Ohoj, Captain Nemo här!

Hos mig får du piratklubb, dansskola, simskola och ungdomsklubb med på köpet.

Ni barn är våra allra bästa gäster, och jag och mitt crew vill att ni ska ha det så bra som möjligt hos oss! På våra hotell i Nazar Collection ingår våra egna barnklubbar i priset och behöver inte förbokas hemifrån. Här finns mängder av aktiviteter för barn i alla åldrar och ledarna talar skandinaviska.


Jag huserar på Pegasos World, Pegasos Resort och Pegasos Royal, och när det inte busas i piratklubben, chillas i ungdomsklubben, plaskas i simskolan eller buggas i dansskolan så arrangeras det ett poppigt minidisco (endast Pegasos World) där stolta föräldrar ser på, och ibland till och med tar en svängom!

Aktiviteter i Nazar Collection

Dance Stars

Shaka loss och stampa takten
  • Vi lär barnen att dansa till rytmen av de populäraste hitsen
  • Uppträdande en gång i veckan där barnen är stjärnorna i showen
  • Finns på Pegasos World och ingår i priset

 

 

Chill Out Club

Vår grymma ungdomsklubb

Våra Nazar Collection-hotell

Vi har även alla dessa skojigheter!

Extra allt för barnen

Nemo's överraskningspaket

Skräddarsy din stund med allas favoritpirat

Upplev en minnesvärd stund när Captain Nemo och hans crew kommer och överraskar på hotellrummet. De dansar och kramas och det är ett ypperligt tillfälle att ta fina semesterbilder. Piraterna har med sig en liten piratsmåkaka, ballonger och ett piratkort.

Detta upplevelsepaket kan beställas hemifrån, genom att lägga till det under fliken tillval i samband med att du bokar din resa till Pegasos World, Pegasos Resort eller Pegasos Royal. Du kan också boka det när du kommit fram till ditt hotell, senast tre dagar innan överraskningen ska ske.

Besöket varar i cirka 10 minuter och kostar 250 kr per rum.

Kids’ Comfort

Bekvämt med sulky, barnstol och vattenkokare

Vi på Nazar älskar barn, och vill att både de och deras föräldrar ska ha det så bra som möjligt! Nu slipper du släpa med dig barnvagnen på semestern, och du kan koka vatten till vällingen i lugn och ro på hotellrummet.

Pegasos World, Pegasos Resort och Pegasos Royal kan du nämligen boka Kids’ Comfort, där du får en sulky (t.ex. Chicco Snappy Spring) levererad till rummet samt barnstol och vattenkokare på rummet. Paketet kan beställas hemifrån i mån av plats, genom att lägga till det under fliken tillval i samband med bokning. Pris: 300 kr/vecka.

Skepp ohoj!

Piratkryssning på den vackra Manavgatfloden

Följ med Captain Nemo’s besättning på en fantastisk äventyrsdag på Manavgatfloden! Alla äventyrslystna pirater är välkomna att delta på denna roliga dag, full av skoj och lek ombord, följt av olika aktiviteter och skattjakt på stranden.

Captain Nemo aaaarrrhhhh-betar för fullt på att hitta den perfekta båten och är fortfarande lite velig när det kommer till exakt vad han har tänkt ska ingå i denna skojiga piratutflykt. Vi återkommer med mer information när det har blivit spikat!