Belek, Turkiet

Megasaray Club Belek


5 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 12 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Strand
0 m 
Centrum
Kadriye 6 km, Belek 10 km 

Stort familjehotell perfekt för sportälskare

Megasaray Club Belek är ett klassiskt All Inclusive-hotell som vet hur man underhåller nöjda gäster – och stamgäster! Det stora hotellområdet, omgärdat av lummig grönska, är en plats där du verkligen kan syssla med aktivitet och underhållning på semestern. Både på hotellområdet och utanför finns framför allt sportfaciliteter som är i en klass för sig!

Du har många val av boende på Megasaray Club Belek, det ena charmigare än det andra. Vissa av rumstyperna är enkla med några år på nacken, medan andra är modernare och stilrena och vissa har direkt tillgång till pool – valet är ditt!

Hela hotellområdet bubblar av fantastisk semesterstämning med musik och glada gäster. Nazar rekommenderar det här hotellet till familjer som reser med barn i alla åldrar. Älskar du att utöva sport och har ett extra gott öga till tennis, så har du dessutom kommit helt rätt.

Det här hotellet ingår i Holiday Collection, där du hittar våra fyra- och femstjärniga hotell med mat och faciliteter anpassat för hela familjen.

Flera pooler och vattenrutschbanor

Nog är det semester på riktigt om dagens svåraste beslut är var man ska sola och bada? På Megasaray Club Belek är detta inte ett enkelt beslut - det finns så mycket att välja på!

Vid huvudpoolen är det poollekar, musik och hålligång hela dagen, och här hänger du som vill ha en mer aktiv semester. Utöver huvudpoolen och en mindre aktivitetspool finns tre andra pooler. En av dem är den sköna relaxpoolen för personer över 16 år, den andra är en barnpool och den sista en inomhuspool.

På barnklubbens område finns en liten vattenpark med tre mindre vattenrutschbanor som passar hotellets mindre gäster perfekt! Den stora vattenparken har hela sju spännande rutschbanor.

Du tar dig snabbt och enkelt ner till stranden där solsängar och solsegel står uppradade och är fritt fram att använda. Vid strandkanten löper en pir ut i vattnet. Där kan du slå dig ner i en av solsängarna med vågornas kluckande i bakgrunden och en härlig vind i håret.

Vid vattenbrynet finns en del stenar och vattnet blir djupt relativt snabbt.

 

Mot betalning

Strandpaviljonger, vissa vattensportsaktiviteter

Stort utbud av varierad All Inclusive

När du semestrar på Megasaray Club Belek får du verkligen ett brett och bra utbud av All Inclusive, 24 timmar om dygnet. All lokal dryck både med och utan alkohol ingår, samt en handfull internationella märken.

Frukost, sen frukost, lunch och middag serveras i form av stora bufféer i huvudrestaurangen, och det finns även midnattsnacks i en av snackbarerna, så mat serveras nästan dygnet runt! I huvudrestaurangen finns en barnavdelning med en liten lekplats och även mikrovågsugn och mixer.

Hotellet har många olika barer både inomhus och utomhus på området. Alla har varierande öppettider och en av dem har till och med öppet dygnet runt!

På Megasaray Club Belek ligger en välsorterad snackbar mellan poolen och stranden som serverar bland annat glass, burgare, våfflor och kebab vid olika tider.

Bredvid en av poolerna finns också en liten bufférestaurang som serverar en mindre version av lunchbuffén från huvudrestaurangen, och vägg i vägg med den gräddas den turkiska specialiteten gözleme – de kända turkiska pannkakorna som är populära bland alla åldrar.

Mitt i hjärtat av hotellområdet ligger den turkosa coffe-shoppen. Hotellet själv beskriver den som en turkisk variant av Starbucks, med kaffedrycker gjorda på turkiskt kaffe, i turkisk stil och inredningen påminner verkligen om den populära förlagan!

Det finns hela sju temarestauranger att välja mellan på Megasaray Club Belek. Du har att välja på bland annat asiatiskt, italienskt, fisk, mexikanskt, grill eller turkiskt. Besöker du grillrestaurangen sitter du ute i trädgården på mysiga picknickbänkar och grillar ditt eget kött.

Alla temarestaurangers öppettider varierar beroende på antal besökare och väderförhållanden.

