Drömpiloten

- En galen dröm som blev verklighet!

Det föddes en galen dröm inom företaget för några år sedan om att en dag kunna lotta ut ett helt flyg. När vi 2019 fyllde 15 år som företag, kände vi att det var dags att ge våra gäster möjligheten till en helt unik upplevelse. En vanlig reaktion på tävlingen var att de inte trodde att det var på riktigt men vi genomförde det och längre ner på sidan kan du se de glada vinnarnas egen film från resan. Vi är så glada och stolta över att ha genomfört detta! 

Vinnarresan gick till Pegasos World i Side, Turkiet där vinnarna fick en maxad upplevelse med vattenpark, nordisk barnklubb, aktiviteter och underhållning - och inte minst den imponerande poolen på 10 000 m².

Så funkade tävlingen

Tävlingen gick kort ut på att du skulle fylla ett virtuellt flyg med 180 passagerare för att ni sedan tillsammans skulle börja samla poäng. Poängen samlades genom massor av minigames och bland annat en skattjakt där deltagarna samlade skatter i verkligheten med hjälp av Augmented Reality likt Pokémon GO.

De vann ett helt flyg!

Vinnarpilot blev Trygve Byskata från Esse i Finland och i vinnarlaget Kungsfolk Arlines ingick deltagare från främst Esse och Jakobstad i Finland.

 

Här är Trygves egna ord om vinsten:

Hur fick du ihop 180 personer? Känner du alla sedan innan?

Jag har fem barn och en stor släkt så efter några få timmar hade vi fått ihop 40-50 personer bestående av enbart släkt. Vänner från byn anslöt sig och när vi låg i toppen av tabellen började folk jag inte känner boarda planet för att de ville vara med och vinna.

Det var inte heller självklart vem som fick stanna på planet. Jag kickade många från min egen släkt för att de var för lata. Bara de som deltog aktivt fick vara med.

 

Vad var receptet för att vinna?

Vi lämnade inget åt slumpen. Vi kämpade som ett lag och ingen gjorde något som inte följde lagets taktik. Vi var många som chattade om spelet dygnet runt och vi följde all statistik i realtid.

 

Vad var det bästa med själva resan?

Det var helt fantastiskt att få åka på semester med 180 vänner och familj, både nya och gamla bekantskaper. Det är något som vi aldrig kommer att få uppleva igen. Höjdpunkten på resan var skumpartyt – alla älskade det, från de yngsta barnen till de äldsta vuxna.

 

Följ med! 

Håll utkick på våra sociala medier för mer roliga kampanjer och tävlingar! Facebook, Instagram & Youtube

Här ser du Trygve med en del av hans familj. Självklart tog de limousine till flygplatsen.

Se vinnarnas video här!