Wiiii... håll hårt i badringen!Största vattenparken

Stäm in i ylandet och susa ner för våra allra häftigaste vattenrutschbanor!

Här träder du in i en värld av vatten som alla vattenfantaster kommer att älska. Det finns flera olika sorters vattenrutschbanor – långa som korta, branta som snirkliga, samt trattar, rör och bumeranger! Vi har några av Medelhavets största vattenparker med upp till 31 vattenrutschbanor - vågar du?!

Urval av våra häftigaste vattenparkshotell:

Bästa beach clubben

Vattenaktiviteter på första parkett med en fantastisk utsikt över havet!

Som en oas nere vid havet breder dessa stora områden ut sig, och bjuder på vattenrutschbanor, pooler, sportfaciliteter och restauranger. För den som vill ta det lugnt finns här även gott om solsängar och parasoller - alltihop med havsutsikt.

Våra beach clubbar:

Minstingarnas favoriter

Massor av plaskigt skoj för våra viktigaste gäster!

De minsta resenärerna kommer att älska alla fantastiska vattenaktiviteter, vattenrutschbanor, vågpooler och lazy rivers. Här finns grunda pooler, lite mindre vattenrutschbanor, piratskepp och klätterställningar i vattnet!

Urval av minstingarnas favoriter:

Mycket för pengarna

Vattenrutschbanor och -aktiviteter för alla plånböcker

Vi har vattenrutschbanor för alla plånböcker! Här får du uppleva ordentligt pirr i magen - perfekt om du vill ta en paus från solbadandet eller shoppingen!

Urval av våra prisvärda hotell med vattenrutschbanor:

Något för alla

När vattenparken inte är avgörande – men ett definitivt plus

Du känner så här: "Jag längtar efter sol, bad och ledighet, och en och annan vattenrutschbana hade kanske inte heller varit fel." Då ska du välja ett av de här hotellen, här finns nämligen upp till en handfull vattenrutschbanor!

Urval av hotell med vattenparker för alla:

Störst & flest pooler

Pooler på upp till 10 000 m² – här kommer du trivas som fisken i vattnet!

Utöver de fartfyllda vattenrutschbanorna så bjuder våra hotell in till fantastiska poollandskap med upp till 22 pooler på ett och samma hotell. Vissa hotell har aktivitetspooler, lugna pooler, barnpooler, pooler med havsutsikt och olympiska längdsimningsbassänger – valet är ditt!

Urval av hotell med bäst poollandskap:

img

Filmer

31 vattenrutschbanor

Vår oövervinnliga megavattenpark och en av Medelhavets största vattenparker med hela 31 vattenrutschbanor - Aqua Fantasy.

Håll i hatten för här går det undan!

Se fler filmer från Aqua Fantasy

Supervattenpark

Vårt favorithotell Pegasos Worlds enorma supervattenpark invigdes 2014 med 13 vattenrutschbanor som ger olika slags pirr i magen!

Följ med nerför en fartfylld rutschbana!

Se fler filmer från Pegasos World

Beach club i toppklass

2014 invigdes på Eftalia Village en enorm beach club med flera vattenrutschbanor på första parkett direkt på den härliga stranden.

Häng med och provkör en av dem!

img

Topplistor

Bästsäljande vattenparkerna

Här har du eliten, gräddan – bästsäljarna i kategorin vattenparkshotell!

  1. Aqua Fantasy

  2. Pegasos World

  3. Eftalia Village

  4. Pegasos Royal

  5. Sun Palace

Expertens favoritbanor

Joel Geneback och Anna Hoffman har haft lyxen att provköra alla vattenrutschbanor och här har de sammanställt de bästa!

1. Super Combo, Aqua Fantasy
Första vattenrutschbanan med fyra olika funktioner såsom en svart tunnel med "ljuseffekter" och en stor bubbla där man åker runt, runt!

2. Space Bowl, Pegasos World
Här åker man i en tunnel som efter ett tag rinner ut i en stor tratt där man snurrar runt flera varv, innan man sugs ner i hålet och spolas ut i en djup pool!

3. Master Blast, Aqua Fantasy
En bred och lång rutschbana där man sitter i en badring tillsammans med en kompis. Rutschbanan är brant på vissa ställen och guppar upp och ner!

4. Boomerang, Eftalia Village
Här åker du i full fart fram och sedan hamnar du in en bumerangliknande rutschbana där du åker fram och tillbaka flera gånger i en hisnande fart!

5. Extreme, Regnum Carya Resort
Detta är den mest extrema vattenrutschbana av dem alla. En smal rutschbana som är fruktansvärt brant. På bara någon sekund är du nere i poolen!


img

Bra att veta

Lämna badhandduken hemma!

De absolut flesta av våra hotell tillhandahåller badhanddukar som du kan använda vid pool och strand. På de flesta hotell är det gratis, och på ett fåtal får du betala en avgift vid byte av badhandduk under vistelsen.

Ålder- och längdrestriktioner

Av säkerhetsskäl finns det begränsningar i förhållande till längd/ålder på vissa vattenrutschbanor.