desk

Bulgarien

Stränderna där reskassan räcker längre!

Bulgarien har under de senaste åren blivit en mycket populär semesterdestination. Det finaste med Bulgarien är de breda och kilometerlånga sandstränderna vid Svarta havet, en otroligt vacker natur och sist med inte minst: ett stabilt sommarklimat.

I Bulgarien får du reskassan att räcka långt jämfört med alla andra destinationer kring Medelhavet, eftersom det är en av de billigaste semesterländerna i Europa. Nazars resor till Bulgarien går till de alltid populära semesterorterna Sunny Beach, Nessebar och Pomori.

Upptäck fantastiska Bulgarien

Här finns vidsträckta sandstränder, spännande historia, behagligt klimat och mängder av aktiviteter!

Medeltemp. i juli

28°C

Valuta

Bulgarisk Lev (BGN)

Arlanda - Burgas

ca 3 h

Våra mest populära hotell

Letar du efter All Inclusive-hotell, vattenparkshotell eller hotell mitt på stranden? I Bulgarien finns allt det och mycket mer!

Våra destinationer i Bulgarien

Sunny Beach

Burgaskustens mest populära destination med fantastisk sandstrand och mängder av aktiviteter för både familj, kompisgäng och par. Här finns verkligen något för alla!

Läs mer

Nessebar

Vackra Nessebar bjuder på fina stränder, mysiga kullerstensgator och rik historia. I den stämningsfulla gamla stadskärnan står flera av husen kvar från Medeltiden.

Läs mer

Pomorie

En doldis för många turister, men populär bland Bulgarerna för den vackra naturen, fina stranden och lugna stämningen. Även känt för sina lerbad och vingårdar!

Läs mer

Tips från våra guider

Våra duktiga guider i Bulgarien ger sina bästa tips på spännande platser och roliga uppleveser ni inte vill missa under semestern.

Utflykter

Följ med oss på äventyr! Vi erbjuder många spännande och trevliga utflykter.

Khans Tent

Upplev en magisk kvällsshow med tillhörande fyrarättersmiddag i fantastiska omgivningar i bergen ovanför Sunny Beach.

Quad Safari

En actionfylld och oförglömlig utflykt på fyrhjuling i bergen kring Sunny Beach. Perfekt för de äventyrslystna!

Hidden Bulgaria

Följ med på en spännande resa in i lokalbefolkningens liv och vardag. Ett besök på en lokal vingård ingår i turen!

Vill du boka en utflykt?

Kontakta någon av våra duktiga guider när du kommit fram till Bulgarien om du vill veta mer eller boka en utflykt. Se årets utflyktsprogram och priser. Vänligen observera att priser/program kan ändras under säsongen.

Alla våra hotell i Bulgarien

I Bulgarien hittar du högklassiga All Inclusive-hotell, hotell med vattenpark, strandnära hotell, prisvärda familjehotell och mindre stadshotell.