Filtrera resultat

Hotellstandard
Hotellet ska erbjuda
Typ av Collection
Sorterat på

Pegasos Resort

Gästbetyg
4.3 av 5
Baserat på 318 svar

Incekum, Turkiet

Pegasos Resort är ett härligt All Inclusive-hotell för hela familjen direkt vid en av Turkiets bästa stränder. Du betalar för ett hotell och får tre hotells sportfaciliteter, barer och pooler, en häftig wipeout-bana och vattenpark med massor av vattenrutschbanor. Bred All Inclusive samt Nazars egna barnklubbar ingår i priset.

Fakta
Pool
9
Barnpool
Ja
Avstånd till strand
0 m
Avstånd till centrum
3 km/25 km
Barnpris t.o.m.
15 år
Mer information om hotellet Visa på karta
Priset per person kan ha justerats under dagen. Aktuellt totalpris ser du genom att klicka på önskat avresedatum nedan.

Dubbelrummen på ca 25 m² består av ett rum med två riktiga sängplatser, och om ni är fler än två sover den tredje personen i en bäddsoffa som mäter 190x90 cm. Det finns gott om garderobsutrymme och ett litet bord med två stolar. Rummet vetter mot havet, men utsikten från balkongen beror på rummets placering. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna och det kan bokas som enkelrum mot ett tillägg.

Side by side: när du bor i detta rum kan du försäkra dig om att bo max tre dörrar från ett annat dubbelrum eller ett Dubbelrum Connection..

Deluxerummen är på ca 30 m² och har samma fina inredning som dubbelrummen, men är större och har en mysig soffgrupp. Här finns två riktiga sängplatser och upp till två extrasängar, som mäter 190x90 cm. Alla deluxerum har utsikt mot landsidan. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna samt ett barn, och det är möjligt att få två barnpris.

Side by side: när du bor i detta rum kan du försäkra dig om att bo max tre dörrar från ett annat deluxerum..

På Pegasos Resort finns ett antal sviter som lämpar sig väl åt funktionshindrade. Sviten består av två rum med två riktiga sängplatser vardera, och har laminatgolv. Här finns plats för upp till tre vuxna och ett barn. Alla rum har havsutsikt och är på ca 50 m².

Badrummet är utrustat med dusch och duschpall. Det finns handtag vid vask och toalett, samt hårfön och väggtelefon. Alla rum har central luftkonditionering, tv, egen balkong, minikylskåp, wifi mot betalning och safety box.

Vänligen observera att det från uppehållsrummet ut till altanen finns en kant på ett par centimeter i anslutning till skjutdörren, som rullstolsbundna bör vara uppmärksamma på..

Endast ett fåtal rum kvar
Visa fler resultat (2 st)