OBS: Nazars nordiska barnklubbar arrangeras inte under 2021.

Läs mer om övriga barnklubbar för sommar 2021 på respektive hotellsida: Pegasos WorldPegasos Resort och Pegasos Royal.


Under sommar 2022 kommer Nazars nordiska barnklubbar åter att arrangeras i Turkiet på Pegasos WorldPegasos Resort och Pegasos Royal, samt även på Rhodos på Filerimos Village och Filerimos Hotel.

Nedan information gäller sommar 2022.

Nazar Collection

Familjefavoriter med Nazars egna barn- och ungdomsfaciliteter


Nazar Collection är samlingsnamnet för våra mest populära hotell, där de flesta av våra gäster väljer att bo. På dessa hotell erbjuder vi en omfattande guideservice och på Pegasos Resort och Pegasos Royal ingår vår egen skandinaviska piratklubb, simskola och ungdomsklubb. På Pegasos World ingår piratklubben, simskola, ungdomsklubb och dansskola. Hotellen håller en hög standard och har många, fina faciliteter för hela familjen. De ligger direkt vid stranden, har stora poolområden och vattenparker – det självklara valet för en familjesemester för både stora och små.

Alla Nazar Collection-hotell har 5 Nazar Collection och erbjuder all komfort, underhållning och aktiviteter som familjen behöver under sin semester – och naturligtvis All Inclusive. 

Det här ingår i Nazar Collection

All Inclusive

Stort All Inclusive-urval med läckra bufféer, snacks, dryck och glass.

Med All Inclusive behöver du inte bära med dig plånboken hela tiden; för allt är redan betalt hemifrån! På våra Nazar Collection-hotell får du ett brett utbud av läcker mat och dryck som faller hela familjen i smaken – och glass är självklart inkluderat!

Läs mer

Barnklubbar

Här har vi skandinaviska barnklubbar, simskola, dansskola och ungdomsklubb.

Vår Nazar Collection är barnens självklara favorit! Våra passionerade skandinaviska aktivitetsguider ordnar massor av lek, skoj och nöje i vår populära Captain Nemo’s piratklubb, simskolan Swim a’hoy och det härliga minidiscot.

Läs mer

Vattenparker

Här finns det många vattenrutschbanor i alla storlekar, och flera pooler att välja mellan.

Snirkliga tunnlar, oväntade kurvor och massor av fart! Ta er också an den utmanande wipeout-banan i vattnet utanför stranden – här kommer ni definitivt också bli våta, glada och få er några härliga skratt!

Läs mer

 

 

Våra Nazar Collection-hotell

Våra andra collections

Utöver Nazar Collection har vi ytterligare tre collections – allt för att underlätta för dig att välja rätt hotell när du och din familj ska på semester.