Alanya, Turkiet

Sealine Hotel


4 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 12 år
Gästbetyg
3.9 av 5
Vegan Friendly by Nazar
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Ja 
Strand
400 m 
Centrum
1 km Alanya Bazar 

Bra pris och All Inclusive i centrala Alanya

Sealine är ett populärt och prisvärt All Inclusive-hotell i Alanya, med många stamgäster, som både är familjer, par och unga. Gemensamt för alla stamgäster är att de trivs bra med den avslappnade och familjära stämningen som råder på hotellet, och att kunna bo så pass centralt som man gör på Sealine.

Hjärtat av hotellet är poolområdet, med sin avslappnade och mysiga semesterstämning. Det är inte långt till stranden, och en semester i denna populära och livliga semesterstad är nästan inte fulländad utan ett dopp i det blåa havet.

När du semestrar på Sealine Hotel har du All Inclusive, vilket innebär att du inte behöver tänka på var nästa måltid ska ätas, eller hur mycket den kommer att kosta. Det absolut mesta ingår nämligen i priset. Hotellet har dessutom veganska och vegetariska alternativ i bufférestaurangen som en del i vår satsning Vegan Friendly by Nazar!

Du bor i rymliga familjesviter som är enkelt inredda, men som har vad som behövs för att få en bra semester.

Det här hotellet ingår i vår Value Collection, där vi har samlat våra mest prisvärda All Inclusive-hotell.

Bekvämt med All Inclusive

När du reser på semester med All Inclusive slipper du ekonomiska överraskningar, då det absolut mesta är betalt på förhand - och så är det också på Sealine Hotel, där frukost, lunch och middag serveras som buffé. Alla lokala drycker är inkluderade, och skulle du vara sugen på lite nattmat, serveras det till och med midnattssoppa.

Hotellets restaurang är inredd i dämpade, mörka färger, och det finns sittplatser både inomhus och utomhus.

Nu finns välsmakande veganska och vegetariska alternativ i bufférestaurangens huvudmåltider. Sealine Hotel som ingår i vårt koncept Vegan Friendly by Nazar erbjuder ett veganskt utbud till frukost, lunch och middag.

Både lobbybaren, som ligger i anslutning till huvudrestaurangen, och poolbaren serverar ett brett utbud av lokala drycker, som alla är inkluderade i ditt All Inclusive-program.

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

Mot betalning

Importerad dryck, färskpressad fruktjuice och turkiskt kaffe.

Pool med vattenrutschbana

Sealine Hotels mysiga poolområde är hotellets hjärta och naturliga samlingspunkt. Här finns två pooler; den ena med en liten vattenrustchbana och den andra med en liten separat barnpool.

Vid poolområdet kan du lätt fördriva ett par timmar med att slappna av och njuta av solen, kanske med en drink från poolbaren.

En semester i Alanya är nästan inte fulländad förrän du tagit ett svalkande dopp i det turkosa Medelhavet. Det är cirka 400 meter till närmsta strand, och hotellet arrangerar även shuttlebuss till den populära Kleopatrastranden ett par gånger per dag. På stranden finns solsängar och parasoller att hyra, och det finns goda möjligheter att hitta någonstans att äta eller något kallt att dricka.

Observera att hotellet inte erbjuder badhanddukar till poolen eller stranden, så det kan vara en bra idé att ta med en hemifrån.

Mot betalning

Solsäng, parasoller, shuttlebuss  samt mat och dryck på stranden.

Gångavstånd till semesteräventyr i Alanya

Om du inte enbart vill ligga och lata dig vid poolen, så har hotellet både biljard och lufthockey. Två kvällar i veckan arrangeras en show vid poolområdet. Det finns wifi på hotellet mot en extra avgift.

Även om hotellet har fina faciliteter, är Sealine Hotel en perfekt bas för dig som vill uppleva Alanya både under dagtid och kvällstid. Alanya är, inte utan anledning, ett av Turkiets mest populära resmål, och härifrån har du gångavstånd till ett överväldigande utbud av lockande butiker, fascinerande kulturupplevelser, charmiga restauranger, festliga barer och nattklubbar och naturligtvis vackra stränder. I området runt hotellet bor det också en del lokalbefolkning.

Mot betalning

Lufthockey, biljard och wifi.

