Nyhet

Ayia Napa, Cypern

Tofinis Hotel

För få gästbetyg
för att visa resultat
För få gästbetyg
för att visa resultat

5 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 11 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Strand
150 m 
Centrum
1 km 
Tofinis Hotel
Tofinis Hotel_1
Tofinis Hotel_2
Tofinis Hotel_3
Tofinis Hotel_4
Tofinis Hotel_5

Hotell i Ayia Napa med fin utsikt

Hotellet Tofinis Hotel ligger vackert till med utsikt över havet och Ayia Napa. Här finns en vattenpark, stort poolområde, gym och spa bland massa annat. Både strand och stad ligger inom gångavstånd och oavsett om du söker äventyr eller avkoppling, erbjuder Tofinis det bästa av båda världar för en minnesvärd vistelse.

Poolområde och vattenpark!

Som gäst här kan du koppla av i lazy rivern vid vattenparken. Här finns vattenrutschbanor för både mindre barn och för dem som gillar lite mer fart. Tofinis har också en huvudpool som omges av solsängar och vid den finns en poolbar. Det här hotellet väljer du som vill resa enkelt och praktiskt med All Inclusive. Hotellet har en buffétrestaurang och flera olika barer.

Våra gästers favoriter:

Läget! Högt beläget med fin utsikt i Ayia Napa

Populärt och aktivt poolområde

Vattenparken med rutschbanor och lazy river, såklart!

Vi rekommenderar det här hotellet till familjer med barn i alla åldrar som vill bo nära havet. Du som vill ha en aktiv semester med rejält med vattenlek nära Cyperns populäraste semesterort kommer att ha det bra här!

Det här hotellet ingår i vår Value Collection, där vi har samlat våra mest prisvärda All Inclusive-hotell.

All Inclusive på Tofinis Hotel

På det här hotellet ingår All Inclusive i ditt pris. Det innebär att det mesta av maten och drycken redan ingår i din resa. I hotellets två buffétrestauranger äter du dagens tre huvudmåltider och väljer själv bland allt som står till buds. På kvällarna arrangerar hotellets ena buffétrestaurang temakvällar med rätter inspirerade av exempelvis det lokala cypriotiska eller asiatiska köket.

Barer och snackbarer på Tofinis Hotel

På Tofinis Hotel finns flera barer som serverar drycker av olika slag. Loungebaren som erbjuder drinkar, poolbaren, som ligger bekvämt intill huvudpoolen där du kan få en kaffe, drink eller läsk. Och poolbaren vid vattenparken som också erbjuder olika dryckesalternativ. Vissa tider under dagen förvandlas lunchrestaurangen till en snackbar om du blir hungrig mellan måltiderna.

Barnens All Inclusive

Under måltiderna på hotellet finns alltid en del av buffén som är speciellt anpassad för barn. Här erbjuds flera olika matalternativ, både hälsosamma och för de som älskar sötsaker. Barnen har också möjlighet att släcka sin törst med läsk eller med slush mot en extra kostnad. Det erbjuds även iskall glass i olika smaker.

Specialanpassad All Inclusive

Tofinis Hotel har vissa möjligheter att tillgodose speciella kostbehov. Om du är vegan eller vegetarian, vänligen informera receptionen vid din ankomst. Du kommer då att få ett formulär där du kan ange dina specifika matbehov.

Det här ingår i All Inclusive-konceptet:

All Inclusive-buffé. Frukost, lunch och middag

Alkoholhaltig/alkoholfri dryck mellan kl 10.00 – 00.00

Glass större delen av dagen

Snacks under delar av dagen

Bra att veta:

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

Vissa importerade drycker, färskpressad juice, vissa typer av glass, milkshake, frappé, dryck på flaska, cocktails och slush ingår inte i ditt All Inclusive-program

Rökning kan förekomma på gemensamma platser utomhus

Hotellrum i Ayia Napa med utsikt

Rummen på Tofinis Hotel går i havets milda färgskalor av vitt, blått och sandfärgat, med detaljer i ljust trä. Rummen har klinkergolv.

