Upplev natursköna Belek

Semesterområdet Belek ligger omkring en halvtimmes färd från Antalya

Och är den optimala destinationen för dig som önskar fridfull harmoni och hög kvalitet på din semester. Området domineras av imponerande lyxhotell som kännetecknas av hög standard, god service och utsökt All Inclusive.

Området är frodigt och naturskönt med långa sandstränder och gamla, gröna eukalyptusskogar, och en semester här är som balsam för själen.Belek är dessutom känt för att vara ett äkta golfparadis med inte mindre än 14 golfbanor i världsklass.

Kort info om Belek

  • Gott om exklusiva resorts och hög servicenivå
  • Gemytlig stadskärna med fina shoppingmöjligheter
  • Golfparadis med massor av fantastiska golfbanor
  • Här hittar du en karta över våra hotell

Utflykter


Praktisk information om Belek

Bank och bankomat

Bankomater finns i Belek centrum och på Susesi Luxury Resort. Växlingskontor (exchange office) och banker finner du i Belek centrum och i grannorten Kadriye.

Post och telefon

Postkontoret i Turkiet heter PTT. Här kan du växla utländsk valuta till turkiska lira samt köpa frimärken och telefonkort. För att ringa till Sverige ska du slå 0046 och därefter det önskade telefonnumret.

Läkare och apotek

Apotek (eczane) finns i Belek centrum. Om du skulle behöva uppsöka läkare är du välkommen att kontakta en av oss guider eller se information i hotellboken som finns på ditt hotell.