Stora, bekväma tvårumssviter

Rummen på Sealine Hotel är rymliga och består av ett sovrum och ett uppehållsrum, med sittplatser och minst en fåtölj, som också kan bäddas ut till en sovplats.

Rummen är relativt enkelt inredda, i ljusa färger och utan krusiduller. Rummen har laminatgolv.

Minibaren är fylld med läsk vid ankomst, och om du vill du ha den uppfylld under vistelsen är detta mot betalning. Det finns tv i uppehållsrummet, individuell luftkonditionering, safety box (mot betalning), hårfön och telefon. På badrummet finns duschkabin. Alla rum har balkong.

Mot betalning

Uppfyllning av minibar, wifi, safety box.

Familjesvit, 2-4 personer

Familjesvit, 2-4 personer

I familjesviten på 30 m² finns två riktiga sängplatser och en eller två extrasängar i form av fåtölj, som mäter 180x70 cm eller hopfällbar säng som mäter 180x80 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max fyra personer och det är möjligt att få barnpris för ett barn.

Följ med på oförglömliga upplevelser!

Vi på Nazar är experter på att arrangera resor till Turkiet och vårt mål är att du ska fylla resväskan med massor av roliga och spännande upplevelser. Vi har därför satt samman ett brett program där våra erfarna guider tar med dig på halsbrytande actionutflykter, frestande shopping, fascinerande kultursevärdheter och förtrollande natur. Kontakta våra guider på destinationen för att veta mer och för att beställa dina utflykter.

Alanya

Hotellet ligger i Alanya på Turkiets sydkust, som är känt som en av Turkiets bästa och mest populära semesterorter. Staden har en fascinerande historia, många sevärdheter och ett välutvecklat handelsliv med ett överväldigande utbud av spännande butiker som säljer både lokala och internationella varor. Här finns också ett livfullt nattliv med bra restauranger, diskotek, barer och caféer.

Hållbarhet och gröna initiativ

Vi på Nazar har frågat de hotell vi samarbetar med vad de gör för att ta hand vår miljö och hur de arbetar med hållbarhet. Vi ställde också frågan om vilka gröna initiativ de har planerade i framtiden samt vilka projekt som är igång just nu.

Gemensamt för alla hotell är att de gör betydligt mer än vad man hade kunnat tro, samtidigt som det finns stora idéer om hur de kan starta ännu fler initiativ i framtiden.

På Sealine Hotel gör de bland annat följande initiativ:

• De har solpaneler som värmer upp allt varmvatten på hotellet samt står för 40 % av energin som används under dagtid

• All överbliven mat lämnas till hundskyddsorganisationer

• Kemikalier, glödlampor, glas, papper, batterier etc. samlas in och lämnas till kommunen för återvinning

• Allt fett från disken sorteras bort, så att det inte förorenar naturen

• De använder pappersmuggar istället för plastmuggar

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

Sealine Hotel hette tidigare Bon Apart Sealine, men lokalt är det känt som Sealine, så använd detta namn om du ska fråga om vägen, eller åka taxi till hotellet.

På grund av hotellets centrala läge bör en del oljud utifrån förväntas.

Det städas och byts handdukar på rummet tre gånger per vecka.

Observera att hotellet inte erbjuder badhanddukar till poolen eller stranden. Det kan därför vara en bra idé att ta med detta hemifrån.

Rummens utformning och inredning kan variera.

 

Under lågsäsongen (1 oktober-31 maj)

När du reser under lågsäsong kan vissa restauranger, barer och affärer på lokalorten stänga tidigare än vanligt eller hålla helt stängt. Även andra bekvämligheter, öppettider och aktiviteter på ditt resmål kan utgå eller ändras under lågsäsongen. I sällsynta fall kan det hända att något hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Då kan vi behöva informera dig om hotelländring med lite kortare varsel än vanligt.

På Nazar bryr vi oss om miljön. Därför är den stora variationen av mat nerskalad under årets lugna säsong. Det minskade utbudet anpassas efter antalet gäster och hjälper oss undvika onödigt matsvinn.

Under högsäsongen (1 juni-30 september)

Den här perioden är våra hotell ofta fullbokade. Då kan det ibland uppstå trängsel, köer och väntetid, framför allt i restauranger och barer. Vi vill också påminna om att våra populära barer och restauranger gärna spelar musik.

Våra Collections