Kalithea, Rhodos

Pegasos Beach Rhodes

Gästbetyg
4.3 av 5
Baserat på 21 svar
Gästbetyg
4.3 av 5
Baserat på 21 svar

4 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 11 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Pool:
Strand
0 m 
Centrum
2,5 km till Faliraki, 13 km till Rhodos stad 

Trevligt familjehotell med slående utsikt

Pegasos Beach är ett fint och familjärt All Inclusive-hotell, där man tydligt märker av den personliga prägel som ägaren har satt på inredningen och stämningen.

Hotellets hjärta är det mysiga området kring poolen, där man snabbt kommer ner i varv och omedelbart känner av semesterstämningen. Stranden och det kristallklara, turkosa vattnet ligger som en vacker kuliss, och från många av hotellets delar är det möjligt att njuta av denna härliga utsikt. Väljer du ett rum med havsutsikt, så kan du blicka ut över trädgården, poolområdet och inte minst havet från din egen balkong.

Pegasos Beach är familjeägt, vilket märks tydligt på både stilen och servicenivån på hotellet. Ägaren anstränger sig för att skapa en trevlig atmosfär, och den serviceinriktade personalen, som varit på hotellet i många, många år, gör en stor insats för att gästerna ska känna sig som hemma.

Detta hotell är ett av Nazars härliga kvalitetshotell där du får mycket för pengarna, och är därmed en del av vår Holiday Collection.

Observera att Pegasos Beach på Rhodos är ett fristående hotell och inte i samma kedja som våra Pegasos-hotell i Turkiet.

Ett stenkast från turkost hav

Pegasos Beach ligger fantastiskt fint, precis vid en vacker strand med alldeles klart vatten. Den långgrunda stranden består mestadels av sand, men även av partier med grus och klappersten. Vill du ha en paus från solsängen, erbjuds det flera olika vattensporter mot betalning.

På hotellet finns ett härligt poolområde som bjuder in till lata dagar i solen. Här får du, utöver huvudpoolen, en separat barnpool och även en liten vattenrutschbana för de minsta. Solsängar och parasoll står uppradade längs poolkanten, och här finns en bar som serverar svalkande dryck som ingår i All Inclusive-programmet. Det finns välskötta gräsmattor runtomkring på hotellområdet där det också går bra att sola och slappa.

Badhanddukar till pool och strand kan lånas kostnadsfritt av hotellet (Badhanddukarna kan bytas varannan dag). Det finns solsängar och parasoller på stranden, som är inkluderade för hotellets gäster.

 

Mot betalning

Vattensporter

All Inclusive – höjden av bekvämlighet

All Inclusive på semestern är bekvämt och enkelt för hela familjen. Eftersom allt är betalt hemifrån behöver ni aldrig oroa er över priser eller var ni ska äta er nästa måltid!

På Pegasos Beach får du ett brett All Inclusive-program. Huvudmåltiderna serveras i huvudrestaurangen i form av bufféer, och det finns en snackbar bredvid poolen som under högsäsong serverar enklare mat, såsom pizza och våfflor. Svalkande glass ingår också i All Inclusive-programmet vissa tider på dagen.

Vatten, läsk, kaffe, te och lokala alkoholdrycker ingår i Pegasos Beach All Inclusive-program, som kan avnjutas i barerna nästan fram till midnatt. Därefter kan dryck fås mot betalning.

Till kvällsmaten finns en klädkod som innebär att du bör vara ledigt uppklädd, badkläder är inte tillåtna och män förväntas bära långbyxor.

 

Mot betalning

Importerad dryck och all dryck efter kl. 23.30.

Barnklubb och minidisco

För de mindre gästerna erbjuder Pegasos Beach både internationell barnklubb och minidisco, där barnen kan skaffa nya, jämnåriga lekkamrater medan resten av familjen slappnar av. Det finns även en mindre vattenrutschbana och en liten lekplats!

Observera att Pegasos Beach på Rhodos är ett fristående hotell och inte i samma kedja som våra Pegasos-hotell i Turkiet. Det är därmed inte är våra egna skandinaviska barnklubbar som erbjuds här.

Sport eller spa?