Det här finns på alla rum:

Balkong

Central luftkonditionering

Minikylskåp

Vattenkokare

Wifi

Tv, safety box

Telefon mot extra kostnad

Dusch och badkar, hårfön

Bra att veta:

På rummen är det relativt lyhört. Ljud som kommer från korridoren, intilliggande rummen och utanför balkongdörren kan uppfattas som störande.

Tofinis Hotel ligger på ett kuperat område. Hotellet rekommenderas i första hand till gäster utan rörelsehinder.

Dubbelrum, 2–3 personer

Dubbelrum, 2–3 personer

I dubbelrummet på 26 m² finns två riktiga sängplatser och en extrasäng som mäter 90x190 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få barnpris för ett barn. Dubbelrummet kan bokas som ett enkelrum mot ett tillägg. Landutsikten kan uppgraderas till havsutsikt mot ett tillägg.

Dubbelrum delvis havsutsikt, 2–5 personer

Dubbelrum delvis havsutsikt, 2–5 personer

I dubbelrummet på 26 m² finns två riktiga sängplatser och tre extrasängar i form av en utvikbar säng samt en våningssäng för två som alla mäter 90x190 cm vardera. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna och två barn, och det är möjligt att få barnpris för ett barn. Dubbelrummet kan bokas som ett enkelrum mot ett tillägg.

Vilka pooler finns på Tofinis Hotel?

På Tofinis Hotel finns en lagom stor och aktiv huvudpool, en liten barnpool, en lugnare inomhuspool och en pool som hör till vattenparken. Intill huvudpoolen ligger hotellets lunchrestaurang som också serverar snacks och enklare rätter mellan måltider. I vattenparken finns flertalet stora, vilda vattenrutschbanor för modiga äventyrare och även några för lite mindre sådana. Här löper också en mysig lazy river runt vattenparken och för de minsta barnen finns ett litet plaskområde med några minirutschbanor.

Hotell i Ayia Napa nära stranden

Ungefär 300 meter från hotellet ligger den charmiga lilla bukten Glyki Nero Beach. Cirka fem kilometer från Tofinis Hotel ligger också den kända, större stranden Nissi Beach med sitt kristallklara, turkosa vatten och ljusa sand.

Det här finns på stranden:

Solsängar och parasoller mot extra kostnad

Strandbar med dryck och snacks mot extra kostnad

Vissa vattensportsaktiviteter mot extra kostnad

Bra att veta:

Av säkerhetsskäl finns åldersgräns på vissa vattenrutschbanor:

Minimumålder för Lane Slide, S6, S3 och U1000 är 8 år. Minimumålder för Spacebowl är 10 år och simkunnighet är ett krav. Minimumålder för Wave är 7 år.

Handduksservice

Handdukar till pool och strand lånar du i receptionen. Du hämtar ut din handduk mot en extra kostnad. Du får hämta en ny handduk varje dag, utan extra kostnad, i utbyte mot din gamla handduk.

Barnklubben på Tofinis Hotel

På det här hotellet finns det mycket skoj för barnen att göra! Om dina små vill ta en paus från alla roliga åk i vattenparken kan de umgås och leka i hotellets egen internationella barnklubb. Barnklubben är öppen för barn i åldrarna 4–12, ungefär sex dagar i veckan. Här underhålls de med roliga spel, tävlingar och vattenlek. Vissa kvällar hålls även ett skojigt minidisco där barnen kan lära sig nya danser och visa upp sina moves!

Det här finns också på barnens Tofinis Hotel:

Barnklubbshus med plats för inomhuslek

Spelhall med spel mot extra kostnad

Liten lekplats

1 barnpool

Vattenpark med vattenrutschbanor, lazy river och plaskområde

Barnhörna i All Inclusive-buffén

Vad finns att göra på Tofinis Hotel?

Tofinis Hotel ligger nära Cyperns populäraste turistort Ayia Napa. I centrum erbjuds stor variation av shopping, barer, museer och restauranger. Bussarna till orten går cirka 50 meter från hotellet och det går såklart även att beställa taxi eller hyra bil och cykel för att utforska omgivningarna. Ha i åtanke att Cypern har vänstertrafik.

