Ialyssos, Rhodos

Sea Melody

Gästbetyg
4 av 5
Baserat på 196 svar
Gästbetyg
4 av 5
Baserat på 196 svar

Måltider flera möjligheter
4 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 11 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Pool:
Strand
30 m 
Centrum
400 m Ialyssos 

Lägenhetshotell med plats för hela familjen

Sea Melody är ett charmigt och familjevänligt lägenhetshotell. Hotellet består av fyra byggnader och har bland annat en egen minimarket. Hotellet ligger 400 meter från Ialyssos, där du hittar massor av restauranger, barer och småbutiker. Hotellet ligger också bara några få kilometer från turistparadiset Rhodos stad.

I grundpriset ingår inga måltider, men du har möjlighet att beställa till frukost eller halvpension när du bokar din resa.

Hotellets härliga och hemtrevliga atmosfär beror till stor del på den trevliga, grekiska familjen som driver det. Det finns ett poolområde med en liten barnpool och tvärsöver vägen ligger en av Rhodos många klapperstensstränder.

Nära till både pool och strand

Sea Melody har en härlig solterrass där du kan njuta av Medelhavets sköna solstrålar och här hittar du också poolen och barnpoolen. På solterrassen har du tillgång till solsängar och parasoller, och det finns även en liten pool- och snackbar, så att du kan släcka törsten eller mumsa i dig lite snacks under dagens lopp.

Stranden ligger cirka 30 meter från hotellområdet – du ska bara korsa en liten väg så är du där. Merparten av öns stränder består av klappersten och stranden här vid Ialyssos är inget undantag. På de flesta stränder finns möjlighet att hyra solsängar och parasoller.

Mot betalning

Dryck, mat och snacks i poolbaren. Hyra av solsäng och parasoll vid stranden.

Mat och dryck

På Sea Melody väljer du själv om du vill ha frukost, halvpension eller inga måltider inkluderade i resan.

I samtliga lägenheter finns en liten kokvrå, där du har möjlighet att laga mindre måltider. På gångavstånd har du flera möjligheter att smaka på det grekiska köket, eller några av de internationella restaurangerna som området har att erbjuda.

Frukosten serveras som buffé i hotellets restaurang och om du väljer halvpension så har du utöver frukosten en trerätters middag att se fram emot på kvällarna.

Under dagen kan du besöka hotellets pool- och snackbar, och här kan du beställa dryck och snacks.

Mot betalning

Frukost och halvpension mot tillägg. Snacks och dryck ingår inte i priset.

Tid för familjemys

Vid sidan av poolområdet ligger en liten spelhörna, och här kan ni roa er med aktiviteter som bordtennis, bordsfotboll eller biljard. Det finns också en liten lekplats till de minsta barnens förtjusning. På hotellet kan du mot betalning även njuta av massage eller en avkopplande stund i bastun.

Utanför hotellets område finns massor av aktiviteter, och framförallt Rhodos stad har ett stort utbud, till exempel en 9D-bio, escape rooms och massor av andra roliga och spännande aktiviteter för hela familjen.

Rymliga lägenheter nära havet

Sea Melody har läckra och fräscha lägenheter för upp till fyra personer. Alla lägenheter är utrustade med telefon, tv samt en liten kokvrå med kylskåp, brödrost och kaffemaskin. Badrummet har badkar eller duschkabin. Mot betalning kan du få wifi på rummet, men det finns kostnadsfritt i receptionen och vid poolbaren.

Ettrumslägenhet, 2-4 personer

Ettrumslägenhet, 2-4 personer

De rymliga ettrumslägenheterna är cirka 38 m2 och består av ett rum med en liten kokvrå och sovplatser för upp till tre personer – det finns två riktiga sängplatser och en bäddsoffa till den tredje personen.. Lägenheter har dessutom badrum och balkong eller terrass. Lägenheterna är inredda i härliga ljusa färger och har en hemtrevlig atmosfär. Lägenheten kräver minst två fullt betalande och det är möjligt att få två barnpriser. I lägenheten kan bo max tre vuxna och ett barn.

Tvårumslägenhet, 2-4 personer

Tvårumslägenhet, 2-4 personer

Tvårumslägenheterna är cirka 44 m2 och består av två rum. Det finns två riktig sängplatser i sovrummet och i vardagsrummet finns det två bäddsoffor. Lägenheterna är modernt inredda med sobra färger. I lägenhetens badrum finns duschkabin eller badkar samt toalett. Denna rumstyp kräver minst två fullt betalande och det är möjligt att få två barnpriser. I tvårumslägenheten kan det bo max fyra vuxna.

Mot betalning

Luftkonditionering.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Boendeskatt Grekland

Från och med 2018 ska en boendeskatt betalas på alla övernattningar i Grekland. Skatten varierar beroende på hotellets officiella klassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Nazars klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek. Hotellets officiella stjärnsättning framgår på hotellets egen hemsida eller vid receptionen när man kommer fram.

1-2 stjärnor: 0.50 euro per rum eller lägenhet och natt

3 stjärnor: 1.50 euro per rum eller lägenhet och natt 

4 stjärnor: 3.00 euro per rum eller lägenhet och natt

5 stjärnor: 4.00 euro per rum eller lägenhet och natt

Ändringar utanför vår kontroll kan förekomma.

Våra Collections