Unika rum på Nazars favorithotell

Vi har boendet för just dig och din familj

Vi på Nazar har rum och boende som är helt unika vilket ger resan en extra dimension. Varje rum har sin egen karaktär som kan passa just dig och ger en känsla av något speciellt och lyxigt. Det är en chans att upptäcka något nytt och annorlunda, samt skapa minnen för livet.

En pool direkt vid dörren, ett rum med fler våningar, en egen villa eller en magisk utsikt... vad väljer du?

Eftalia Ocean 

Med en direkt anslutning till poolen och en rymlig yta på över 100 m², ger Eftalia Oceans Duplexsviter dig en bekväm semesterupplevelse.

Eftalia Ocean

    

Türkler/Alanya, Turkiet

Duplexsvit A med pool

4-7 personer

Ett dopp precis när du vill

Denna rumstyp på två våningar och nästan 100 m² är för dig som vill unna dig själv det lilla extra. Här får du två sovrum och två badrum. I detta rum får du direkt tillgång till poolen som ligger precis nedanför terrassen. 

Eftalia Ocean

    

Türkler/Alanya, Turkiet

Duplexsvit B med pool

5-8 personer

Extra bekvämt

Detta är den största rumstyp som går att boka på detta hotell och mäter hela 113 m². Sviten är fördelad på två våningar med tre sovrum och två badrum. Du får direkt tillgång till den svalkande poolen som ligger precis utanför terrassen.

Pegasos Resort

Njut av härlig återhämtning efter varje dag på Pegasos Resort, med en fantastisk utsikt och det extra utrymmet för hela familjen att dela. 

Pegasos Resort

    

Incekum, Turkiet

Grand Svit med havsutsikt

2 personer

Vakna upp med havet som utsikt

Denna svit på 64 m² är ett givet val om du önskar extra utrymme och komfort på semestern. Här får du en stor balkong med havsutsikt, ett stort rum med matbord och stilig soffgrupp. Dessutom får du ett separat sovrum med himmelsäng, en bäddsoffa och ett badrum med jacuzzi.

Pegasos Resort

    

Incekum, Turkiet

King Svit

3-4 personer

Bo kungligt

Önskar du riktigt gott om plats och att bo på hotellets finaste rum? Då ska du boka en King Svit på Pegasos Resort. Denna svit är likadan som en Grand Svit, men här finns två sovrum istället för ett, och sviten breder ut sig på 130 m². Njut extra av två badrum varav ett har jacuzzi.

Susesi Luxury Resort

Susesi Luxury Resort har stora, bekväma rum med plats för upp till sex personer. Välj ett lyxigt rum med eller utan pool.

Susesi Luxury Resort

    

Belek, Turkiet

Familjesvit Triplex Terrace House

5-6 personer

Starta dagen med ett dopp

Det finns gott om plats i Familjesvit Triplex Terrace House. Denna svit har tre våningar på 105 m². På första våningen ligger vardagsrummet med utgång till balkongen och poolområdet via en trappa. På våning två och tre ligger två sovrum med varsitt tillhörande badrum.

Susesi Luxury Resort

    

Belek, Turkiet

Royal Svit med pool

2-5 personer

Rum på svindlande höjder

En svit på 206 m² med en häpnadsväckande havsutsikt och egen pool med solsängar på balkongen. Sviten har tre rum med två sovrum och ett elegant möblerat vardagsrum i en modern stil. Här finns två badrum med duschkabin och jacuzzi. 

La Marquise Luxury Resort

På La Marquise Luxury Resort bor du i lyxiga rum med vacker inredning i naturliga färger. Njut av egen pool i avskildhet.

La Marquise Luxury Resort

    

Kalithea, Rhodos

Duplexsvit med privat pool

2-5 personer

Dubbel lyx med privat pool

I denna svit på 65 m² får du två rum fördelade på två våningar och direkt tillgång till en egen pool. Rummet är inrett i en klassisk stil med en mycket avskild plats för den inbjudande poolen. Njut tillsammans med din familj i denna fantastiska Duplexsvit. 