Wifi

Det finns kostnadsfritt wifi på rummen och på hela hotellområdet. Hastigheten varierar beroende på antal användare och var på hotellet du befinner dig.

Ett urval av aktiviteter på Tofinis Hotel:

Dart, bordtennis, tennis

Spelhall, biljard

Vissa vattenaktiviteter i poolen

Ett urval av underhållning på Tofinis Hotel:

Kvällsunderhållning utomhus

Se mer om aktiviteter och underhållning för barn under fliken ”För barn och ungdomar”.

Mot betalning

Biljard, spelhall

Finns det ett spa och gym på Tofinis Hotel?

Ja. Hotellet har ett gym som har det du behöver av träningsmaskiner och hantlar för att hålla i gång på semestern. Du kan även ta några simtag i hotellets uppvärmda inomhuspool. I hotellets spa kan du unna dig en massage eller någon av de andra många behandlingar som finns i spaet. Sätt dig också en stund i bastun eller i ångbastun och bara koppla av. Du kan även boka tid till hotellets egen frisör och passa på att skaffa dig en fin semesterfrisyr.

Mot betalning

Alla behandlingar, bastu och ångbastu

Allmänt

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

På Cypern är det vänstertrafik. Försiktighet bör iakttas om du tänker köra bil på semestern.

På Cypern behöver du en adapter, eller så kallad brittisk trestickskontakt, av G-modell som passar eluttag av standard G. Dessa finns att köpa i de flesta närbutiker på de flesta turistorter och i vissa av hotellens egna butiker.

Rökning kan förekomma på gemensamma platser utomhus

Tofinis Hotel ligger på ett kuperat område. Hotellet rekommenderas i första hand till gäster utan rörelsehinder.

Pool och strand

Utomhuspoolerna är inte uppvärmda och kan vara relativt kalla precis i början och slutet av säsongen.

Vattenparkerna på våra hotell håller öppna under högsäsongen. Vissa hotell kan ibland ha kortare öppettider i sina vattenparker precis i början eller slutet av högsäsongen. Vissa vattenparker öppnar senare under säsongen än själva hotellen. Hotellen bestämmer själva vilka öppetider deras egna vattenparker har och håller dem ofta öppna under specifika tider på dagen. Varje enskilt hotell kan ändra öppettiderna i vattenparken med kort varsel utan att meddela Nazar. Vattenparkerna kan även hållas stängda vid dåligt väder eller vid för få antal gäster. För mer detaljerad information om just ditt hotells vattenpark hänvisar vi till hotellets egen hemsida.

Av säkerhetsskäl finns åldersgräns på vissa vattenrutschbanor:

Minimumålder för Lane Slide, S6, S3 och U1000 är 8 år. Minimumålder för Spacebowl är 10 år och simkunnighet är ett krav. Minimumålder för Wave är 7 år.

Rummen

På rummen är det relativt lyhört. Ljud som kommer från korridoren, de intilliggande rummen och utanför balkongdörren kan uppfattas som störande.

Under lågsäsongen (1 oktober-31 maj)

När du reser under lågsäsong kan vissa restauranger, barer och affärer på lokalorten stänga tidigare än vanligt eller hålla helt stängt. Även andra bekvämligheter, öppettider och aktiviteter på ditt resmål kan utgå eller ändras under lågsäsongen. I sällsynta fall kan det hända att något hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Då kan vi behöva informera dig om hotelländring med lite kortare varsel än vanligt.

På Nazar bryr vi oss om miljön. Därför är den stora variationen av mat nerskalad under årets lugna säsong. Det minskade utbudet anpassas efter antalet gäster och hjälper oss undvika onödigt matsvinn.

Under högsäsongen (1 juni-30 september)

Den här perioden är våra hotell ofta fullbokade. Då kan det ibland uppstå trängsel, köer och väntetid, framför allt i restauranger och barer. Vi vill också påminna om att våra populära barer och restauranger gärna spelar musik.

Våra Collections