Alanya, Turkiet

Gardenia Hotel


4 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 12 år
Gästbetyg
4 av 5
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Ja 
Strand
50 m 
Centrum
500 m 

Läget blir inte mycket bättre

All Inclusive-hotellet Gardenia ligger verkligen fantastiskt! Här bor du vid Alanyas berömda strand Kleopatrastranden och har utsikt över stadens landmärke – den stora klippan där borgen tornar upp sig.

Stämningen på hotellet är trevlig och avslappnad. Här njuter du av kontrasten mellan att slappa vid poolen och det sprudlande livet i Alanyas livliga centrum, som ligger endast en kort promenad från hotellet.

På Gardenia Hotel har du All Inclusive, och från huvudrestaurangen på femte våningen, kan du njuta av den fantastiska utsikten flera gånger per dag. Utsikten är särskilt vacker vid solnedgången.

Det här hotellet ingår i Holiday Collection, där du hittar våra fyra- och femstjärniga hotell med mat och faciliteter anpassat för hela familjen.

Du bor precis vid Kleopatrastranden

När du bor på ett hotell med det här läget tillbringar du gärna största delen av din semester på stranden. Kleopatrastranden, som ligger precis bredvid Gardenia Hotel, är verkligen vacker.

Sanden är mjuk och len, vattnet är blått och härligt svalkande i den heta sommarvärmen. Om du vill ha omväxling från solstolen, finns det en mängd sport- och vattenaktiviteter att prova längs den långa stranden.

Det är möjligt att hyra solstolar och parasoller på stranden och det finns även en strandbar där du kan köpa förfriskningar.

För att komma till stranden ska du bara gå 50 meter genom den trevliga lilla parken som ligger framför hotellet. Om du hellre badar i poolen, så finns den möjligheten vid Gardenias poolområde, där det även finns en liten barnpool. Du kan hyra badhandukar på hotellet eller ta med dem hemifrån.

Mot betalning

Solstolar, parasoller på stranden, all dryck, snacks och mat vid strandbaren.

Restaurang med vacker utsikt

Även om du bor centralt och har det mesta precis utanför dörren, så är det trevligt att veta att man inte behöver tänka på var nästa måltid ska ätas. Det är nämligen All Inclusive när du bor på Gardenia Hotel, vilket innebär att all mat och den mesta drycken är inkluderad i resans pris. På det sättet är det lite mer överskådligt om eller när du vill gå ut och uppleva en kväll i Alanya med allt vad staden har att erbjuda – både ekonomiskt och tidsmässigt.

Gardenia Hotels huvudrestaurang ligger på femte våningen. Härifrån kan du njuta av den vackra utsikten flera gånger per dag och utsikten är särskilt vacker vid solnedgången. Alanyas solnedgång, där solen går ner över havet, ofta i ett vackert färgspel, har blivit otroligt populär och här har du tillgång till detta från första parkett!

Det finns också en temarestaurang, som du kan besöka om du vill ha variation från buffén.

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

Mot betalning

Besök på temarestaurangen, internationella dryckesmärken, färskpressad juice, varorna i minibaren, energidryck, cocktails och champagne.

Du bor mitt i smeten

Det är inte bara stranden som ligger precis utanför dörren. Mellan hotellet och stranden ligger en mysig liten park, som är full av liv och aktiviteter hela dagen. Här finns bland annat tennis, en basketbollplan och beachvolleyboll, så det finns många möjligheter att få upp pulsen. Om du hellre kopplar av, så är det en trevlig atmosfär i parken och som också är en perfekt plats för att hitta en bänk i skuggan och bara titta på människor.

På själva hotellet finns det också en litet gym med enkla träningsmaskiner och vikter som du fritt kan använda. Du kan också utmana dina medresenärer till ett dartspel eller bordtennis.

Precis bredvid hotellet ligger linbanan som går upp till toppen av den stora klippformationen, där utsikten över Alanya är fantastisk.

Gardenia Hotel ligger väldigt nära Alanyas sjudande centrum, där det finns oändligt många möjligheter till shopping, kulturupplevelser, mat, dryck, dans och musik. Ett par gånger i veckan har hotellet kvällsunderhållning. Kostnadsfri wifi finns på hela hotellet.

Mot betalning

Aktiviteterna i parken och på stranden och linbanan.

Härliga rum

Rummen på Gardenia Hotel är snyggt inredda i behagliga nyanser. Det finns tv, minibar, safety box, individuell luftkonditionering, hårfön och telefon. Rummen har laminatgolv och det finns balkong på alla rum.

Mot betalning

Safety box, minibar och telefon.

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrummet är ca 18 m² och har två riktiga sängplatser samt en bäddsoffa som är 80x180 cm, vilket är lite smalare än en normalsäng. Här kan bo max tre personer och det är möjligt att få barnpris för ett barn.

Dubbelrum Large, 2-4 personer

Dubbelrum Large, 2-4 personer

Dubbelrummet Large är ca 20 m² och har tre sängplatser, samt en bäddsoffa som är 80x180 cm, vilket är lite smalare än en normalsäng. Här kan bo max fyra personer varav max tre vuxna och det är möjligt att få barnpris för två barn.

Prova en hamam-behandling

Om du aldrig har provat en hamam-behandling, så finns det möjlighet här. Gardenia Hotel har ett litet men fantastiskt hamam. Hamam är det turkiska namnet för ”turkiskt bad”, och under en hamam-behandling blir du grundligt skrubbad av kunnig personal i ett traditionellt bad. Om du behöver bli riktigt varm kan du slappna av i hotellets bastu.

Mot betalning

Hamam-behandling och besök i bastun (bastun är inkluderad i hamam-behandlingen).

Hotellet ligger väldigt centralt i Alanya och vilket innebär att visst oljud utifrån bör förväntas.

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

Under lågsäsongen (1 oktober-31 maj)

När du reser under lågsäsong kan vissa restauranger, barer och affärer på lokalorten stänga tidigare än vanligt eller hålla helt stängt. Även andra bekvämligheter, öppettider och aktiviteter på ditt resmål kan utgå eller ändras under lågsäsongen. I sällsynta fall kan det hända att något hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Då kan vi behöva informera dig om hotelländring med lite kortare varsel än vanligt.

På Nazar bryr vi oss om miljön. Därför är den stora variationen av mat nerskalad under årets lugna säsong. Det minskade utbudet anpassas efter antalet gäster och hjälper oss undvika onödigt matsvinn.

Under högsäsongen (1 juni-30 september)

Den här perioden är våra hotell ofta fullbokade. Då kan det ibland uppstå trängsel, köer och väntetid, framför allt i restauranger och barer. Vi vill också påminna om att våra populära barer och restauranger gärna spelar musik.

Våra Collections