Gran Canaria

Gran Canaria - storfavorit med allt och lite till


Gran Canaria har allt som vi skandinaver älskar i en semesterdestination: ett behagligt klimat året runt, flera stränder, mysiga städer, spännande natur och en härlig semesterstämning – det är inte svårt att förstå varför detta är en storfavorit bland flera semesterfirare!


Låt dig förtrollas av de gröna bergen med vingårdar, de vackra vandringslederna och den spännande historian! Varva det med några av de många aktiviteterna både till land och till havs, eller varför inte njuta av en god drink på en av de många, myllrande strandpromenaderna eller i en av de pittoreska hamnbyarna?

Upplev den klassiska semesterfavoriten

Vad är du på jakt efter under din semester? Lugn avkoppling, roliga aktiviteter, kanarisk kultur, god mat och dryck eller gudomliga badupplevelser?

Medeltemp. i juli
25°C

Valuta
Euro €

Arlanda - Las Palmas
Ca 6 timmar

Gran Canaria - en förtrollande vacker sagoö

Mångfaldiga Gran Canaria bjuder på så mycket mer än bad och hålligång! Här kan du upptäcka en ny värld med majestätiska naturupplevelser och hänförande utsikt!

Våra destinationer på Gran Canaria

Alla våra destinationer på Gran Canaria ligger på den härliga sydkusten, från Playa de Taurito i väst till Playa del Inglés i öst.

Playa de Taurito

Solsäker liten turistby med avslappnad och lugn atmosfär. Här finns en strand med grå lavasand, mysiga butiker och restauranger och en stor vattenpark.

Playa del Inglés

Storfavorit bland nordborna! Här får du en lång sandstrand med en myllrande strandpromenad som kantas av mysiga restauranger och barer samt ett pulserande nattliv.

Playa de Amadores

En lugn och modern strandby, inte långt från Puerto Rico. I detta mysiga, lilla semesterparadis får du en härlig badvik med vågbrytare, mjuk sand och kristallklart vatten!

Puerto Rico

Hjärtat av Puerto Rico är den fantastiska sandstranden nere i en dal. Du kan också njuta av strandpromenad, småbåtshamnar, restauranger och basarer.

Maspalomas

Golfbanor, gyllene sanddynor och en av Gran Canarias längsta sandstränder. Här finns djurpark och en del butiker och restauranger, och det ligger några minuter från Playa del Inglés.

Spännande utflyktsmål

Här hittar du inspiration på vad du kan göra på din semester på Gran Canaria!

Alla våra hotell på Gran Canaria

På Gran Canaria har vi flera hotell i olika kategorier: