Vi på Nazar!


Ekonomi

Åsa Lindh - Financial Controller

Favorithotell Nazar: Delphin Imperial är som en dröm! Fantastisk mat, underbar atmosfär och service på allra högsta nivå. Här njuter hela familjen av de härliga poolerna, den avslappnade miljön och inte minst av hotellets egen chocolateria med utsökta praliner. Lyxsemester för alla helt enkelt!

Mitt bästa restips: Packa ett extra klädombyte till alla i handbagaget så att du vet att du har det du behöver direkt när du kommer fram till din slutdestination! Då kan du börja njuta direkt av sol, pool och värme!


Malin Dunmar - Financial Administrator

Favorithotell Nazar: Delphin Imperial. Det  känns väldigt lyxigt så fort man kliver in genom entrén. Personalen skämmer bort en vid poolen när de kommer med dricka åkandes på inlines.

Mitt bästa restips: Tillåt dig att riktigt koppla av. Sola, bada, läs boken du aldrig blir färdig till hemma och njut av god mat och dryck.


Therese Hjunstorp - Accounting Assistant

Favorithotell Nazar: Ramada Plaza - lugnt och rogivande hotell med underbar havsutsikt. Maten är i toppklass och har stor variation från dag till dag.

Mitt bästa restips: Var nyfiken, se dig omkring, njut av atmosfären och koppla av.


Nina Jönsson - Accounting Assistant


Favorithotell Nazar: Pegasos World har verkligen allt en barnfamilj kan önska sig!

Mitt bästa restips: Att ge sig ut på upptäcktsfärd i staden man besöker till fots och njuta av dofter och ljud som man helt enkelt missar när man åker taxi/kollektivt.