Value Collection

Våra mest prisvärda All Inclusive-hotell


I Value Collection har vi samlat våra mest prisvärda All Inclusive-hotell. Hotellen har 3-3+ Value Collection och håller god standard för sin kategori. Några är mindre stadshotell och passar dig som vill bo centralt, medan andra är större och erbjuder fler faciliter en bit utanför centrum.

På en del av hotellen ingår All Inclusive i priset, och på andra finns det som ett tillval så att du som gäst själv kan bestämma vilket måltidspaket du vill boka. Value Collection är helt enkelt perfekt för den prismedvetna semesterfiraren som vill uppleva All Inclusive!

Det här finns i Value Collection

Centralt belägna hotell

Bo i centrum och ha en semester berikad med lokala upplevelser och utflykter.

Vill du bo centralt med goda möjligheter till att utforska lokala restauranger, mysiga caféer, små butiker och trånga gränder är Value Collection något för dig! Här hittar du flera trevliga och prisvärda stadshotell med centralt läge – en perfekt bas för en aktiv semester.

All Inclusive

All Inclusive för den prismedvetna

I Value Collection erbjuder alla hotell prisvärd All Inclusive – på några ingår det i priset, medan andra hotell låter dig välja måltidspaket själv efter behov. Perfekt om du vill uppleva All Inclusive utan att det kostar skjortan.

Pool på hotellet

Här har du pool nära till hands, så du slipper ta dig till stranden för varje dopp.

Under en semester i värmen är det härligt att svalka sig med ett skönt dopp, vilket du har goda möjligheter till på våra Value Collection-hotell! Hotellen utanför centrum har ofta flera pooler och även stadshotellen har egen pool – en trevlig omväxling från stranden och staden.

Våra Value Collection-hotell

Våra andra collections

Utöver Value Collection har vi ytterligare tre collections – allt för att underlätta för dig att välja rätt hotell när du och din familj ska på semester.