Vi på Nazar!


Ledningen

Kemal Yamanlar - Managing Director

Favorithotell Nazar: Oj, jag kan inte välja ett. Jag måste få nämna två: Pegasos World och Aqua Paradise. De är båda unika hotell, som ingen av våra konkurrenter kan matcha - jag är så stolt över dem.

Mitt bästa restips: Privat transfer! Har man en gång provat beställa sin sommarsemester med privat transfer till och från hotellet för nästan inga pengar alls - ja då kan man inte nöjas med vanlig busstransfer.


Tiia Dilek - Service and Customer Manager

Favorithotell Nazar: Regnum Carya Resort i Belek är mitt absoluta favorithotell. Hotellet utstrålar genomgående lyxig elegans. Här får man en semester utöver det vanliga!

Mitt bästa restips: Jag tror att man ska göra klart för sig vad man vill ha, vad som är viktigt för dig och familjen på årets semester: Är det priset, All Inclusive-utbudet, hotellets standard, utbud av aktiviteter, speciella faciliteter och services för barn, destinationen i sig, eller är det kanske finkorning sandstrand precis utanför hotellet som är viktigast av allt? Och när du har de viktigaste önskemålen klara för dig börjar du leta på de destinationer och hotell som stämmer in på just dina viktigaste önskemål. Nazars hemsida ger otroligt mycket information, men våra säljare har också själv besökt de flesta hotellen och kan därför ge  riktigt goda och personliga råd – just för att du ska finna den resa som passar dig bäst.