Alanya, Turkiet

Eftalia Aytur Apartments

Gästbetyg
4 av 5
Baserat på 49 svar
Gästbetyg
4 av 5
Baserat på 49 svar

Måltider flera möjligheter
6 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 17 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Ja 
Pool:
Strand
100 m 
Centrum
1 km 

Lägenhetshotell med utmärkt läge i Alanya

Eftalia Aytur Apartments är ett trevligt lägenhetshotell med en livlig och behaglig atmosfär. Tack vare närheten till både Östra stranden och Alanya centrum har du goda förutsättningar för att utforska Alanya under din vistelse. Restauranger, barer, shopping och kultur ligger endast en kort promenad bort – bara följ den trevliga strandpromenaden!

Med en sådan närhet till stranden kommer många timmar säkerligen tillbringas där, men du kan också njuta av de två poolerna på hotellområdet. Här råder en glad och trevlig stämning.

När du bor på Eftalia Aytur Apartments kan du välja att köpa till hotellets egen All Inclusive, och få alla måltider serverade på hotellet samt betalda på förhand. Väljer du däremot att inte köpa till något matpaket står du själv för alla måltider, och kan t.ex. utforska lokala restauranger och barer i närliggande Alanya centrum.

Du bor i enkla lägenheter för upp till sex personer, och delar faciliteter med boendets hotelldel, Eftalia Aytur Hotel. Lägenheterna passar bäst för dig som inte bara vill tillbringa semestern på hotellrummet, utan vill ut och utforsksa allt vad spännande Alanya har att erbjuda sina semestergäster.

Detta lägenhetshotell ingår i vår Value Collection, vilket är en samling av våra hotell som är mest snälla mot plånboken.

Nära till Östra stranden

Vid hotellområdet finns två pooler att välja mellan: en huvudpool och en lite mindre pool. Här råder en trevlig och livlig stämning, som verkligen ingjuter semesterkänsla. För Eftalia Ayturs yngsta gäster finns en separat liten plaskdamm intill huvudpoolen. Här kan du njuta av värmen med solsängar och parasoll, som står till fritt förfogande. Du har även en poolbar som serverar svalkande dryck under hela dagen, dock mot betalning.

Något av det bästa med Eftalia Aytur måste vara det fina läget precis vid Östra stranden i Alanya. På stranden finns både solsängar och parasoll att hyra, och en mysig strandbar som serverar dryck och snacks mot betalning. Det finns en hel del vattensporter att testa på, mot betalning.

 

Mot betalning

Dryck och snacks i pool- och strandbaren, hyra av solsängar och parasoll på stranden, vattensporter.

Välj mellan All Inclusive och inga måltider

När du bor på Eftalia Aytur Apartments kan du välja att köpa till hotellets egen All Inclusive, men i grundpriset ingår inga måltider.

All Inclusive är bekvämt då du får alla huvudmåltider på hotellet, utan att behöva tänka på notan! Frukost, lunch och middag serveras i form av buffé i huvudrestaurangen, där det bjuds på både turkiska specialiteter och internationella rätter. Till frukost ingår kaffe, te, vatten samt juice och till lunch och middag ingår även hotellets husvin och lokal öl.

På hotellet finns ett par barer – bland annat Efes bar, som ligger på andra våningen i huvudbyggnaden, och det är just i denna bar du kan njuta av dryck som ingår i hotellets All Inclusive-koncept; läsk, vatten samt lokala alkoholdrycker såsom öl, husets vin, raki, gin och vodka. I Efes bar kan du även avnjuta en kopp kaffe och mindre snacks som pizzaslices och sallad under eftermiddagen, som ingår i All Inclusive-programmet.

Du kan även avnjuta kaffe, te och vatten på hotellets Garden bar, utomhus. Observera gärna att inga andra drycker än de nämnda ingår i hotellets All Inclusive-program. 

Som alternativ till huvudrestaurangen har hotellet en turkisk temarestaurang, som kan besökas mot betalning och i mån av plats. 

Vill du ha ännu mer variation kan du passa på att utnyttja Eftalia Ayturs centrala läge, med gångavstånd till populära Alanya centrum och dess restauranger, caféer och barer för alla smaker. 

Mot betalning

Utan tillval är all mat och dryck mot betalning. Om du väljer All Inclusive är all servering mot betalning på Garden bar (utom kaffe, te och vatten), poolbar, hotellets temarestaurang och på stranden.

Utforska Alanya på semestern

Eftalia Aytur har ett eget spa där det finns olika behandlingar, det turkiska badet hamam och kostnadsfri bastu. Det finns också ett litet gymrum som kan användas fritt, om du vill passa på att träna lite under semestern. Flera kvällar i veckan arrangeras här livemusik som bidrar till trevlig stämning.

På bara några minuter tar du dig in till charterparadiset Alanya som har massor med aktiviteter att bjuda på. Här finns shopping, fler badmöjligheter, en hel uppsjö av restauranger och barer samt ett rikt nattliv. Det finns kostnadsfritt wifi i lobbyn.

 

Mot betalning

Hamam och spabehandlingar.

Enkla lägenheter för upp till sex personer

På Eftalia Aytur Apartments bor du i enkla lägenheter med tydlig charterkänsla. Lägenheterna fungerar mycket bra som bas för en härlig semester, trots att inredningen kanske inte är den mest moderna.

Alla lägenheter har balkong, klinkergolv, individuell luftkonditionering och tv, minikylskåp (ej fyllt) och safety box (kan användas mot betalning). På badrummet finns duschkabin och hårfön. Här finns också ett matbord med fyra stolar.

 

Mot betalning

Safety box.

Tvårumslägenhet, 2-4 personer

Tvårumslägenhet, 2-4 personer

I dessa lägenheter finns två rum fördelade på cirka 35 m². Här finns två riktiga sängplatser och två bäddsoffor som mäter 190x90 cm vardera. Lägenheten kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna samt ett barn och det är möjligt att få två barnpriser.

Trerumslägenhet, 3-6 personer

Trerumslägenhet, 3-6 personer

Denna lägenhet har tre rum fördelade på cirka 40 m². Här finns fyra riktiga sängplatser och två bäddsoffor som mäter 190x90 cm vardera. Lägenheten kräver minst tre fullt betalande, här kan bo max fem vuxna samt ett barn och det är möjligt att få två barnpriser.

Besök spaet för extra avslappning

Om semesterstämningen och all tid i solsängen inte är nog för att göra dig helt avslappnad, eller om du bara vill unna dig själv något extra, så kan du besöka Eftalia Ayturs lilla spa. Här finns bastu, men också turkisk hamam och behandlingar mot betalning. Efter ett besök här kommer du garanterat kunna koppla bort vardagsstressen och njuta av semestern.

 

Mot betalning

Bastu, hamam och behandlingar.

Hotellet ligger centralt och nära vägen, så visst oljud utifrån kan förekomma. 

Observera gärna att hotellets All Inclusive-program är begränsat. Läs mer under hotellets ”mat och dryck” samt ”mot betalning”.

Det finns fritt wifi i lobbyn, men hastigheten kan tidvis vara långsam. 

Eftalia Aytur Apartment har även en hotelldel, se Eftalia Aytur Hotel.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Våra Collections