
200 m 

Bo mitt i centrala Sunny Beach

Iberostar är ett trevligt och livligt familjehotell som ligger mitt i centrala Sunny Beach, med shopping, restauranger och barer precis runt hörnet och gångavstånd till den finkorniga sandstranden. Det trevliga poolområdet har tre större pooler, barnpooler och ett par vattenrutschbanor. Här råder en glad och livlig semesterstämning.

På hotellet finns det gott om aktiviteter för både stora och små, och du som vill ha lite mer avslappning kan passa på att besöka spaet.

Här bor du i rymliga och praktiska rum i behagliga nyanser, och All Inclusive ingår i priset. Tack vare det kan hela familjen få mat och dryck nästan när som helst utan att behöva tänka på notan – bekvämare blir det inte!

Iberostar Sunny Beach är ett av våra Holiday Collection-hotell, vilket vittnar om att det är ett av Nazars fina familjehotell med hög kvalitet.

På grund av hotellets centrala läge i Sunny Beach kan visst oljud utifrån förväntas.

Livligt poolområde och nära till stranden

Iberostar har ett härligt poolområde med tre större pooler som bjuder in till härliga dopp och simturer. Här finns även ett par vattenrutschbanor samt tre separata barnpooler, varav en har en liten lekställning med några små vattenrutschbanor för de allra minsta familjemedlemmarna. Här råder en livlig stämning, särskilt under högsäsong då hotellet har många gäster.

Svalkande drycker finns alltid nära till hands i poolbaren, som även fungerar som snackbar under dagstimmarna, då här serveras lättare mat. Vid vissa tider serveras även glass vid poolen.

Du som vill känna sanden mellan tårna kan ta en liten promenad på några minuter ner till den finkorniga och barnvänliga sandstranden, som breder ut sig längs hela Sunny Beach. Här har hotellet en egen avdelning med solsängar och parasoller samt en snackbar som serverar öl, läsk, vatten och snacks som ingår i All Inclusive-konceptet.

Badhanddukar fås på hotellet mot en deposition.

Smidigt och gott med All Inclusive

På Iberostar Sunny Beach ingår All Inclusive i priset, så du har fri mat och dryck tillgängligt i princip hela dagen. Eftersom allt är betalt hemifrån behöver du inte oroa dig över att familjens nota ska springa iväg, utan kan istället fokusera på att njuta av vistelsen i Bulgarien. Frukost, lunch och middag serveras i form av buffé i huvudbyggnaderna som är mer eller mindre identiska med varandra, men hotellet ser gärna att man äter i den huvudbyggnad man bor i.

I snackbaren vid poolområdet kan du ta för dig av kall dryck, kaffe och snacks, och utöver det kan du på eftermiddagarna njuta av en kopp kaffe i hotellets café. Kaffemaskiner finns också tillgängliga i korridorerna vid rummen på varje våning. Glass serveras i huvudrestaurangen till lunch och middag, samt vid poolen under vissa tider av dagen. Eftersom det är All Inclusive kan du äta hur mycket du vill! På stranden finns en snackbar som serverar öl, läsk, vatten och snacks som ingår i All Inclusive-konceptet.
 

Mot betalning

Importerade drycker och dryck på flaska.

Internationell barnklubb

Iberostar Sunny Beach har en internationell barnklubb som står redo att ta emot barn mellan 4-12 år, och här finns även en juniorklubb för de som är upp till 18 år. Det arrangeras olika aktiviteter under dagen, och på kvällarna är det minidisco på scenen vid poolområdet. Något annat som barnen kan testa på hotellet är en klättervägg, som är populär bland de mindre och öppen vid specifika tider. Här finns också en lekplats.

Mycket att välja mellan

På Iberostar föregår ofta någonting omkring poolen och scenen – såsom gemensam utomhusträning eller dans, som ordnas av hotellets internationella aktivitetsteam. Utöver det finns det andra aktivitetsmöjligheter för både vuxna och barn. Bland annat ett litet spelrum, mindre studsmattor, biljard, minigolf och volleyboll.

Turkiskt bad och bastu finns i hotellets spa, om du vill koppla av lite extra under din vistelse. För dig som inte vill missa din träning bara för att du är på semester finns det också ett gymrum med en del maskiner.

Bara 200 m från Iberostar ligger Sunny Beach centrum – så det är som upplagt för att utforska den spännande och livfulla staden. Njut av en tidig löprunda eller promenad i solnedgången på den populära strandpromenaden.

 

Mot betalning

Spelrum, biljard, spa.

