Sunny Beach, Bulgarien

Imperial Resort

Gästbetyg
3.8 av 5
Baserat på 67 svar
Gästbetyg
3.8 av 5
Baserat på 67 svar

6 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 11 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Pool:
Strand
50 m 
Centrum
Ca 800 m till Nessebar, ca 3 km till Sunny Beach 

Familjehotell med gott om aktiviteter

Imperial Resort är ett tvättäkta familjehotell med massor av aktiviteter. Du kan till exempel fylla dagarna med olika sporter, kvällsunderhållning, barnklubb och avslappning i wellnesscentret. Läget kan inte bli mycket bättre, direkt vid Sunny Beach finkorniga sandstrand, med gångavstånd till den historiska byn Nessebar.

Det finns två olika pooler, barnpool, inomhuspool, och i All Inclusive-programmet har du ett par olika barer och restauranger att välja mellan, som serverar god mat, svalkande drycker och goda snacks. Du bor i fräscha och moderna rum och lägenheter för upp till sex personer.

Första parkett på Bulgariens soligaste strand

På Imperial Resort bor du på första parkett direkt vid finkorniga sandstranden Sunny Beach, där de böljande blå vågorna frestar med uppfriskande dopp. Strandbaren är mot betalning; på plats på hotellet kan du köpa ett strandpaket som inkluderar två solsängar och ett parasoll, och när du köper detta paket har du även tillgång till strandbaren.

På hotellområdet finns två pooler, där den ena har en avgränsad grund del för barn. Här står det gott om solsängar och parasoller uppradade, och dessa står till fritt förfogande. Det finns också en uppvärmd inomhuspool som är öppen mitt på dagen.

Poolhandduk kan lånas på plats på hotellet, mot deposition.

Mot betalning

Strandpaketet som innehåller solsängar, parasoll och tillgång till strandbaren.

Njut av ett brett utbud

All Inclusive ingår i priset, och det finns två huvudrestauranger som serverar huvudmåltiderna i form av buffé med en blandning av medelhavsinspirerad, italiensk och internationell mat samt lokala specialiteter. Två kvällar i veckan är det tema, antingen bulgariskt eller italienskt.

Även två barer och en snackrestaurang ingår i All Inclusive-paketet. De är öppna delar av dagen och kvällen och serverar lokala drycker med och utan alkohol respektive snacks såsom pizza, kebab, sandwiches och pommes, samt glass och eftermiddagsfika.

På plats på hotellet kan du köpa ett strandpaket som inkluderar två solsängar och ett parasoll, och när du köper detta paket har du även tillgång till strandbaren.

Mot betalning

Strandpaketet, internationella märken av dryck, mat och dryck efter kl. 00.00.

Avslappning och aktiviteter för hela familjen

När du bor på Imperial Resort är det du själv och din familj som bestämmer takten. Här finns nämligen gott om både aktivitets- och avslappningsmöjligheter. För den som vill koppla av finns det ett välutrustat wellnesscenter med både turkiskt bad, bastu och jacuzzi som kan besökas mot betalning, samt ett gym. Det finns också ett fint utbud av massage och olika behandlingar som fås mot betalning.

För den som vill ha lite fart och fläkt bjuds det på underhållning både dag- och kvällstid (maj-september) för både vuxna och barn. Du har också möjlighet att prova på bordtennis, minigolf, dart och biljard. På multisportbanan finns bland annat minifotboll.

Internationell miniklubb finns för barn mellan 3-12 år, och i den leker man lekar och det arrangeras olika aktiviteter, minidisco och sporter. Klubben är igång sex dagar i veckan under maj-september och det finns en stor och fin lekplats till barnens stora förtjusning. Det finns också ungdomsklubb för ungdomar mellan 12-17 år.

Kostnadsfritt wifi finns i lobbyn, vid poolen och i rummen.

Imperial Resort ligger i den södra delen av Sunny Beach, som karakteriseras av ett viss lugn och avskildhet, en bit bort från den pulserande citykärnan och endast 10 minuters promenad från den gemytliga och antika byn Nessebar. Nessebar finns med på Unescos världsarvslista och de äldsta delarna ligger längst ut på en liten halvö. Mellan de pittoreska husen slingrar sig kullerstensbeklädda gränder och i den gamla stadskärnan erbjuds gott om caféer och restauranger. På fastlandet ligger Nessebars nyare del som bjuder på lite småstadsliv.

Mot betalning

Besök och behandlingar i wellnesscentret, minigolf, biljard.

Ljusa rum och lägenheter för upp till sex personer

På Imperial Resort bor du i fräscha och moderna rum och lägenheter, fördelade på en huvudbyggnad och en annexbyggnad. Alla rum har kostnadsfritt wifi, balkong eller terrass, deponeringsbox, antingen central eller individuell luftkonditionering, tv och telefon. Minibar kan fås på begäran och innehållet är mot betalning. På badrummet finns duschkabin och hårfön. Det är olika golvtyp i de olika rumstyperna, se under respektive rumstyp. Extrasängarna är bäddsoffor eller bäddfåtöljer som mäter 187x80 cm.

Observera att hiss endast finns tillgängligt i huvudbyggnaden.

Mot betalning

Innehållet i minibaren, telefon.

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrum, 2-3 personer

I dubbelrummet på cirka 25-30 m² finns två riktiga sängplatser och de flesta har heltäckningsmatta, förutom några få som har laminatgolv. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max tre personer och det är möjligt att få ett barnpris. Rummet har landutsikt och ligger i en annexbyggnad, har en bäddfåtölj som mäter 187x80 cm och en lite mindre balkong. Rummet kan bokas som enkelrum mot ett tillägg.

Deluxerum för fyra personer, 3-4 personer

Deluxerum för fyra personer, 3-4 personer

Deluxerummet ligger i huvudbyggnaden och är cirka 35 m² och här finns två riktiga sängplatser. Här finns heltäckningsmatta. Rummet kräver minst två fullt betalande och ett barn, det kan bo max tre vuxna och ett barn och det är möjligt att få ett barnpris. Deluxerummet ligger i huvudbyggnaden och kan bokas antingen med landutsikt eller, mot ett tillägg, med delvis havsutsikt, Seaside.

Familjesvit för fyra personer, 3-4 personer

Familjesvit för fyra personer, 3-4 personer

Familjesviten ligger i huvudbyggnaden och är cirka 40 m². Här finns antingen heltäckningsmatta eller laminatgolv. Det består av två rum och två badrum och här finns två riktiga sängplatser. Här krävs minst tre fullt betalande, det kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få ett barnpris.

Familjesvit för sex personer, 4-6 personer

Familjesvit för sex personer, 4-6 personer

Familjesviten består av två rum och ett badrum, på sammanlagt cirka 45 m². Här finns klinkergolv. Den ligger i annexbyggnaden och här finns fyra riktiga sängplatser. Sviten kräver minst fyra fullt betalande, det kan bo max fyra vuxna och två barn och det är möjligt att få upp till två barnpriser.

Dubbelrum Deluxe, 2-3 personer

Dubbelrum Deluxe, 2-3 personer

Deluxerummet ligger i huvudbyggnaden och är cirka 30 m². Rummet har heltäckningsmatta och det finns två riktiga sängplatser. Bor ni tre personer i rummet sover den tredje i en bäddsoffa som mäter 200x120 cm. Det krävs minst två fullt betalande och det kan bo max tre personer i rummet. Det är möjligt att få ett barnpris. Deluxerummet kan bokas antingen med landutsikt eller, mot ett tillägg, med delvis havsutsikt, seaside.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (15 juni – 1 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Våra Collections