Alanya, Turkiet

Simply Fine

Gästbetyg
3.5 av 5
Baserat på 58 svar
Gästbetyg
3.5 av 5
Baserat på 58 svar

3 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 11 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
 
Pool:
Strand
150 meter 
Centrum
1,5 km till Oba, 4,5 km till Alanya 

Nyrenoverat, fräscht hotell nära Alanya

Simply Fine är ett All Inclusive-hotell som totalrenoverades från topp till tå innan de öppnade upp för säsongen sommaren 2019. Hotellet går i gråa toner kombinerat med ljusa, klara färger, både inom- och utomhus.

Din vistelse på Simply Fine är All Inclusive, så du kan ta för dig av både alla huvudmåltider, flera snacks under dagen samt de flesta drycker utan att behöva tänka på plånboken – det ingår ju i priset.

Det finns ett härligt poolområde där du kan njuta av solens värmande strålar och ta ett uppfriskande dopp i poolen. Om du föredrar dopp i havet, ligger stranden endast 150 meter från hotellet.

Hotellet är helt perfekt för dig som gillar Alanya och dess härliga semesterstämning, men som ändå föredrar att bo lite på avstånd, i lugna omgivningar. Du bor i stadsdelen Tosmur, och härifrån tar det endast 15 minuter med taxi eller minibuss in till Alanya centrum.

Simply Fine är en del av vår Value Collection, som består av våra mest prisvärda hotell.

Härligt poolområde och nära stranden

Vid hotellets poolområde råder en behaglig stämning. Här finns en pool med en liten vattenrutschbana samt en liten plaskpool för de minsta.

Till skillnad från många hotell i området, som är omgivna av flera andra hotell, ligger Simply Fines poolområde på en hörntomt, och det är därför en luftigare och öppnare känsla runt poolen här, än hos de omkringliggande hotellen.

Det finns en poolbar där du kan avnjuta en svalkande drink i skuggan när lusten faller på. Det finns också en liten innergård om du vill ha en lugn paus i skuggan.

Endast 150 meter från hotellet ligger stranden, och här finns ett litet område som är reserverat för gästerna på Simply Fine. Här finns solsängar, parasoller och en mindre bar som serverar kall dryck.

Mot betalning:

Importerad dryck med alkohol, vattensportsaktiviteter på stranden, deposition vid lån av badhanddukar.

Slipp ekonomiska överraskningar

När du semestrar med All Inclusive slipper du ekonomiska överraskningar, eftersom att det mesta ju är betalt i förväg. Restaurangen ligger på andra våningen i en ljus och öppen lokal med stora fönsterpartier, och restaurangen går i samma färgskala som resten av hotellet.

Maten serveras som härliga och fint presenterade bufféer till frukost, lunch och kvällsmat. Under dagen serveras olika lättare snacks i poolbaren, och på innergården eller i lobbyn serveras fika.

Mot betalning

Färskpressad juice, turkiskt kaffe, importerad dryck med alkohol, tvättservice, deposition vid lån av badhanddukar.

Slappna av vid poolen eller på stranden

Hotellets läge i lugna omgivningar bjuder in till avslappning, till att njuta av värmen och solen under dagen – och detta kan du göra både vid poolen eller vid stranden.

När solen inte längre står högst på himlen och temperaturen är lite mer behaglig, kan det varmt rekommenderas att utforska och uppleva allt det som livfulla Alanya har att erbjuda. I centrum finns ett stort utbud av shoppingmöjligheter, mysiga caféer, barer och inte minst ett festligt nattliv.

Om du vill ha lite variation från sol och bad, kan du slå ett par slag i bordtennis, kasta ett par pilar i dart eller delta i aktiviteterna som arrangeras i och runt poolen. Flera kvällar i veckan arrangeras trevlig underhållning vid poolen.

Nyrenoverade, fräscha rum

Rummen på Simply Fine är nyrenoverade, fräscha och rätt så enkelt, men fint och funktionellt inredda. Här finns klinkers, individuell luftkonditionering, tv, safety box, telefon, minikylskåp (utan innehåll), hårfön och en mindre balkong. På badrummet finns duschkabin.

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrummet är på ca 24-26 m² och här finns två riktiga sovplatser. Det krävs minst två fullt betalande, det kan bo max tre personer och det är möjligt att få ett barnpris. Det är möjligt att beställa med havsutsikt.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Våra Collections