Vi på Nazar!


På destinationen

Johanna Kamiloglu - Turkey Area Manager

Favorithotell Nazar: Mitt favorithotell är utan tvekan Regnum Carya Resort i Belek! Jag älskar hotellet, alla faciliteter och fina poolområden och framförallt de vackra rummen - i synnerhet villorna! Maten är så himla god och fint presenterad, och mitt favoritställe är det gulliga patisseriet med vackra och alltför goda kakor. Det är helt omöjligt att gå förbi utan att smaka lite...

Mitt bästa restips: All Inclusive är verkligen det bästa alternativet om man vill ha en avslappnad semester! Ju högre hotellstandard, desto högre är kvaliteten på service, faciliteter och mat och dryck. Jag kan varmt rekommendera våra Premium-hotell. Jag tycker verkligen om bekvämligheten med All Inclusive och speciellt att man inte behöver ha med sig plånboken medan man njuter av semestern. Jag tycker även om det faktum att olika måltider serveras på olika tidpunkter och platser runtom på hotellet. 


Leyla Pedersen Yüksel - Operation Manager

Favoritdestination i världen: Tyvärr har jag inte sett hela världen, men av de platser som jag har sett är Sydney den mest fascinerande. Denna stad har allt som en storstad skall ha, men samtidigt är det grönt, fullt av parkområden samt närhet till havet och några av världens bästa stränder.

Favoritsysselsättning när jag är på semester: Favorithobby under semestern, det är enkelt – upptäcka medan man shoppar!


Elina Edström - Service Center Manager

Favorithotell Nazar: Pegasos Royal. Perfekt strand, vackert trädgårdsområde och att man kan använda 3 totalt olika hotell.

Favoritdestination i världen: Paris. En stad som jag aldrig kommer sluta besöka. Stan har allt; shopping, sevärdheter, bra mat. Och så klart Eiffeltornet.

Favoritsysselsättning när jag är på semester: Jag spenderar mycket tid på stranden, älskar att bada i havet. Shopping och utflykter.
 
 


Pinja Raistakka - Destination Guide Service & Concept Manager

Favorithotell Nazar: Utan tvekan Side Star Elegance i Side. Hotellet har massor av stämgäster och jag förstår verkligen varför. Hotellet är verkligen välhållet och läget är helt perfekt med stranden framför och Sides gamla stad bara en promenad bort. Läget tillsammans med hög kvalitet på service och ett välsmakande All Inclusive-program gör att man kan vara säker på att få en oförglömlig semester här! 

Favoritdestination i världen: Om jag räknar bort Spanien, så är min favorit Funchal i Madeira runt jul. Det är känt för sina tusentals juleljus som finns i den gamla staden, och det arrangeras massor av konserter och shower som är gratis att ta del av. Madeira har mycket att erbjuda för den som vill utforska vackra vyer under sin semester.

Favoritsysselsättning när jag är på semester: Efter att ha jobbat så länge på våra soliga semesterdestinationer, så är inte solbränna och sol så viktigt längre när jag ska på semester. Jag vill utforska och se nya saker och det är av stor betydelse när jag planerar mina semestrar. Destinationerna jag besöker måste ha platser eller sevärdheter för att jag ska kunna säga att jag haft en fantastisk semester. Om det dessutom är soligt är det bara ett plus.


Mia Svensson - Supervisor Pegasos World & Side

Favorithotell Nazar: Pegasos World.

Favoritsysselsättning när jag är på semester: Njuta på stranden.

 


Therese Svensson - Supervisor Pegasos Planet & Alanya

Favorithotell Nazar: Aqua Fantasy – När du bor där på din semester kommer du inte vilja lämna hotellet.

Favoritsysselsättning när jag är på semester: Sightseeing, god mat och trevligt sällskap.

 

              


Louise Hein Bager - Supervisor Kusadasi

Favorithotell Nazar: Regnum Carya Resort i Belek är mitt favorithotell. Det är ett elegant och superlyxigt hotell som passar både barn och vuxna. Det finns en lugn och stillsam sida för den som vill sola och ta det lugnt, och en sida med vågpool, aktiviteter och en vattenpark som kan underhålla vem som helst en hel dag - liten som stor.

Favoritsysselsättning när jag är på semester: Jag tycker om att utforska saker, gärna hyra bil, cykel eller skoter och ta mig runt till ställen och stränder ingen annan hittat och att ta en massa bilder på allt.
Men även på en avkopplande semester i en solstol på stranden med en paraplydrink i handen trivs jag :)


Yasemin Karakaya - Supervisor Miniclub

Favorithotell hos Nazar: Utan tvekan Aqua Fantasy! Jag älskar den fartfyllda vattenparken, hotellet har så många faciliteter och maten är något utöver det vanliga. Kusadasi är en fantastisk stad som erbjuder allt mellan himmel och jord. En timme bort har du dessutom den grekiska ön Samos som väntar på dig.

Favoritsysselsättning när jag är på semester: Jag älskar att ligga på stranden med en bok i min hand. Tyvärr blir jag lätt uttråkad så en mix av upptäcktsfärd och strandhäng är absolut det bästa!