Vi på Nazar!


Resekonsulenter

Cathrine - Call Center Supervisor

Favorithotell Nazar: Side Star Elegance på grund av hotellets fantastiska trädgård och utsikten över Sides strandpromenad och gamla bydel. Servicen på detta hotell är enastående och maten likaså.

Mitt bästa restips: Det bästa är att alltid tänka på vad man önskar sig utav resan i första hand. Olika typer av resor kräver olika förutsättningar. Så hör gärna med vänner och bekanta som varit iväg på liknande resor och ring gärna dem som man ska boka resan med för de har bra input så att man verkligen får den semester man förväntar sig! Kanske till och med mycket bättre!


Lea - Sales and Customer Service

Favorithotell Nazar: Pegasos World givet! Den tog mitt hjärta för 4 år sedan o har blivit kvar på första plats! Fantastiskt område med den enorma poolen, mycket barnaktiviteter. Dessutom simskola för alla våra små gäster.

Favoritsysselsättning när jag är på semester: Upptäcka så mycket som möjligt av stället jag befinner mig på. Njuta av sol och sand mellan tårna.


Julie Dam Nielsen - Sales and Customer Service

Favorithotel: Jeg har intet decideret favorithotel, men min favoritdestination er uden tvivl Kusadasi. Bazaren, byen, Efesos og muligheden for at komme en tur til Grækenland på én og samme ferie!

Mit bedste rejsetip: Start ALTID din ferie i Tyrkiet med hamam, så huden er 100 % klar til at få en lækker farve (husk at købe en god solcreme – det betaler sig!) Udnyt guiderne - de fleste kender området ekstremt godt, vær ærlig omkring, hvad I kan lide og hvad I ønsker af ferien, så kan de tipse dig om steder du aldrig ville have fundet selv.