Vill du inte bara ligga på stranden under semestern, så har Pegasos Beach ett antal aktiviteter du kan underhålla dig med. Du väljer själv om du vill ha full rulle eller total avslappning!

Du kan aktivera dig med allt från basket och biljard till beachvolleyboll, dart, tennis och bordtennis, och på stranden erbjuds flera olika vattensporter. Hotellets animationsteam arrangerar olika barn- och vuxenaktiviteter samt kvällsunderhållning som till exempel livemusik. Du som vill slappna av kan besöka Pegasos Beachs fina spaanläggning för en härlig behandling.

Det finns kostnadsfritt wifi över hela hotellområdet.

Den populära semesterorten Faliraki ligger knappt tre km från hotellet. Där finns flera vackra stränder, caféer, barer och butiker som du kan besöka. Rhodos stad och dess charmerande gamla stadsdel ligger omkring 13 km bort, och kan rekommenderas om du är intresserad av historia och kultur – men också om du gärna vill shoppa.

 

Mot betalning

Basket, cykling, biljard, vattensporter, upplyst tennisbana, besök och behandlingar i spaet.

Fräscht och stilrent med ljuvlig utsikt

På Pegasos Beach bor du i ljusa och fina rum, vissa av dem med en slående utsikt över det turkosa havet. Varje våning har sin egen inredningsstil, som sträcker sig till de moderna rummen. Rummen har kostnadsfritt wifi, balkong, laminatgolv, central luftkonditionering under högsäsong, minikylskåp, safety box (mot betalning) och tv. På badrummet finns antingen duschkabin eller badkar samt hårfön.

Dubbelrum plus, 2-3 personer

Dubbelrum plus, 2-3 personer

Detta rum på ca 20 m² har två riktiga sängplatser samt en bäddsoffa på 80x190 cm. Denna rumstyp kan fås med antingen landutsikt eller havsutsikt mot ett tillägg. Det krävs minst två fullt betalande, där kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Rummet kan bokas som enkelrum mot ett tillägg.

Dubbelrum superior, 2-3 personer

Dubbelrum superior, 2-3 personer

Detta rum på ca 25 m² har två riktiga sängplatser och en bäddsoffa som mäter 80x190 cm. Rumstypen kräver minst två fullt betalande, där kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Rummet kan bokas som enkelrum mot ett tillägg.

 

 

Familjesvit plus med havsutsikt, 2-4 personer

Familjesvit plus med havsutsikt, 2-4 personer

Familjesviten på ca 35 m² består av två rum, har fyra riktiga sängplatser och bjuder på en fantastisk utsikt. Rummet kräver minst två fullt betalande, där kan bo max fyra vuxna och upp till två barn kan få barnpris. 

Mot betalning

Safety box.

Avslappnande spabehandlingar

Du som vill unna dig själv lite extra avslappning på familjesemestern kan besöka Pegasos Beachs fina lilla spa. Här kan du komma in i avslappnad semesterkänsla på bästa sätt, genom en härlig behandling som hjälper dig att koppla bort den stressiga vardagen. 

Mot betalning

Besök och behandlingar i hotellets spa.

Snackbaren vid poolen är öppen under dagstimmarna från maj till oktober. Till kvällsmaten finns en klädkod som innebär att du bör vara ledigt uppklädd, badkläder är inte tillåtna och män förväntas bära långbyxor.

Observera att Pegasos Beach på Rhodos är ett fristående hotell, och inte i samma kedja som våra Pegasos-hotell i Turkiet. Här är det internationella barnklubbar, och alltså inte Nazars egna, skandinaviska barnklubbar.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Boendeskatt Grekland

Från och med 2018 ska en boendeskatt betalas på alla övernattningar i Grekland. Skatten varierar beroende på hotellets officiella klassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Nazars klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek. Hotellets officiella stjärnsättning framgår på hotellets egen hemsida eller vid receptionen när man kommer fram.

1-2 stjärnor: 0.50 euro per rum eller lägenhet och natt

3 stjärnor: 1.50 euro per rum eller lägenhet och natt 

4 stjärnor: 3.00 euro per rum eller lägenhet och natt

5 stjärnor: 4.00 euro per rum eller lägenhet och natt

Ändringar utanför vår kontroll kan förekomma.

Våra Collections