Så mycket mer för så lite!


Vi har resor för alla plånböcker – allt från små, prisvärda stadshotell till stora familjeresorter direkt vid stranden, och allt däremellan.

Här har vi samlat dem så att du lätt kan få en överblick och vi har även delat in dem i kategorier så att du kan se vilken skillnad bara en liten extra slant gör.

Du får så mycket mer för så lite – se själv!

VÅRA COLLECTIONS

Familjefavoriterna

Nazar Collection är våra mest populära hotell där de flesta av våra gäster väljer att bo. Maten är god och varierad och här finns något för hela familjen.

alt

Hotellen har egna avdelningar för barnen med barnanpassad meny samt låga och färgglada bord och glass ingår stora delar av dagen. All lokal dryck ingår och det finns ett par eller flera à la carte-restauranger som kan besökas i mån av plats.

MER OM NAZAR COLLECTION
Våra lyxigaste hotell

I Premium Collection ingår våra lyxigaste hotell, och maten här är i en klass för sig själv. Kvaliteten på råvarorna och tillberedandet av personalen är i högsta klass och resulterar i fantastiska smakupplevelser.

Du kan få mat och dryck i princip dygnet runt och dryckeslistan inkluderar både lokala och importerade märken. Här finns även flera à la carte-restauranger att välja mellan.

MER OM PREMIUM COLLECTION
All Inclusive för alla

I denna kategori finner du ett brett utbud av bad- och stadshotell med något för alla. Standarden på All Inclusive-programmet på våra Holiday Collection-hotell beror på hur många hotellet värderats.

Här finns utöver bufféerna och lokal dryck ibland snacks och glass mellan måltiderna och på de hotell med flest finns ofta à la carte-restauranger att välja mellan.

MER OM HOLIDAY COLLECTION