Träningsresor

Träningsveckor med Nazar

Följ med på våra träningsresor till Rhodos och Turkiet! Med obegränsade möjligheter till en aktiv semester i en fantastiskt varm och lyxig miljö, på fyr- och femstjärniga hotell. Vi garanterar dig en aktiv semester fylld med inspiration och gemenskap, där du kan träna och må bra. 

Träningsveckorna passar såväl nybörjaren som den som vill nå nya nivåer i sin träning. Vi på Nazar har valt ut samarbetspartners som är välorganiserade och vana vid träningsresor. Erfarna instruktörer skräddarsyr och lägger schemat för en aktiv semester där du själv väljer hur många pass och aktiviteter du vill delta i.

Under din träningssemester är det viktigt att fylla på med god och näringsrik mat. Våra träningshotell har fantastiska All Inclusive bufféer morgon, middag och kväll som erbjuder något för alla smaker.

Nazars träningsresor arrangeras i maj, september och oktober då klimatet i Grekland och Turkiet är lite svalare och har utmärkta förutsättningar att träna

 

Träningsresa med familjen

På alla våra träningsresor har du möjlighet att ta med dig familjen. Ni väljer själva hur många av de vuxna som ska träna, medan resten av sällskapet kan njuta av glassig sol och bad på våra fina familjehotell med smakrik All inclusive. Våra hotell erbjuder gott om faciliteter och underhållning för hela familjen i alla åldrar, allt för att du ska kunna kombinera din träningsresa med en givande stund med familjen.

Vilken träning passar dig?

Vi erbjuder ett brett utbud av olika träningsformer på våra träningsresor. Gemensamt för alla resor är att det erbjuds fina möjligheter att delta i såväl gruppens träningsprogram, som att ha tillgång till hotellets egna träningsfaciliteter på egen hand. Du kan se i listan längre ner vilka resor som är aktiva just nu och vilka träningsformer som ingår på dem.

 

Gruppträningsresor

Under träningsresorna med gruppträning arrangeras ett gediget utbud av pass varje dag. Det är vanligt med en härlig powerwalk strax innan soluppgång för att sedan välja mellan allt ifrån svettiga konditionspass till avslappande yoga. Samtliga hotell har fina förutsättningar för utomhusaktiviteter, här njuter vi av sol och bad och passar på att slipa på formen samtidigt.

Yogaresor

Väck kroppen med yogaövningar vid strandkanten eller meditera i skuggan vid poolen. Dessa resor lockar fram det bästa av oss, vilket tar upplevelsen till en annan dimension. Våra dagliga klasser ökar din yttre kroppskännedom och förbättrar din inre balans.

Dansresor

Vill du ha en vecka fylld med dans, träning och gemenskap? När bara det bästa är gott nog så erbjuds dessa unika träningsevent i en magisk miljö. Våra dansresor kombinerar sprudlande dansträning med härlig avkoppling i sol och värme.

Löparresor

På våra löparresor till Turkiet blandas en fantastisk natur med historiska avtryck när du löptränar. Vare sig om du är en erfaren trailrunning-löpare eller nybörjare så kan du vara med på en av våra löparresor.

Våra träningsresor just nu

23 apr 2022 - Yogaresa med My Sangha Shala

Följ med på ett riktigt gudinneretreat till Rhodos – en yogaresa för vitalitet och ny kraft, i samarbete med My Sangha Shala och instruktörerna Marie och Kristin.

Under resan får du möjlighet att ta hand om dig själv, vårda den inre glöden, ditt glow, och det som får dig att känna dig levande. Här kan vi utvecklas och skapa förutsättningar för att vara i vår fulla potential. Under träningsresan håller Marie och Kristin i pass som är anpassade både för dig som är nybörjare och för dig som är van yogi. Träningen kommer att bestå av yoga, meditation, och Soma move-klasser. Klasser av både dynamisk karaktär samt mer återhämtning och avslappning.

Varmt välkommen att följa med på en resa fylld med återhämtning, träning och nya intryck i en inspirerande miljö på östra Rhodos!

Praktisk information:

Från och till:
Arlanda - Rhodos

När:
23/4 – 30/4 2022

14 maj 2022 - Hälsocamp prova på och kom i gång med Startskottet

Prova på med ett smörgåsbord av aktiviteter:

Morgonjogg/powerwalk/stavgång, cykling, racer och MTB styrkepass, funktionellträning med och utan redskap, hög och lågintesivträning. Många olika dansformer, crawlkurs, vattengympa, rörlighet, löpning, yoga, fysioterapeut, föreläsningar inom hälsa och välmående.

Praktisk information:

Från och till:
Arlanda - Rhodos

När:
14/5 – 21/5 2022

Hotell:
Akti Imperial

24 sept 2022 - Hälsovecka med Startskottet

Hälsovecka med fokus och balans: Gruppen fokuserar på balansen både psykiskt och fysiskt. Funktionell träning med och utan redskap, olika former yoga, morgonjogg, powerwalk, stavgång, cykling, låg intensiv träning med och utan redskap, löpanalys, löpning, rörlighet, gym, vattengympa, fysioterapeut med funktionsbedömning, föreläsning inom kost motion sömn och stress.

Praktisk information:

Från och till:
Arlanda - Rhodos

När:
24/9 – 1/10 2022

Saknas något?

Fanns inte träningstypen som du var intresserad av bland våra aktiva träningsresor?

Fyll i en intresseanmälan så tipsar vi när vi har fler resor på gång.

Gruppresor på era villkor

Vill du arrangera en träningsresa för din klubb eller förening?

Hos oss kan ni vara med och skräddarsy er egen gruppresa så att vi tillsammans sätter samman en motiverande resa med en kombination av träning, sol och avkoppling. Vi står för hela paketet - Flyg, hotell, transfer och service. Vi ger dig och din grupp personlig service och skräddarsydd resa enligt era önskemål och vi har handplockade, högklassiga All Inclusive-hotell som är vana vid att arrangera gruppevenemang.

Kontakta oss för mer information på training.groups@remove-this.nazar.se