Faliraki, Rhodos

Sun Palace

Gästbetyg
3.9 av 5
Baserat på 220 svar
Gästbetyg
3.9 av 5
Baserat på 220 svar

6 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 11 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Pool:
Strand
400 m 
Centrum
1 km 

Stor vattenpark och All Inclusive

På familjevänliga Sun Palace har du tillgång till en fantastisk och fartfylld vattenpark med hela 14 vattenrutschbanor och massor med andra vattenaktiviteter för hela familjen. En kort promenad från hotellet ligger den populära stranden Faliraki Beach och ca en kilometer bort hittar du Faliraki centrum.

Vistelsen är All Inclusive och det finns en handfull aktiviteter samt kvällsunderhållning. Du bor i enkla rum för upp till sex personer, så hela familjen kan bo samlad. Runtom på hotellområdet finns härlig grönska och färgglada blommor.

 

 

Häftig vattenpark för både stora och små

När du bor på Sun Palace har du tillgång till en superrolig vattenpark med massor av olika vattenaktiviteter! Här finns 14 vattenrutschbanor att susa ner för, en lazy river att flyta runt i och en vågpool att guppa i. Det finns också en stor barnpool med en ställning för de lite mindre barnen med sprutande vatten och vattenrutschbanor. Badhandduk finns att låna i vattenparken utan extra kostnad.

Inne på själva hotellområdet finns också pool med separat barnpool, solsängar och parasoller. En kort promenad bort (ca 400 meter) ligger den populära stranden Faliraki Beach, en härlig sandstrand med inslag av stenar.

Vattenparken är öppen hela säsongen och öppettiderna är 10-18 dagligen, med reservation för dåliga väderförhållanden.

Vattenparken följer Tui-koncernens säkerhetsregler och det finns livvakter runtom i vattenparken. Alla gäster som använder faciliteterna i vattenparken måste kunna simma och barn under 18 år måste vara i sällskap av en vuxen. Vattenrutschbanorna har en maxvikt på 110 kg. 

Vattenrutschbanor

Lazy River
Inga begränsningar men alla gäster måste använda uppblåsbara badringar.

Barnområdet
Vattenrutschbanor för barn 3-9 år.

Side Wave Slide
Minimumlängd 120 cm, maximumlängd 200 cm. Gäster måste använda uppblåsbara badringar.

Body Ball Slide
Minimumlängd 120 cm, maximumlängd 200 cm.

Rafting Slide
Minimumlängd 120 cm, maximumlängd 200 cm. Gäster måste använda uppblåsbara badringar.

Black Hole
Minimumlängd 120 cm, maximumlängd 200 cm. Gäster måste använda uppblåsbara badringar.

Kamikaze
Minimumlängd 140 cm, maximumlängd 200 cm.

Free Fall
Minimumlängd 140 cm, maximumlängd 200 cm.

White & Blue Tubes
Minimumlängd 120 cm, maximumlängd 200 cm.

Multi Slide
Minimumlängd 120 cm, maximumlängd 200 cm.

Wave Pool
Endast simkunniga gäster får bada i vågpoolen och barn under 14 år måste vara i sällskap av föräldrar.

Observera att hotellet kan ändra dessa regler utan att informera Nazar.

All Inclusive – höjden av bekvämlighet!

Frukost-, lunch- och middagsbuffé serveras i huvudrestaurangen som fick sig ett ansiktslyft inför årets säsong. Alla lokala drycker samt kaffe, te och varm choklad samt vissa cocktails ingår i priset och all dryck serveras i glas.

Frukost serveras ca kl 7–10
Lunch serveras ca kl 12.30–14.30
Middag serveras ca kl 18.30–21.30

Däremellan serveras olika typer av snacks under följande cirka-tider: 10.30–12.00 och 15.00–18.00. Mellan kl 22.00–23.00 serveras kalla smörgåsar. Lokalt producerad glass serveras från ca kl 10.30–23.

Observera att tidangivelserna ovan är cirkatider.

Det finns även en á la carte restaurang och middag här ingår i mån av plats en gång per vistelse.

All Inclusive gäller även i vattenparken, så du kan bada och busa hela dagen lång utan att behöva lämna vattenparken.

Sport och kvällsunderhållning

Fyll tiden mellan besöken i vattenparken med någon av de roliga aktiviteterna Sun Palace har att erbjuda. Här finns biljard och olika poollekar. Flera dagar och kvällar i veckan ordnas underhållning med bland annat grekisk afton och temakvällar.

Wifi finns kostnadsfritt på allmänna utrymmen, men inte i rummen, och för barnen finns även en lekplats.

Hotellet ligger ca en kilometer från Faliraki centrum där det finns shopping, restauranger och nattliv.

Rum för upp till sex personer

Alla rumstyper har bad/dusch och wc, telefon, tv, litet kylskåp, luftkonditionering och balkong eller markterrass. Strykjärn och vattenkokare finns att låna i receptionen. Central luftkonditionering i huvudbyggnaden och reglerbar i sidobyggnaderna. Deponeringsbox mot betalning.

Dubbelrummen renoverades inför säsongen 2017 och familjerummen samt familjesviterna fick nya fräscha badrum.

Dubbelrum, 2-4 personer

Dubbelrum, 2-4 personer

Här finns två riktiga sängplatser, en bäddsoffa och möjlighet att ställa in en liten extrasäng för barn. Rummet kräver minst två fullt betalande och det kan bo max tre vuxna, alternativt två vuxna och två barn och det är möjligt att få ett barnpris. Rummet kan bokas som enkelrum mot ett tillägg.

Familjerum, 2-4 personer

Familjerum, 2-4 personer

I familjerummet på ca 31 m² får du två sovutrymmen som separeras av en vägg med glasdörr och fönster. Det finns två riktiga sängplatser och två extrasängar. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få ett barnpris.

Familjesvit, 2-6 personer

Familjesvit, 2-6 personer

I familjesviten på ca 33 m² får du två sovutrymmen som separeras av en vägg med glasdörr. Det finns två riktiga sängar, en våningssäng och möjlighet att ställa in 1-2 extrasängar i form av antingen en våningssäng till eller vanliga extrasängar. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max fyra vuxna och två barn och det är möjligt att få ett barnpris.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Boendeskatt Grekland

Från och med 2018 ska en boendeskatt betalas på alla övernattningar i Grekland. Skatten varierar beroende på hotellets officiella klassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Nazars klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek. Hotellets officiella stjärnsättning framgår på hotellets egen hemsida eller vid receptionen när man kommer fram.

1-2 stjärnor: 0.50 euro per rum eller lägenhet och natt

3 stjärnor: 1.50 euro per rum eller lägenhet och natt 

4 stjärnor: 3.00 euro per rum eller lägenhet och natt

5 stjärnor: 4.00 euro per rum eller lägenhet och natt

Ändringar utanför vår kontroll kan förekomma.

Våra Collections