Rhodos stad, Rhodos

Amaryllis Hotel

Gästbetyg
3.5 av 5
Baserat på 43 svar
Gästbetyg
3.5 av 5
Baserat på 43 svar

Måltider flera möjligheter
3 personer i samma rum
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Pool:
Strand
170 m 
Centrum
0 km 

Trevligt stadshotell med pulserande cityläge

Amaryllis är ett uppskattat stadshotell med nära till det mesta. Med 170 meter till stranden och 10 minuters gångavstånd till mysiga Old Town, är du på rätt ställe oavsett om du föredrar shopping eller sol och bad. Om du prioriterar ett centralt läge så har du kommit rätt. 

Många gäster väljer att umgås i hotellets egna trevliga restaurang och bar, här kan du mot ett tillägg få frukost eller halvpension.

Rummen på hotellet är enkla men rejäla och samtliga har egen balkong. Det finns kostnadsfritt wifi på hela hotellet och i rummen.

Vänligen observera att transferbussen inte alltid har möjlighet att köra fram till receptionen på detta hotell p.g.a. trafiken och de smala gatorna. Du kan därför behöva gå ca 150 meter med bagaget.

Nära till stranden

Endast någon minuts gångväg från hotellet hittar du stranden Windy Beach där du kan sola och bada.

Frukost eller halvpension?

På detta hotell ingår inga måltider, men det finns möjlighet att köpa till frukost eller halvpension, som då serveras på grannhotellet Vassilia Hotels restaurang i form av buffé. Till frukosten ingår kaffe och te, men du köper själv dryck till övriga måltider. Om du väljer halvpension är det frukost och antingen lunch eller middag som ingår.

På Amaryllis finns också en liten restaurang som serverar frukost, mat och dryck mot betalning.

Mot betalning

All dryck, samt mat utanför eventuellt måltidspaket.

Enkla rum utan krusiduller

Samtliga rum har egen balkong som erbjuder utsikt över Rhodos stads mysiga små bakgator. Här finns kostnadsfritt wifi, minibar, klinkers och tv. Luftkonditionering mot betalning. Säker förvarning finns i form av en deponeringsbox, som dock kostar extra. På badrummet finns dusch eller badkar samt hårfön.

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrum, 2-3 personer

Rummen är på ca 25 m² och kräver minst två fullt betalande. Det kan bo max tre vuxna i rummet. Här finns två riktiga sängplatser och möjlighet till extrasäng. Rummet kan bokas som enkelrum mot tillägg.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Boendeskatt Grekland

Från och med 2018 ska en boendeskatt betalas på alla övernattningar i Grekland. Skatten varierar beroende på hotellets officiella klassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Nazars klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek. Hotellets officiella stjärnsättning framgår på hotellets egen hemsida eller vid receptionen när man kommer fram.

1-2 stjärnor: 0.50 euro per rum eller lägenhet och natt

3 stjärnor: 1.50 euro per rum eller lägenhet och natt 

4 stjärnor: 3.00 euro per rum eller lägenhet och natt

5 stjärnor: 4.00 euro per rum eller lägenhet och natt

Ändringar utanför vår kontroll kan förekomma.

Våra Collections