Holiday Collection

All Inclusive-hotell för varje smak!
 

I vår Holiday Collection finner du ett brett utbud av bad- och stadshotell. De flesta hotellen ligger nära stranden och erbjuder fina barnfaciliteter såsom vattenrutschbanor och internationella barnklubbar, medan ett mindre antal av hotellen ligger centralt med närhet till shopping, sevärdheter och nattliv.

Alla hotell erbjuder All Inclusive som inkluderar mat, dryck och snacks. Hotellen i Holiday Collection är utvalda med familjen i åtanke och vi har gett dem 4-5 Holiday Collection, vilket vittnar om hög standard med hänsyn till exempelvis mat och faciliteter. Önskar du en högre och lyxigare standard rekommenderar vi våra Premium Collection-hotell.

Det här ingår i Holiday Collection

All Inclusive

Med All Inclusive kan du luta dig tillbaka, slappna av och njuta av semestern på riktigt.

På våra Holiday Collection-hotell kan du njuta av All Inclusive – det absolut smidigaste och bekvämaste alternativet för dig och din familj! Du får alla måltider serverade i form av härliga bufféer, utan att behöva lämna hotellområdet eller dra fram plånboken.

Rum med pool

Få en garanterat blöt semester med plask, bad och sol direkt utanför hotellrummet.

Du som älskar att bada har möjlighet att boka ett rum med pool precis utanför dörren. Vi erbjuder både rum med direkt tillgång till en delad pool och rum med helt egen pool – oavsett vad du väljer garanteras du en minnesvärd och blöt semester!

Vattenparker

Ta en paus från avslappning i solstolen, med vattenrutschbanor för stora som små.

På flera av våra Holiday Collection-hotell finns roliga vattenrutschbanor för barn i alla åldrar, och på en del finns till och med hela vattenparker! Här kommer alla i familjen ha en fantastisk stund när de susar ner för de häftiga vattenrutschbanornas många kurvor och tunnlar.

Våra Holiday Collection-hotell

Våra andra collections

Utöver Holiday Collection har vi ytterligare tre collections – allt för att underlätta för dig att välja rätt hotell när du och din familj ska på semester.