Tatja Saarela är 2017 års vinnare av Nazars årliga fototävling

Tatja Saarela är vinnaren av 2017 års fototävling, och hon har vunnit ett resepresentkort på 10 000 kr!

Så här lät det när vi ringde upp henne:

Grattis Tatja, till vinsten av vår fototävling!
Tack så mycket! Vi kan inte tro att det är sant!

Hur kom bilden till?
Våra två pojkar älskade att vara på wipeout-banan på Pegasos Resort, för att det var så fartfyllt och spännande. Vi i familjen kom på att vi kunde ta en ”action-bild” – Asmo tycker att det var hans idé, men egentligen var det nog vi alla i familjen som kom på idén. Pegasos Planet är helt perfekt för barn i åldern 10-11 år, som våra pojkar. Där finns så många olika aktiviteter så det är aldrig en tråkig stund.

Vem är det på bilden?
Det är vår yngsta son, Luka, som är 10 år gammal. Han tycker att den höga plattformen var det bästa med wipeout-banan.

Har ni rest med Nazar tidigare?
Det var vår första gång med Nazar och på Pegasos Resort. Hotellet var otroligt fint och vi hade ett bra rum på översta våningen. Nu när vi ska använda presentkortet så tror vi att det blir Pegasos Resort igen, för det har verkligen blivit barnens favorit. Vi är så nöjda med semestern och hotellet, för det finns så mycket att hitta på där, vi har till exempel provat på alla möjliga vattenaktiviteter såsom parasailing och bananbåt.

Hur mycket tid tillbringade ni på wipeout?
Vi var där flera dagar för det var så roligt. Pojkarna tycker att banan var superspännande och jätterolig och inte särskilt svår, men för oss föräldrar var det lite tuffare! Wipeout-banan passar perfekt för unga som har mycket energi och lust att ha det roligt i vattnet.

Har du vunnit någonting tidigare?
Vi har aldrig vunnit något tidigare, vi är så glada och har fortfarande inte riktigt förstått att vi vunnit! Vi står här allihop och hoppar upp och ner av glädje!

Fototävlingen 2017: