Bokning, betalning och biljett


Bokning, Betalning och Biljett

Betalningsregler | Betalningssätt | Delbetalning Nazar kort | Biljett | Presentkort | Fullmakt


Betalningsregler

Resa bokad mer än 35 dagar före avresa

Bokningen ska bekräftas inom 7 dagar genom inbetalning av en anmälningsavgift, hädanefter kallad handpenning. Vid beställning av resa på internet betalas handpenningen vid bokningstillfället. 

Handpenningen på 1200 kronor/person samt eventuellt avbeställningsskydd betalas samtidigt. Slutbetalningen ska vara Nazar tillhanda senast 35 dagar innan avresa. Har vi inte mottagit din betalning i tid, kommer resan att avbokas.

 

Resa bokad mellan 35-0 dagar före avresa

Hela resans belopp betalas vid bokningstillfället via Min resa eller med kort per telefon. Har vi inte mottagit din betalning kommer resan att avbokas.


Betalningssätt

Betalning via ”Min Resa”

På vår hemsida, nazar.se, kan du logga in på ”Min Resa” med hjälp av ditt bokningsnummer och den e-mailadress som angavs vid bokningstillfället. Här kan du betala din resa med VISA, MasterCard, American Express eller med direktbetalning. När resan är färdigbetald kan du enkelt skriva ut din biljett via ”Min Resa”.

 

Betalning med kort

Vid bokning av resa på vår hemsida kan du betala med VISA och MasterCard samt American Express.

Vid eventuellt byte av kreditkort efter betalning tas en administrativ avgift ut.

 

Betalning över telefon

Du kan även betala per telefon med VISA, MasterCard, American Express eller Nazar-kortet. Vid betalning med American Express ber vi dig att vid betalningstillfället sända en kopia på din legitimation till info@remove-this.nazar.se. Ange bokningsnummer på den aktuella resan.

 

Säker kortbetalning

För Nazar är din säkerhet vid betalning mycket viktig. Vi har därför placerat hela vår online betallösning hos DIBS betalväxel. Detta betyder att inga kortnummer bearbetas eller lagras i Nazars system. All information om betaltransaktionerna erhålls i krypterad form. Nazar följer därmed gällande regelverk (PCI DSS), och krav för att få ta emot betalning med kort.

 

Delbetalning med Nazar-kortet

För att göra det lättare för dig att köpa dina resor har vi tagit fram Nazar-kortet i samarbete med Resurs Bank. Kortet ger dig möjligheten att delbetala i den takt som passar dig – räntefritt i upp till 12 månader eller över en längre tid med ränta. Månaden efter att du köpt din resa får du den första avin och du väljer först hemma i lugn och ro hur du vill betala din resa.

Klicka här för att läsa mer >> 

 

Nazar-faktura

Tillsammans med Resurs Bank kan vi nu erbjuda möjligheten att handla mot Nazar-faktura. Med Nazar-faktura får du upp till 60 dagars betalningstid. När du handlar hos oss mot faktura behöver du inte betala förrän i slutet av den månad som infaller efter ditt köp. Mer information och kompletta villkor finns här.

Månaden efter köpet kan du även välja att delbetala din Nazar-faktura. Mer information finner du på din Nazar-faktura. Sedvanlig kreditprövning görs. Du får en kopia av prövningen från upplysningsföretaget. Fakturaavgift tillkommer.

 

Betalning via bankgiro

Du kan betala din resa till bankgirokonto 695-0828. Uppge OCR-numret som är angivet på resebeviset/biljetten.

 

Internetbetalning

När du bokat din resa på vår hemsida och därmed betalt med kort eller direktbetalning får du en bekräftelse på att bokningen är genomförd samt att betalningen är registrerad. Resebevis/biljett sänds via e-mail nästkommande vardag till den e-mailadress som du angav vid bokningstillfället.

Om betalning inte registreras på bokningen och datum för avresa är mellan 35-0 dagar från bokningstillfället kommer bokningen automatiskt att avregistreras inom någon timme. Kontakta kundservice vid problem – i första hand via telefon 0770 777 888 (tryck 2) vardagar eller via e-mail övriga tider: info@remove-this.nazar.se

 

Återbetalningar

Återbetalningar sker till det betalkort som resan betalts med. Har du betalt via bankgiro eller via direktbetalning på internet behöver vi dina kontouppgifter för att kunna återbetala till dig.

