Vi på Nazar!


Administration

Kristín Lind Andrésdóttir - Marketing Manager

Favorithotell Nazar: Där måste jag välja två hotell. Susesi Luxury Resort när jag reser med min man. Hotellet ligger i golfparadiset Belek. Men när vi reser med våra barn så är det helt klart Pegasos World som är vår favorit! Fantastiska aktiviteter för barn i alla åldrar och för vuxna!

Mitt bästa restips: Ta semestern med ro, planera inte för mycket i förväg och njut av livet och att vara tillsammans med din familj. Det är en bra idé att låta telefonen vila också!


Anders Wergeni - Web & E-commerce Manager

Favorithotell Nazar: Aqua Fantasy har allt! Farfyllda vattenrutschbanor, stora härliga pooler och riktigt fina rum. Perfekt för familjen!

Mitt bästa restips: Gillar man att lyxa till det lite extra ska man definitivt  välja Comfort Class. Då får du reserverade solsängar på stranden, VIP-incheckning, à la carte-frukost och mycket mer och det sätter en extra guldkant på semestern.


Dan Lundgren - Web Developer

Favorithotell Nazar: Aqua Fantasy – perfekt för barnen!

Mitt bästa restips: Håll barnen sysselsatta och glada så kan ni ta det lugnt och vara glada :-)


Tina Bengtsson - Editor

Favorithotell Nazar: Regnum Carya Resort! Allting är i toppklass och man har tänkt på allt in i minsta detalj. All Inclusive-programmet är oöverträffat och personalen är extremt serviceminded – här känner man sig verkligen som en VIP! Dessutom är rummen de bästa vi har i vårt program – stora, moderna och fräscha.

Mitt bästa restips: Skriv en resedagbok och gör ett fotoalbum eller kollage när du kommit hem! Det är både lättare och roligare än att bläddra genom hundratals osorterade bilder – både för dig själv och om du vill visa någon! Det blir ett sätt att minnas semestern och något som är kul att ta fram även långt efter man kommit hem.


Björn Carlsson - Sales & Product Coordinator

Favorithotell Nazar: Side Star Elegance – fantastiskt läge, nya fina faciliteter, god mat och trevlig personal.

Mitt bästa restips: Våga testa nya resmål, även om din förra semester var i det närmaste perfekt. Det finns så otroligt mycket att se och uppleva i världen. Att se nya miljöer och kulturer gör att du växer som människa.


Vigdis Engenes - Sales & Product Coordinator

Favorithotell Nazar: Jag uppskattar lyx och det lilla extra när jag är på semester, och därför väljer jag gärna Premium, och favoriten är helt klart Regnum Carya Resort! Med bland annat golfbana, äventyrspark, sju pooler, strand, internationell barnklubb, sportsbar, patisserie och helt FANTASTISKT fina rum finns här något för hela familjen!

Mitt bästa restips: Åk på en utflykt, utforska, upptäck, testa lokal mat och dryck - så lär du känna platsen och landet du besöker bättre! Annars kan du slappna av med en bra bok och bara njuta av semestern med nära och kära!


Johanna Persson - Overseas Coordinator

Favorithotell Nazar: Mitt favorithotell är Side Star Elegance i Side. Bättre läge än det får man leta efter. Hotellet ligger precis vid den långgrunda och fantastiskt fina stranden i Side. Det finns dessutom en härlig strandpromenad så att man kan promenera hela vägen in till centrum längs havet. Som pricken över i:et så har hotellet en av de bästa baklavorna som jag ätit på hotell (och jag har provat många när jag var guide flera år).

Mitt bästa restips: Upptäck de lokala semesterorterna och områdena kring hotellen. Jag brukar alltid ta en eller två dagar mitt under semestern antingen med hyrbil eller någon spännande utflykt så att man kommer ut och får se naturen, prova god mat och passa på att ta fina semesterbilder. Det sägs ju att minnen varar längre än souvenirer och det tror jag verkligen på.


Jenna Niemi - Quality Coordinator

Favorithotell Nazar: Jag gillar både Ramada Plaza och Regnum Carya Resort, där jag har varit på semester. Ramada har väldigt vacker utsikt och fina rum med tanke på att det är Holiday Collection. Regnum är lyxigare, och man kan äta så mycket Magnum-glass man vill. Mycket gott på plats men kanske inte så kul efter semestern...

Mitt bästa restips: Res till ställen där du inte varit tidigare. Det som jag själv älskar är lokalbefolkning, kultur, mat, vin och att göra en roadtrip för att se omgivningen.


Michael Bronzini - IT Manager

Favorithotell Nazar: Jag gillar många Nazar-hotell men om jag måste välja ett så blir det Delphin Imperial – hotellet med den goda maten, de bästa drinkarna och lyx i överflöd!

Mitt bästa restips: Beställ hamam till mamma, Captain Nemo till kidsen och drinkar samt snacks vid poolen till pappa. Det är ett svårslaget koncept.