Ljusa rum för upp till fem personer

Här bor du i fräscha rum som går i behagliga toner och naturliga nyanser. Alla rum har balkong eller terrass, tv, kostnadsfritt wifi, safety box, central luftkonditionering, minibar, badkar, hårfön och heltäckningsmatta. Önskas strykjärn och strykbräda kan det lånas fritt i receptionen i mån av tillgänglighet.

Observera att hotellet ligger centralt och att det därför kan förväntas ett visst oljud från rummen med landutsikt och delvis havsutsikt mot centrum.

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrum, 2-3 personer

Dessa ljusa rum på ca 32 m² har två riktiga sängplatser och en bäddsoffa som mäter 165x90 cm. Notera att detta är något kortare än en normalstor säng. Här finns plats för upp till tre personer, varav max två vuxna. Rummet kräver minst två fullt betalande och det är möjligt att få ett barnpris.

Denna rumstyp har landutsikt, men är möjlig att boka med poolutsikt eller delvis havsutsikt (Seaside) mot ett tillägg. Det är också möjligt att boka dubbelrum med landutsikt som enkelrum mot ett tillägg.

Trippelrum landsutsikt, 3 personer

Trippelrum landsutsikt, 3 personer

Trippelrummet är ca. 53 m² och har tre riktiga sängplatser. Det finns plats för upp till tre personer. Rummet kräver minst tre fullt betalande. Det här rummet har landsutsikt, men det är möjligt att boka med poolutsikt mot ett tillägg.

Trippelrum poolutsikt, 3 personer

Trippelrum poolutsikt, 3 personer

Trippelrummet är ca. 53 m ² och har tre riktiga sängplatser. Det finns plats för upp till tre personer. Rummet kräver minst tre fullt betalande. Det här rummet har poolutsikt.

Familjerum, 3-5 personer

Familjerum, 3-5 personer

Här får du ett familjerum på ca 45 m² med balkong, fyra riktiga sängplatser och en bäddsoffa som mäter 165x90 cm. Notera att detta är något kortare än en normalstor säng. En halvvägg delar av rummet, vilket gör att det känns lite extra ombonat samtidigt som ni alla är tillsammans i ett och samma rum. Här finns plats för upp till fem personer, varav max fyra vuxna. Rummet kräver minst tre fullt betalande och det är möjligt att få ett barnpris.

 

Mot betalning

Safety box, innehåll i minibaren.

Varva ner ordentligt

Om du vill unna dig själv något extra på semestern kan du besöka Iberostars spa. Här kan du slappna av i ångbadet och bastun, eller besöka det turkiska badet. Här erbjuds en rad ansikts- och kroppsbehandlingar såsom massage för dig som vill skämma bort dig själv och varva ner ordentligt.

Sunny Beach

Sunny Beach är en av Bulgariens populäraste strandorter för både familjer och partysugna ungdomar. Under högsäsong är det hektiskt, mycket människor, mycket försäljning av allt och det finns ett brett utbud av restauranger och pubar. Här har du en cirka sex km lång finkorning sandstrand som sträcker sig längs hela orten och enligt många är det Svartahavskustens vackraste och en av de mest välskötta stränder. De flesta butiker och marknadsstånd i Sunny Beach ligger utmed strandpromenaden på Blomstergatan. Här är urvalet stort, men tänk på att det mesta du hittar här är kopior.

Nessebar

Nessebar är en liten medeltidsstad som ligger ut på en halvö cirka 5 km från Sunny Beach och är med på Unescos världsarvslista. Här i gamla stan hittar du några av de bäst bevarade kyrkorna på hela Balkan och det säljs hantverk, keramik och andra suvenirer längs de små mysiga gatorna. En tur hit är att rekommendera under vistelsen för att spendera tid och strosa runt bland gränder, kullerstensgator, fika eller avnjuta en bit mat på någon av de mysiga platserna.

Poolområdet är livligt med en hel del gäster, så en viss ljudnivå kan förväntas (särskilt under högsäsong). Vattenrutschbanorna kräver en längd på mellan 110-160 cm. Hotellet reserverar sig dock för att dessa restriktioner kan ändras utan att Nazar informeras.

Observera att hotellet ligger centralt och att det därför kan förväntas ett visst oljud från rummen med landutsikt och delvis havsutsikt mot centrum.

Bäddsofforna i dubbel- och familjerummen mäter endast 165x90 cm, vilket är mindre än en normalstor säng. Därför är den främst avsedd för barn.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (15 juni – 1 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Våra Collections