La Marquise Luxury Resort

    

Kalithea, Rhodos

Bungalow med privat pool

2-3 personer

Bungalow med guldkant

I denna bungalow på 46 m² finns två riktiga sängplatser och en bäddsoffa. Rummet har en luftig yta med en privat pool direkt utanför dörren. Ett perfekt sätt att starta dagen på eller ett härligt avslut på kvällen. Njut av din egen bungalow!

Pool, swim up och höga höjder

Både i Turkiet och på Rhodos kan du boka ett exklusivt rum som skiljer sig från mängden.

Kresten Royal

    

Kalithea, Rhodos

Villa med privat pool

2-4 personer

Unna dig en villa med egen pool

Vill du ha det lilla extra, massor med plats och din alldeles egna pool så är det här rumstypen för dig! Du får en läcker villa på 52 m² med stilig terrass och havet som utsikt. Här kan bo tre vuxna och ett barn.

Rixos Premium Belek

    

Belek, Turkiet

Poolsvit övervåning

2-4 personer

Inbjudande pool en trappa ner

De läckra poolsviterna ligger i ett lugnt område bredvid huvudbyggnaden. Med 64 m² har ni gott om plats. Det finns två sovrum med två riktiga sängplatser vardera, och här finns två badrum. Gå en trappa ner för att njuta av poolen.

Megasaray Club Belek

    

Belek, Turkiet

Dubbelrum Swim Up Deluxe

2-4 personer

En utsikt värd att se

Detta rum är charmigt, stiligt och modernt på 50 m². Vakna upp till en häpnadsväckande utsikt och till solens strålar varje dag. Börja och sluta dagen med ett dopp i poolen som finns precis utanför dörren, allt detta på Megasaray Club Belek.

Side Star Elegance

    

Side, Turkiet

Familjesvit Duplex

3-6 personer

Dubbel lyx med jacuzzi

Familjesvit Duplex på 75 m² består av två våningar. På bottenvåningen finns markterrass, två sängplatser, en soffgrupp med bäddsoffa samt ett badrum med badkar. På ovanvåningen finns två sängplatser till samt ett badrum med dusch och jacuzzi.

Ett hotell med endast unika rum!

IC Residence är ett unikt lyxhotell där du bor i vackra villor, som antingen har privat pool eller direkt tillgång till ett stort poolområde.

IC Residence

    

Lara, Turkiet

Lake Villa

2-5 personer

Designervillor med direkt tillgång till pool

Du bor i ett lummigt villaområde med en stor, härlig pool i mitten som endast är till för Lake Villas gäster. Du har direkt tillgång till poolen från din egen träterrass med solsängar och parasoll. Rummet är på ca 65 m²

IC Residence

    

Lara, Turkiet

Lake Villa Deluxe

6-9 personer

Omringad av pooler!

Denna rymliga svit på hela 130 m² har direkt tillgång till ett härligt poolområde som slingrar sig runt området. Här får du ett vardagsrum och fyra sovrum med hela fyra badrum! Sätt extra guldkant på familjesemestern hos IC Residence.

IC Residence

    

Lara, Turkiet

Bali Villa

4 personer

Din egen villa

En exotisk villa på hela 323 m² inredd i Bali-stil, med spännande inredning. Här bor du i ett eget hus med två separata sovrum, ett på vardera sidan om ditt utomhusvardagsrum med glasbord, stolar och en fin utsikt över din privata lilla pool!

IC Residence

    

Lara, Turkiet

Superior Villa

4-6 personer

Det ultimata lyxboendet

Ett av Nazars mest exklusiva boenden! Den otroliga villan på 396 m² är stilrent inredd med tre sovrum, ett vardagsrum och privat hamam. I trädgården njuter du av egen pool, hängmatta, solstolar och parasoll. Detta är en lyxig drömvilla du inte vill gå miste om!