Antalyakusten, Turkiet

Res till Turkiet med Sveriges All Inclusive-specialist

Vi på Nazar är riktiga experter på Turkiet. Vi har arrangerat All Inclusive-resor till Turkiet sen 2004 och vet vad våra skandinaviska gäster vill ha.

Den Turkiska Rivieran bjuder på ett perfekt klimat, barnvänliga familjehotell, långa och finkorniga stränder och spektakulär kultur och natur. I städerna hittar du olika sorters shopping och restauranger, och ett levande nattliv. Turkiet erbjuder hotell i en klass för sig själv när det kommer till mat, rum och service.

Vi har många hotell längs Turkiets sydkust, i pulserande Alanya, i det natursköna golfparadiset Belek, i familjevänliga Side och i historiska Antalya.

När är det bäst väder längs Antalyakusten?

Antalyakusten har ett typiskt medelhavsklimat, med torra och varma somrar och milda, fuktiga vintrar. I maj kan vädret stiga upp emot 25 grader och under sommarmånaderna juni till september ligger temperaturen normalt runt 30-35 grader.

Se alla våra All Inclusive-hotell i Turkiet eller läs mer om Alanya/Incekum, Antalya/Lara, Belek och Side nedan.

Här finns vi i Turkiet

Alanya och Incekum 

Alanya och närliggande Incekum - kända för härligt klimat och fina stränder. Utöver det bjuder Alanya på stora handelsgator, lokala marknader och barer samt spännande sevärdheter.

Läs mer

Antalya och Lara

Turkiska Rivierans huvudstad och närbelägna Lara. I Antalyas historiska stadskärna kan du gå på upptäcktsfärd på de smala gatorna, där det ligger spännande lokala butiker.

Läs mer

Belek

Upplev natursköna Belek. Semesterområdet Belek ligger omkring en halvtimmes färd från Antalya och är den optimala destinationen för dig som önskar fridfull harmoni och hög kvalitet på din semester.

Läs mer

Side

Upplev härliga Side! Staden är rik på historia och under antiken var Side en metropol som blomstrande genom sjöfart och handel. Idag har Side utvecklats till en mycket populär semesterort.

Läs mer

Alla våra hotell i Turkiet

Bekanta dig med våra All Inclusive-hotell! Vi har allt från riktiga lyxhotell och älskade familjehotell med skojiga vattenparker till mysiga stadshotell.

Medeltemperatur i juli: 34°C

Arlanda - Turkiet: cirka 4 h

Valuta: Lira

Tidsskillnad: +1 h