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

 

Mot betalning

De flesta internationella drycker, dryck på flaska, temarestauranger

Färgglad barnklubb med lekplats och aktiviteter

Även barn mellan 4-17 år hålls sysselsatta nästan dygnet runt på Megasaray Club Belek! På det färgsprakande barnklubbsområdet finns flera olika avdelningar, både inomhus och utomhus. Här finns till exempel en trampolin, PlayStation för tonåringar, och en lekplats som är mycket populär. När barnen inte hänger i barnklubben brukar de, som är längre än 120 cm, bege sig till de stora vattenrutschbanorna och susa ner i hög fart!

Barnklubben är indelad i tre åldersgrupper: mini, midi och maxi, för vilka man anpassar aktiviteterna. De proffsiga internationella aktivitetsguiderna arrangerar danskvällar, humorshower och karaoke bland mycket annat. På kvällen hålls det roliga minidiscot som alla barn älskar! Här dansas det loss till barnens favoritlåtar medan föräldrarna glatt tittar på.

I huvudrestaurangen finns en barnavdelning med en liten lekplats och även mikrovågsugn och mixer. Den har öppet till lunch och middag när det finns tillräckligt många barn på hotellet.

Ett mecka för tennisälskare!

På Megasaray Club Belek finns i stort sett alla sorters aktiviteter och sportfaciliteter du kan föreställa dig.

Du kan utmana din familj i minigolf, boccia, beachvolleyboll, bordtennis, bågskytte eller badminton på hotellområdet. Hotellets animationsteam arrangerar också dagligen aktiviteter, tävlingar och lekar som det är fritt fram att ta del av.

Utanför den ena huvudbyggnaden ligger ett mysigt torg med en stor amfiteater. Här råder äkta semesterstämning på kvällarna när det bjuds på shower, musik eller någon annan form av hålligång som hela familjen gillar. Vid torget hittar du ett antal små butiker som säljer bland annat läder, smycken och souvenirer.

I spelrummet finns flera olika spelmaskiner och biljard, lufthockey och bordfotboll som kan användas mot betalning. Vill du hålla formen kan du besöka gymmet, testa aerobics eller köra en omgång spinning – möjligheterna är oändliga!

 

Megasaray Tennis Academy

Älskar du att utöva tävlingssport eller lagsport är det hit du ska resa!

Megasaray Club Belek är nämligen känt för sina sportfaciliteter. Hotellet förvaltar inte mindre än 60 sportplaner. Ett tjugotal av dessa ligger på hotellområdet men de flesta ligger på det berömda Megasaray Tennis Academy – 3,5 km bort. Hotellet erbjuder gratis skjuts till och från Megasaray Tennis Academy. På området finns 37 tennisbanor med flera olika underlag, två padelbanor, två fotbollsplaner, en allmän träningsplan och utrustning för kanotpaddling på klubbens kanotcentrum. Du tränar på Megasaray Tennis Academy mot en avgift. Kontakta receptionen i lobbyn på hotellet för registrering, mer information om priser och träningsprogram.

 

Mot betalning

Vissa vattensportsaktiviteter, spelhall, biljard, Megasaray Tennis Academy, hotellets tennisbanor.

Enkla rum i gröna omgivningar eller moderna rum med tillgång till pool?

På Megasaray Club Belek har rummen mjuka och ljusa färger och det finns flera olika sorters byggnader och rumstyper att välja mellan. Alla rum är utrustade med tv, wifi, minibar, central luftkonditionering och safety box. I badrummet finns duschkabin och hårfön. Alla rum har antingen balkong eller terrass.

Club-kvarteren

Dessa byggnader på två eller tre våningar är vackert belägna i frodig grönska. Varje byggnads bottenvåning har rum med terrass i stället för balkong. Rummen är enkla och går i varma färgskalor.

Dubbelrum Club, 2-3 personer

Dubbelrum Club, 2-3 personer

I detta rum på 28 m² finns två riktiga sängplatser samt en extrasäng. Rummet kräver minst två fullt betalande och det är möjligt att få ett barnpris. Rummet kan mot ett tillägg bokas som enkelrum.

Dubbelrum Club terrass trädgård, 2-3 personer

Dubbelrum Club terrass trädgård, 2-3 personer

I detta rum på 30 m² finns två riktiga sängplatser samt en extrasäng. Rummet kräver minst två fullt betalande och det är möjligt att få ett barnpris. Det här rummet har en terrass ut mot trädgården och rummet kan mot ett tillägg bokas som enkelrum.

