God form och härligt välbefinnande

Träna på egen hand eller följ med på någon av våra paketresor

Det kan hända att du är på semester, men det kan ändå vara väldigt skönt att få röra på sig lite. Oavsett om det är för att du helt enkelt inte kan låta bli eller att du känner att det är lite extra välbehövt just på semestern (det kan ju vara underbart att ha All Inclusive, men ibland blir man lite mer frestad av att njuta av härligheterna än man hade tänkt sig), så har du möjlighet att hålla formen i de välutrustade gymmen på våra hotell.

Det är underbart att slippa både det dåliga samvetet och oron över att inte kunna hålla uppe den vanliga träningsnivån bara för att du är på semester – och kanske bäst av allt: du kan njuta av välbefinnandet efter bra träningspass!

Träna på egen hand på semestern

Träningsanläggning i toppklass

På det populära Delphin Be Resort finns ett stort och läckert gym, som har många olika träningsmaskiner och ett område med hantlar.

Träningsanläggning i toppklass

På det populära Delphin Be Resort finns ett stort och läckert gym, som har många olika träningsmaskiner och ett område med hantlar.

 

Gymfavoriter

Träna på semestern?

Hotell med gym

Vill du inte bara slappna av på semestern?

Fastän semester för många innebär avslappning, tid med familj och vänner, exotiska drinkar och god mat, finns det mycket mer att göra än att bara ligga i en solsäng och slappna av.

Vi arrangerar även fler specialresor

Gruppresor

Stärk gemenskapen – även när ni reser

Har ni ofta pratat om att resa tillsammans i din stickklubb, i sonens taekwondoklubb eller kanske om att det skulle vara mysigt att resa med mammagruppen?

Golfresor

Golf i underbara omgivningar

Belek är ett område som ligger mellan de populära semesterorterna Antalya och Alanya, och är känt på grund av sina många fina golfbanor.