Rhodos, Grekland

Den gröna semesterön full av upplevelser

Rhodos har länge varit en av de mest populära charterdestinationerna – vilket är lätt att förstå! Här trivs både barnfamiljer och par. På Rhodos finns massor av familjehotell, stränder med kristallklart vatten, spännande kultur och historia, bra shopping och ett stort utbud av restauranger, caféer, barer och nattklubbar. En semester-ö för alla, helt enkelt! 

Vi har ett flertal familjehotell på öns norra delar i Rhodos stad, Ixia, Ialyssos, Afandou, Kolymbia, Kalithea och Faliraki, men även ett längre söderut i Kiotari.

Se alla våra hotell på Rhodos eller läs mer om Afandou/Kolymbia, Kalithea/Faliraki, Rhodos stad, Ixia/Ialyssos och Kiotari nedan.

När vill du resa?

Rhodos är ett underbart resmål såväl vår som sommar och höst! Välj vilken årstid som passar dig bäst, och hitta våra bästa erbjudanden under de olika årstiderna nedan.

Här finns vi på Rhodos

Afandou och Kolymbia

Afandou och Kolymbia bjuder på rofylld stämning mellan höga berg. I Afandou ligger också Rhodos längsta strandremsa med kristalklart vatten. Välkommen till en lite lugnare semester!

Läs mer

Ixia och Ialyssos

Ixia och närliggande Ialyssos på öns nordvästra kust är riktiga storfavoriter! Här har du nära till allt och lugn stämning. Kusten har dessutom härligt svalkande vindar.

Läs mer

Kalithea och Faliraki

Kalithea betyder ”den vackraste utsikten” på grekiska. Vilket verkligen är passande för hela området kring Kalithea och Faliraki. Här finns en av öns bästa stränder!

Läs mer

Kiotari och Lindos

Kiotari är det perfekta resmålet för att uppleva genuin grekisk charm. Byn är belägen strax utanför den antika staden Lindos med sina charmiga kullerstensgator.

Läs mer

Rhodos stad 

I Rhodos stad finns något för alla med vackra vyer, shopping och fantastiska stränder. Inte långt därifrån ligger Ixia som är mångas favoritdestination på Rhodos.

Läs mer

Alla våra hotell på Rhodos

På Rhodos hittar du högklassiga All Inclusive-hotell, hotell med vattenpark, prisvärda familjehotell, mindre stadshotell och ett riktigt lyxhotell!

Nazars utflykter på Rhodos

Vi har något för alla - följ med på en utflykt och upplev den vackra ön Rhodos

Våra mest populära hotell

Letar du efter ett All Inclusive-hotell, vattenparkshotell eller rum med egen pool? På Rhodos finns allt det och mycket mer!

Medeltemperatur i juli 30°C

Arlanda - Rhodos ca. 4h

Valuta: Euro €

Tidsskillnad +1h