Bli "Nazar Dream Provider"!

Att vara Nazar Dream Provider i solen är världens bästa jobb! Vårt mål är att alltid göra det lilla extra för våra gäster, att erbjuda personlig service som gör semestern till ett minne för livet.


Är du en människa som brinner för service och personlig kontakt så kan du vara den vi söker. Nedan kan du kort läsa om en arbetsdag för våra guider och aktivtetsguider.

 

Guide

Drömmer du om att välkomna gäster till ett soligt semesterland? Tycker du om högt tempo och dagar som inte är den andra lik? Är du en människa som brinner för service och personlig kontakt? Arbetet som Nazarguide innebär omväxlande arbetsuppgifter. I våra guiders schema ingår allt ifrån att välkomna gäster på flygplatsen, lösa problem, sälja och guida spännande utflykter och en del kontorsarbete.


Aktivitetsguide

Vill du vara Nazars nästa Captain Nemo i vår egen piratklubb? Har du ett du ett ”dance move” du gärna vill lära ut? Vill du vara med och lära barn att simma? Då är tjänsten som aktivitetsguide rätt för dig. En dag i Nazars barn- och ungdomsklubbar är inte den andra lik. Aktiviteter som piratolympiad, pyssel, minidisco, simskola, dans och ungdomschill avlöser varandra i ett högt tempo.