Familjesvit Club, 3-5 personer

Familjesvit Club, 3-5 personer

Familjesviten på 62 m² består av två rum med en dörr mellan. Rummen har fyra riktiga sängplatser samt extrasäng eller bäddsoffa, och kräver minst tre fullt betalande. Det är möjligt att få två barnpriser och det kan bo max tre vuxna här.

Deluxe-byggnaden

Denna del från 2014 är modernt inredd med ljusa, marina färger. Byggnaden har fem våningar och bokar du ett rum på markplan har du direkt tillgång till en pool från din terrass. I badrummen finns duschkabin och rummen med pool på markplan har laminatgolv, medan rummen på de övriga våningarna har heltäckningsmatta.

Dubbelrum Deluxe, 2-4 personer

Dubbelrum Deluxe, 2-4 personer

I detta rum på 32 m² finns två riktiga sängplatser samt extrasäng eller bäddsoffa. Rummet kräver minst två fullt betalande, det är möjligt att få ett barnpris och det kan bo max antingen två vuxna och två barn eller tre vuxna. Rummet kan mot betalning bokas som enkelrum.

Dubbelrum Swim Up Deluxe, 2-4 personer

Dubbelrum Swim Up Deluxe, 2-4 personer

Detta rum på 50 m² ligger på markplan i Deluxe-byggnaden och från terrassen har du direkt tillgång till en härlig pool som du delar med de andra rummen på markplan. Här finns två riktiga sängplatser och en bäddsoffa. Rummet kräver minst två fullt betalande, det är möjligt att få ett barnpris och det kan bo max två vuxna och två barn eller tre vuxna. Rummet kan mot betalning bokas som enkelrum.

Familjesvit Large, 3-5 personer

Familjesvit Large, 3-5 personer

Detta rum är på 80 m² och har fyra riktiga sängplatser samt bäddsoffa eller extrasäng. Rummet kräver minst tre fullt betalande, det är möjligt att få två barnpriser och det kan bo max tre vuxna här.

Familjesvit Swim Up, 3-5 personer

Familjesvit Swim Up, 3-5 personer

Detta rum ligger antingen på markplan med direkt tillgång från terrassen till en pool som du delar med andra rum – eller på andra våningen med en trappa direkt ner till poolen. Rummet är 64 m² och är fördelat på två rum som antingen separeras med en skjutdörr eller ligger på två våningar. Rummet har fyra riktiga sängplatser samt bäddsoffa eller extrasäng och kräver minst tre fullt betalande. Det är möjligt att få två barnpriser och det kan bo max tre vuxna här.

Tilldelning av rummets läge och våning görs utifrån tillgänglighet.

Njut ordentligt i ett turkiskt hamam

Med så mycket fart och fläkt som det finns att ta del av på Megasaray Club Belek kan det vara underbart att ta igen sig i det stillsamma spaet. Här finns både bastu, saltrum, ångbastu och det turkiska badet hamam som kan användas fritt.

När det nu är semester, kan du kosta på dig att boka en massage eller någon av de olika skönhetsbehandlingarna.

Du kan också bege dig till relaxrummet och bara sitta ifred en stund, eller ta ett dopp i den fina inomhuspoolen som också har en separat barnpool.

 

Mot betalning

Alla behandlingar i spaet.

Under lågsäsongen (1 oktober-31 maj)

När du reser under lågsäsong kan vissa restauranger, barer och affärer på lokalorten stänga tidigare än vanligt eller hålla helt stängt. Även andra bekvämligheter, öppettider och aktiviteter på ditt resmål kan utgå eller ändras under lågsäsongen. I sällsynta fall kan det hända att något hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Då kan vi behöva informera dig om hotelländring med lite kortare varsel än vanligt.

På Nazar bryr vi oss om miljön. Därför är den stora variationen av mat nerskalad under årets lugna säsong. Det minskade utbudet anpassas efter antalet gäster och hjälper oss undvika onödigt matsvinn.

Under högsäsongen (1 juni-30 september)

Den här perioden är våra hotell ofta fullbokade. Då kan det ibland uppstå trängsel, köer och väntetid, framför allt i restauranger och barer. Vi vill också påminna om att våra populära barer och restauranger gärna spelar musik.

Våra Collections