All Inclusive med Nazar

Slipp det eviga letandet efter bra matställen och spendera mer tid med de du tycker om!

Överväldigande bufféer, svalkande glass, efterrättsbord som får det att vattnas i munnen, kylda drycker alltid nära tillhands – All Inclusive med Nazar innebär att hela familjen hittar något de gillar i princip när som helst.

Här får du både kvalitet, variation och wow-faktor!

  • All Inclusive är smidigt, för att alla i familjen kan äta eller dricka när de vill.
  • All Inclusive är enkelt, för att du kan lämna plånboken på hotellrummet.
  • All Inclusive är billigt, du betalar i förväg och får inga dyra överraskningar i efterhand.

Stort à la carte-utbud

Här kan du ”gå ut och äta” på din All Inclusive-semester!

Varför inte lyxa till det och besöka en à la carte-restaurang där du får beställa från en meny och blir serverad vid bordet? À la carte-restaurangerna är ofta temainspirerade, såsom fisk, turkisk, italiensk eller asiatisk mat och på vissa hotell ingår ett eller flera besök i All Inclusive-programmet.

Barnens favoritbufféer

Varför inte pannkakor till frukost och glass till kvällsmat?

- Här får barnen själva bestämma! De har sina egna bufféer med alla favoriträtter som pizza, pasta, glass och våfflor, och även egna avdelningar i restaurangerna med låga och färgglada bord och stolar. Här kan de avnjuta maten tillsammans med sina nya vänner från barnklubben! Hos Nazar har vi riktigt många glassentusiaster – vår glassmaffia. Denna maffia har nu introducerat två stora glassnyheter på våra Pegasos-hotell: Sammetslen mjukglass som smälter i munnen – i två olika smaker. Dessutom finns smaskig laktosfri glass!

Prisvärd All Inclusive

Mycket All Inclusive för lite pengar!

Vi har All Inclusive för alla plånböcker, så även på de mindre stadshotellen kan du få All Inclusive. Frukost, lunch, kvällsmat och snacks ingår, samt all lokal dryck, både med och utan alkohol. Snacka om bekvämt semesterfirande!

Erbjudanden med All Inclusive

Fler hotell med All Inclusive