Vi på Nazar!


På destinationen

Johanna Kamiloglu - Turkey Area Manager

Favorithotell Nazar: Mitt favorithotell är utan tvekan Regnum Carya Resort i Belek! Jag älskar hotellet, alla faciliteter och fina poolområden och framförallt de vackra rummen - i synnerhet villorna! Maten är så himla god och fint presenterad, och mitt favoritställe är det gulliga patisseriet med vackra och alltför goda kakor. Det är helt omöjligt att gå förbi utan att smaka lite...

Mitt bästa restips: All Inclusive är verkligen det bästa alternativet om man vill ha en avslappnad semester! Ju högre hotellstandard, desto högre är kvaliteten på service, faciliteter och mat och dryck. Jag kan varmt rekommendera våra Premium-hotell. Jag tycker verkligen om bekvämligheten med All Inclusive och speciellt att man inte behöver ha med sig plånboken medan man njuter av semestern. Jag tycker även om det faktum att olika måltider serveras på olika tidpunkter och platser runtom på hotellet. 


Leyla Pedersen Yüksel - Operation Manager

Favoritdestination i världen: Tyvärr har jag inte sett hela världen, men av de platser som jag har sett är Sydney den mest fascinerande. Denna stad har allt som en storstad skall ha, men samtidigt är det grönt, fullt av parkområden samt närhet till havet och några av världens bästa stränder.

Favoritsysselsättning när jag är på semester: Favorithobby under semestern, det är enkelt – upptäcka medan man shoppar!


Elina Edström - Service Center Manager

Favorithotell Nazar: Pegasos Royal. Perfekt strand, vackert trädgårdsområde och att man kan använda 3 totalt olika hotell.

Favoritdestination i världen: Paris. En stad som jag aldrig kommer sluta besöka. Stan har allt; shopping, sevärdheter, bra mat. Och så klart Eiffeltornet.

Favoritsysselsättning när jag är på semester: Jag spenderar mycket tid på stranden, älskar att bada i havet. Shopping och utflykter.