Nyhet

Afandou, Rhodos

Blue Sea Holiday Village

Vegan Friendly by Nazar
Gästbetyg
4 av 5
Baserat på 15 svar
Vegan Friendly by Nazar
Gästbetyg
4 av 5
Baserat på 15 svar

6 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 12 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Skandinavisk
Strand
200 m 
Centrum
2 km 
Blue Sea Holiday Village
Blue Sea Holiday Village_1
Blue Sea Holiday Village_2
Blue Sea Holiday Village_3
Blue Sea Holiday Village_4
Blue Sea Holiday Village_5

Bekvämt hotell i naturskön miljö

Det familjevänliga All Inclusive-hotellet Blue Sea Holiday Village ligger, omgivet av grönska i närheten av den lilla byn Afandou på Rhodos. Det här är inte vilket område som helst, här ligger nämligen Rhodos längsta strand – en kort promenad från hotellet.

Blue Sea Holiday Village har ett brett urval av pooler för alla i familjen. För de yngsta finns ett litet piratskepp och några mindre vattenrutschbanor. För de större barnen finns det vattenrutschbanor med lite mer fart i!

Sommaren 2023 flyttar Captain Nemo och hans piratklubb in på Blue Sea Holiday Village! Nazars skandinaviska aktivitetsguider står beredda att underhålla barnen under våra spännande temadagar. Se mer under fliken ”För barn och ungdomar”.

På Blue Sea Holiday Village är det aldrig långt till en bit mat. Här finns, utöver bufférestaurangen där du intar dagens huvudmåltider, en food court med grekiska och italienska rätter under dagtid. Hotellet har såklart också barer men även en liten gelateria. Här hittar du dricka, snacks, glass, crêpes och våfflor, allt All Inclusive förstås.

Det här hotellet ingår i Holiday Collection, där du hittar våra fyra- och femstjärniga hotell med mat och faciliteter anpassat för hela familjen.

Gott om pooler och rymlig strand

Blue Sea Holiday Village har ett generöst område med flera pooler för badsugna i alla åldrar. För de yngsta gästerna finns flera barnpooler med ett litet piratskepp och vattenrutschbanor i lagom storlek. Gott om solstolar och parasoll finns såklart för dig som föredrar att sitta vid poolkanten i skuggan.

Stranden i Afandou ligger söder om Faliraki Beach och är en strand med lite lugnare tempo, cirka 200 meter från hotellet. Du kan alltid hitta en del av den långa stranden där det inte är så mycket folk. Stranden är också utmärkt för snorkling då vattnet är helt klart.

Mot betalning

Vissa vattensportsaktiviteter, solsängar och parasoller på stranden.

Aldrig långt till en bit mat

Utöver huvudrestaurangen, där du kan njuta av både grekisk och internationell mat, har hotellet en food court med lättare rätter från olika kök. Vill du hellre ha något kallt finns en gelateria, eller dryck i flera olika barer. Gluten- och laktosfria alternativ erbjuds, och även alternativa rätter för olika typer av matallergiker.

Vänligen observera att hotellet kan ändra på innehåll och tider i All Inclusive-utbudet utan förvarning. Aktuella öppettider för restauranger och barer meddelas vid ankomst till hotellet.

Klädkoden i restaurangerna är så kallad smart casual. För män gäller shorts eller långbyxor i proper stil. Badkläder, badtofflor och ärmlösa plagg är inte tillåtna.

Captain Nemo's skandinaviska barnklubb

Några gånger i veckan arrangerar barnklubben roliga teman. Det kan exempelvis vara att bli sjörövare för en dag under Pirate Day med skattjakter och riktig piratskola. Eller vattenlek under Splash Day. Teman varierar från vecka till vecka.

Kvällens stora begivenhet är självklart minidiscot där barn i alla åldrar dansar till de bästa semesterhitsen! Minidiscot arrangeras minst två kvällar i veckan.

Alla Nazar-barn kan fritt delta i piratklubben, som leds av våra egna, passionerade aktivitetsguider, som talar något av de skandinaviska språken.

Captain Nemo's piratklubb är öppen tre dagar i veckan från 1 juni t.o.m 13 augusti, samt från 25 september t.o.m. 31 oktober, och vänder sig till alla barn i åldrarna 4-11.