 

Registrerad betalning på bokning

Önskar du se om en betalning registrerats på din bokning kan du logga in på ”Min Resa” med hjälp av ditt bokningsnummer samt den e-postadress som angavs vid bokningstillfället. Om inte någon e-postadress angetts på bokningen ber vi dig kontakta vår kundservice på telefon 0770 777 888 (tryck 2) vardagar eller via e-mail övriga tider: info@remove-this.nazar.se 

Läs gärna våra resevillkor angående betalning av resa.


Biljett

Ditt resebevis är din flygbiljett

Det är viktigt att du noga studerar informationen på resebeviset/biljetten och kontrollerar att det stämmer överens med vad du har beställt. Om det inte stämmer ber vi dig kontakta oss omedelbart. Resebeviset är en faktura men fungerar också som flygbiljett när resan är betald och flygtiderna har bekräftats.


Presentkort

Vid köp av presentkort

Varför inte gratulera eller överraska en kär vän eller familjemedlem med ett presentkort från Nazar?

 

Du köper enkelt Nazars presentkort genom att betala in den önskade summan till bankgirokonto 695-0851. Uppge beställarens namn och ”Nazar presentkort”.

 

Sänd därefter ett mail till info@remove-this.nazar.se med följande information:
Namn på personen som ska få presentkortet, adress som presentkortet ska sändas till samt namn och telefonnummer till beställaren om eventuella frågor skulle uppstå. Tänk på att våra presentkort är personliga och inte kan överlåtas.

 

Betalning med presentkort från Nazar

När du önskar betala med ett presentkort från Nazar sänder du detta till oss med post. Eftersom presentkortet är en värdehandling bör du skicka det rekommenderat.  Ange bokningsnumret på den gällande resan för att underlätta registrering av betalningen.

 

Vid mer än 35 dagar till avresa sänds presentkortet via post som betalning – betalningen registreras när presentkortet tagits emot hos Nazar. Vid mindre än 35 dagar till avresa betalas resan med betalkort vid bokningstillfället. Beloppet återbetalas sedan när presentkortet anlänt till Nazar och registrerats som betalning för resan.

 

Tänk på att våra presentkort är personliga och inte kan överlåtas.


Fullmakt

VIKTIG information för resenärer under 18 år.

 

Barn och unga under 18 år ska resa i sällskap av vuxen.

Enligt grekisk lag är det inte tillåtet för personer under 18 år att bo på ett hotell/hotellrum utan vuxen. Detta innebär att unga under 18 år inte får resa till Grekland ensamma.

På övriga destinationer krävs alltid en fullmakt från föräldrar eller målsman till personer under 18 år.

 

Fullmakt för resenär under 18 år

För resenärer som inte är myndiga (dvs. under 18 år) och som reser utan målsman krävs ett speciellt intyg där målsman godkänner reseavtalet. Du kan ladda ner intyget här. Intyget ska sedan skickas till:

Nazar Nordic AB

Öresundshuset

Hans Michelsensgatan 9

211 20 Malmö

 

Du kan även skanna dokumentet och sända det till oss via e-mail: info@remove-this.nazar.se

 

Fullmakten ska även tas med på resan. Nazar ansvarar inte för att minderåriga reser utan fullmakt.
Barn under 16 år får inte resa utan vuxet sällskap. Kontakta oss för mer information senast 5 vardagar innan avresa.


Kontakta oss
Telefon
0770 - 777 888

Måndag - fredag:
08.00 - 18.00
Lördag - Söndag:
09.00 - 15.00


Chatt
Har du en kort fråga kan vi ge dig ett snabbt svar via vår chatt.

Maila oss
Du kan också kontakta oss via e-post.

info@nazar.se

Presentkort

Varför inte gratulera eller överraska någon du tycker om med ett presentkort från Nazar?

Läs mer


Gilla oss på facebook

Så missar du inte våra fina erbjudande och tävlingar!

Besök Nazars Facebooksida