Träna, tävla eller shoppa loss?

Här finns att göra för den som inte vill ligga still! Hotellet har aktiviteter för alla i familjen. Gillar du träning finns ett välutrustat gym, tennis, vattenbasket och fotboll, eller varför inte utmana någon i minigolf, bågskytte eller dart? Som sig bör har Blue Sea Holiday Village ett animationsteam som ordnar, tävlingar, spel och shower till gästerna. En kväll i veckan bjuds det till och med in till grekisk afton med liveband!

Cirka 20 km bort ligger Rhodos stad där du kan ta dig en historisk rundtur eller en shoppingrunda.

Alla de stilrena rummen på Blue Sea Holiday Village har tv, luftkonditionering, telefon, safety box, minikylskåp och wifi. I badrummet finns dusch och hårtork.

Dubbelrum, 2 personer

Dubbelrum, 2 personer

Dubbelrummen är 24 m² stora. Här finns antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar. Rummet kräver minst två fullt betalande. Här kan ni bo max två vuxna och rummet kan även bokas som enkelrum mot ett tillägg..

Dubbelrum Large, 2-4 personer

Dubbelrum Large, 2-4 personer

Dubbelrum Large är 26 m² stort och har två ordinarie sängar samt en bäddsoffa för två personer som mäter 200x160. Här kan bo max fyra vuxna och rummet kräver minst två fullt betalande, med möjlighet att få barnpris för två barn.

Familjerum, 3-5 personer

Familjerum, 3-5 personer

Denna rumstyp är 33 m² och här finns antingen två riktiga sängplatser samt två extrasängar i form av bäddsoffor som mäter 200x160 cm respektive 180x80 cm. Eller tre riktiga sängplatser med en extrasäng i form av en bäddsoffa som mäter 200x160 cm. Rummet kräver minst tre fullt betalande och här kan bo max fyra vuxna och ett barn, eller tre vuxna och två barn. Det är möjligt att få två barnpriser.

Sängkombinationerna tilldelas utifrån tillgänglighet.

Familjerum, 3-6 personer

Familjerum, 3-6 personer

Denna rumstyp är 35 m² och här finns fyra riktiga sängplatser samt en extrasäng i form av en bäddsoffa som mäter 200x160 cm. Rummet kräver minst tre fullt betalande och här kan bo max fyra vuxna och två barn. Det är möjligt att få två barnpriser.

Sängkombinationerna tilldelas utifrån tillgänglighet.

 

På hotellets eget spa njuter du av fullständig avslappning efter en dag i solen. Slappna av i inomhuspoolen eller slå på stort och boka en massage eller skönhetsbehandling.

Mot betalning

Spa och behandlingar

Inom och utanför hotellområdet förekommer trappor och nivåskillnader.

Transfertiden från flygplatsen till hotellet är 40 till 50 minuter, beroende på trafik. Transferbussen kan ibland stanna vid flera resmål och då är transfertiden upp till 1 timme och 30 minuter. Transferbussens exakta rutt beror på lokala förhållanden och bestäms på plats.

Vänligen observera att hotellet kan ändra på innehåll och tider i All Inclusive-utbudet utan förvarning. Aktuella öppettider för restauranger och barer meddelas vid ankomst till hotellet.

Klädkoden i restaurangerna är så kallad smart casual. För män gäller shorts eller långbyxor i proper stil. Badkläder, badtofflor och ärmlösa plagg är inte tillåtna.

Boendeskatt Grekland

Från och med 2018 ska en boendeskatt betalas på alla övernattningar i Grekland. Skatten varierar beroende på hotellets officiella klassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Nazars klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek. Hotellets officiella stjärnsättning framgår på hotellets egen hemsida eller vid receptionen när man kommer fram.

1-2 stjärnor: 0.50 euro per rum eller lägenhet och natt

3 stjärnor: 1.50 euro per rum eller lägenhet och natt 

4 stjärnor: 3.00 euro per rum eller lägenhet och natt

5 stjärnor: 4.00 euro per rum eller lägenhet och natt

Ändringar utanför vår kontroll kan förekomma.

Våra Collections